ΚΡΙΣΗ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ


 Οι δυτικές κυβερνήσεις θέλουν οι πολίτες τους να πιστέψουν ότι ο Volodymyr Zelensky χρειάζεται ξένη χρηματοδότηση - μετρητά και όπλα - για να νικήσει ή να αποθαρρύνει τις ρωσικές δυνάμεις ή να τις εκνευρίσει σε σημείο που να μην υπακούσουν στις εντολές του Βλαντιμίρ Πούτιν και να φύγουν για πάντα από το ουκρανικό έδαφος. Για σχεδόν ένα χρόνο, ο Zelensky εκλιπαρούσε ασταμάτητα για όπλα και μετρητά. έχει επικαλεστεί την υπόθεσή του στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στη Γερμανία και σε οποιαδήποτε χώρα του ΝΑΤΟ με πόρους για να χρηματοδοτήσει τον πόλεμό του ενάντια σε αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε ρωσική καταπίεση.

Από το 2014, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δεσμεύσει 24 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια στην Ουκρανία, εξαιρουμένων των 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έστειλαν οι ΗΠΑ τον περασμένο χρόνο. Ο Ζελένσκι έχει ακόρεστη όρεξη για ξένη βοήθεια. Έχει λάβει βρετανικά άρματα μάχης, αμερικανικά οχήματα μάχης Bradley, οβίδες, πυραυλικά συστήματα πυροβολικού , πυραύλους εδάφους-αέρος Stinger και μια ποικιλία αντιαρματικών πυραύλων, καθώς και μυριάδες φορητά όπλα και πυρομαχικά. Ο Μπάιντεν του έδωσε επίσης πολλά αμερικανικά δολάρια.

Τον Οκτώβριο του 2022, το τμήμα Λευκα Καπελα του αμερικανικού στρατού συνέλαβε την τότε πρέσβειρα στην Ουκρανία, Bridget Brink, αφού είχε παραδώσει κρυφά 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε Ουκρανούς αξιωματούχους στην Πολωνία. Αυτή η έγχυση μετρητών ήταν επιπρόσθετη σε ό,τι το καθεστώς είχε καταγράψει δημόσια. Ο επακόλουθος απαγχονισμός της Μπρινκ, ωστόσο, δεν πτόησε την εγκληματική διοίκηση από το να διοχετεύσει κρυφά μετρητά στα άπληστα χέρια του Ζελένσκι.

Το ερώτημα είναι, γιατί ο Ζελένσκι χρειάζεται μετρητά όταν ήδη παίρνει δυτικά όπλα;

Μερικά χρήματα δαπανήθηκαν σε ξένους μισθοφόρους για να αυξήσουν τον εξαντλημένο στρατό του. Ο Ζελένσκι χρησιμοποίησε επίσης αμερικανικά δολάρια για να δωροδοκήσει Ρώσους αξιωματούχους για να στραφούν εναντιον του Πούτιν. Αλλά αυτές οι δαπάνες δύσκολα αντιστοιχούν στα λαθραία δισεκατομμύρια που έχει πάρει από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Τα Λευκα Καπελα και οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες μοιράζονται μια εύλογη εξήγηση για το πώς δαπανάται ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι από όλα αυτά τα μετρητά: τη χρηματοδότηση των αγροκτημάτων Adrenochrome.

Χθες μάθαμε ότι οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις κατέστρεψαν ένα αγρόκτημα Adrenochrome στην Ουκρανία. Η Spetznas έσωσε 50 παιδιά από τη Ρωσία που είχαν απαχθεί για να συλλέξουν υγρό από τα επινεφρίδια τους, μικρούς, τριγωνικού σχήματος αδένες που παράγουν ορμόνες πάνω από τα δύο νεφρά τους. Το υγρό των επινεφριδίων είναι ένα κρίσιμο συστατικό του Adrenochrome.

Ένας πράκτορας της FSB ονόματι Αντρέι Ζαχάροφ είπε ότι ένα από τα παιδιά, ένα οκτάχρονο αγόρι, είπε μια φρικτή ιστορία για το πώς οι απαγωγείς του έβαλαν μακριές βελόνες στον κορμό του ενώ τον τρόμαζαν μέχρι που οι πνεύμονές του εσκασαν από τις κραυγές. και το κλάμα. Το αγόρι διηγήθηκε έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο ύπνου και μετά ξύπνιου βλέποντας άντρες να βρισκονται από πάνω του με μακριές βελόνες στα χέρια τους.

Ο Ζαχάρωφ επέμεινε ότι το Deep State πλήρωσε τον Ζελένσκι για να του επιτρέψει να κατασκευάσουν αποθήκες Adrenochrome στην Ουκρανία, επειδή είχε γίνει πολύ επικίνδυνο να διατηρηθούν οι εγκαταστάσεις συγκομιδής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχουν δεκάδες εργοστάσια Adrenochrome στην Ουκρανία και ότι το Deep State απαγάγει δεκάδες παιδιά από τη Ρωσία για να παρέχει μια ατελείωτη ροή επινεφριδιακών υγρών.

«Πολλά παιδιά από τη Ρωσία εξαφανίζονται από τα σπίτια σε πόλεις κατά μήκος των συνόρων», είπε ο Ζαχάροφ. «Στην αρχή, νομίζαμε ότι τους πήγαιναν για να πουληθούν σε σεξουαλική σκλαβιά παιδιών, αλλά τώρα ξέρουμε ότι κάποιοι απήχθησαν για να φτιάξουν το Adrenochrome».

Η παραγωγή του Adrenochrome, πρόσθεσε, είναι μια περίπλοκη, χρονοβόρα προσπάθεια. Το υγρό των επινεφριδίων αποστάζεται και στη συνέχεια αναμιγνύεται με συνθετικά οπιούχα όπως η οξυκωδόνη ή η φεντανύλη. Το εξευγενισμένο προϊόν δεν είναι μόνιμο—χάνει την ισχύ του με την πάροδο του χρόνου και πρέπει να διατηρηθεί ψυχρό στους 36 βαθμούς Φαρενάιτ και στη συνέχεια να θερμανθεί σε θερμοκρασία δωματίου αμέσως πριν γίνει η έγχυση ή η ένεση.

Ο Zakharov ισχυρίζεται ότι το Adrenochrome που παράγεται στην Ουκρανία μεταφέρεται σε εμπορευματοκιβώτια ψύξης στις ΗΠΑ και σε άλλα δυτικά έθνη.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο παράνομος υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken πραγματοποίησε ένα απροειδοποίητο ταξίδι στο Κίεβο, όπου ανακοίνωσε οικονομική βοήθεια και όπλα αξίας σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει την Ουκρανία και τους γείτονές της κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής. Ο Ζαχάρωφ είπε ότι η FSB έχει αδιάψευστη απόδειξη ότι ο Blinken έφυγε από την Ουκρανία με εκατοντάδες λίτρα Adrenochrome.

Το Adrenochrome λέγεται ότι είναι ενδημικό στις πολιτικές και χολιγουντιανές ελίτ και οι αποδέκτες ισχυρίζονται ότι παρατείνει τη ζωή, αποτρέπει τις ασθένειες και τονώνει τη σεξουαλική ικανότητα.

Τα Λευκα Καπελα λένε ότι η παρατεταμένη χρήση του Adrenochrome προκαλεί επίσης ψύχωση.

Όπως αναφέρθηκε τον Απρίλιο του 2021, τα  Λευκα Καπελα εξαφάνισαν μια αποθήκη Adrenochrome στην Καλιφόρνια. Μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith είπε βότι τα  Λευκα Καπελα είχαν βρει και κατέστρεψει τρεις επιπλέον εγκαταστάσεις αποθήκευσης Adrenochrome. Η δήλωσή του δίνει αξιοπιστία στον ισχυρισμό του Ζαχάρωφ ότι το Deep State έχει μετεγκαταστήσει τη βελτίωση του Adrenochrome στο εξωτερικό.

«Είναι σίγουρα δυνατό. Έχουν πόρους για να το κάνουν αυτό και ξέρουν ότι τους κυνηγάμε εδώ. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν αποθετήρια Adrenochrome εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και εξακολουθούμε να τα αναζητούμε», είπε η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού Smith.


«Κατά ειρωνικό τρόπο, διεξάγουν πόλεμο κατά της διανομής φαιντανύλης ενώ τη χρησιμοποιούν για να κάνουν το Adrenochrome τους», πρόσθεσε. «Όσο περισσότερο χρησιμοποιούν, τόσο περισσότερα χρειάζονται, όπως κάθε εθιστικό ναρκωτικό. Αν οι Ρώσοι παλεύουν για να ξεφορτωθούν το Adrenochrome, μπράβο τους. Ίσως μεταξύ των προσπαθειών μας για συγκλυση ειναι να μπορούμε να κλείσουμε την αγορά Adrenochrome.»




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ ΠΕΡΊΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ???

    ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΚΑΛΆ?
    ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΚΙΟΛΟΙ ΚΆΤΙ ΛΈΝΕ?



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις