ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ....ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ "ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ"...!!!

 

Εξομολόγηση στη σελίδα μας

έκανε πατέρας ενός παιδιού από την Καρδίτσα του οποίου ο γιος υπηρετούσε τη θητεία του μαζί με το άτυχο παλικάρι που έφυγε κατά τη διάρκεια αγώνα τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο σοκαρισμένος γονιός αναφέρει ότι το παιδί που έχασε τη ζωή του είχε προχωρήσει στην ιατρική πράξη του εμβολι-ασμού και τοποθετείται με βαριές εκφράσεις για τους ανθρώπους οι οποίοι έστειλαν χιλιάδες Έλληνες στον τάφο με εκβιασμούς απειλές και ψυχολογική καταπίεση.

Ήρθε η ώρα οι εισαγγελείς να ασκήσουν διώξεις για την γενοκτονία που συντελείται εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα και να σταματήσουν να κλείνουν τα μάτια φοβούμενοι ότι θα χάσουν τις θέσεις τους και την εύνοια του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πολύ αργά. Το δηλητήριο ήδη βρίσκεται στα σώματα 8 εκατομμυρίων Ελλήνων πλεον και "δουλεύει".
    Αλλά οι εισαγγελείς να ασκήσουν διώξεις;;; Ωραίο ανέκδοτο!!!
    Όλοι αυτοί συν τους Μένγκελε συν δημοσιοκαφρους συν διαβολοπαπαδες συν πωλητικους, είναι για εκτέλεση στα έξι μέτρα εάν υπήρχε θεσμός Ελληνικός να λειτουργεί προς το συμφέρον των Ελλήνων.
    Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει, η μόνη σωτηρία μας είναι το έλεος του Θεού. Για όσους πιστεύουν...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥ ΤΟΧΑΝ ΠΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΎ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΌΛΤΑ ΜΗΝ ΠΊΝΕΙΣ ΓΊΝΕΣΑΙ ΓΚΟΛ!



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ? ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΧ ΑΜΠΑΡ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις