Ο Αρέστοβιτς είδε «ΦΩΤΙΑ» να έρχεται που θα ΚΑΨΕΙ τον Ζελένσκι και το Κιεβο κι αρχισε να μιλαει...!!!


Ο σύμβουλος του προέδρου

της Ουκρανίας Ζελένσκι,  Oleksiy Arestovich, παραιτήθηκε, ως γνωστόν, μετά την δήλωση ότι η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε ρωσικό πύραυλο που έπληξε ένα κτίριο στην πόλη Dnipro, όταν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκοτώθηκαν 41 άνθρωποι.

Η δήλωσή του έχει προκαλέσει σεισμό, καθώς επιβεβαιώνει την ρωσική θέση και διαψεύδει εκείνη της Δύσης, ότι δηλαδή δεν είναι οι Ρώσοι που εξαπολύουν πυραύλους απευθείας σε κτίρια αμάχων, αλλά οι ουκρανικές δυνάμεις που τους καταρρίπτουν τυφλά, αδιαφορώντας για το αίμα που χύνουν!!!

Η Μόσχα δεν αντέδρασε επίσημα στην παραίτηση Αρεστόβιτς, ωστόσο υπάρχει η πληροφορίας πως ο Ουκρανός πολιτικός βλέπει να έρχεται ΘΥΕΛΛΑ για την τωρινή κυβέρνηση του Κιέβου και αποσύρεται, έτσι ώστε να αναλάβει ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ!!!

Στις 14 Ιανουαρίου, ο Arestovich δήλωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν έναν ρωσικό πύραυλο που εκτοξεύτηκε στην πόλη Dnipro και ότι, για αυτόν τον λόγο, έπεσε σε ένα πολυώροφο κτίριο, αναφέρει το Interfax Ukraine.

Η Πολεμική Αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας διέψευσε αμέσως την δήλωση ενώ πολλοί αποκάλεσαν τον Αρέστοβιτς προδότη. Αργότερα, ένας αξιωματούχος του γραφείου της Προεδρίας δήλωσε, προφανώς ψευδώς, ότι το κτίριο στον Δνείπερο καταστράφηκε από ρωσικό πύραυλο Κρουζ X-22.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις