Πλούσιοι Ουκρανοί γιορτάζουν στις γαλλικές Άλπεις με σαμπάνια 20.000 ευρώ ενώ οι συμπατριώτες τους βομβαρδίζονται στα χαρακώματα

 

Πλούσιοι Ουκρανοί

γιορτάζουν στις γαλλικές Άλπεις με σαμπάνια 20.000 ευρώ ενώ οι συμπατριώτες τους βομβαρδίζονται στα χαρακώματα

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες αυτού του πάρτι γίνονται αυτή τη στιγμή viral – και προκαλούν έντονες αντιδράσεις. Οι γλεντζέδες είναι προφανώς πλούσιοι Ουκρανοί που κάνουν τρελά πάρτι με μουσική στις γαλλικές Άλπεις. Την ίδια ώρα, οι συμπατριώτες τους στο Soledar πεθαίνουν και υποφέρουν, αναφέρει το Exxpress.at.
Η αντιπολιτευόμενη Ρωσίδα δημοσιογράφος Xeniya Anatolyevna Sobchak δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από ένα ουκρανικό πάρτι στο γαλλικό χιονοδρομικό κέντρο Courchevel. Προφανώς, οι πλούσιοι Ουκρανοί γιορτάζουν εδώ. Το πάρτι τους στις γαλλικές Άλπεις έχει προκαλέσει οργή στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Πρώτον, τραγουδούν ένα εθνικιστικό ουκρανικό τραγούδι. Δεύτερον, κατά τη διάρκεια της πλούσιας γιορτής τους, αμέτρητοι Ουκρανοί πεθαίνουν αυτή τη στιγμή σε βάναυσες μάχες στο Soledar.

 

Το ζευγάρι διασημοτήτων απο την Ουκρανία γιορτάζει Τα άτομα στο βίντεο λέγεται ότι είναι ένας εξέχων Ουκρανός επιχειρηματίας και η σύζυγός του, της οποίας γιόρτασαν τα γενέθλια. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι στο διαδίκτυο. Ένα άλλο ζευγάρι διασημοτήτων θα ήταν μεταξύ των καλεσμένων: Μια πρώην «Μις Ουκρανία» και ο σύζυγός της, ο οποίος καταζητείται στην Ουκρανία για απάτη. «Ενώ κάποιοι Ουκρανοί πεθαίνουν όλο το εικοσιτετράωρο σε χαρακώματα κάτω από τα πυρά του ρωσικού πυροβολικού, άλλοι «πολεμούν» τον Πούτιν στις πλαγιές του γαλλικού χιονοδρομικού κέντρου Κουρσεβέλ», έγραψε ειρωνικά ένας χρήστης στο Twitter. «Οι πλούσιοι Ουκρανοί κάνουν πάρτι στη Γαλλία ενώ οι Ουκρανοί πεθαίνουν στο Soledar», γράφει ένας άλλος. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις