ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 21/01/23

 


ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…
>> Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας André Wüstner σχολιάζει την πιθανή παράδοση αρμάτων μάχης στη Ουκρανία : «Ο στρατός είναι πραγματικά γυμνός! Αναμένεται να έχουμε σοβαρή έλλειψη όπλων μέχρι το 2025 λόγω της ενεργειακής κρίσης. Για ποια παράδοση τανκ σε άλλη χώρα μπορούμε να μιλήσουμε;"
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics 00:054 poccиR 24 The Bundeswehr is actually naked! We are expected to have a severe shortage of weapons by 2025 due to the energy crisis. It simply not profitable for factories to sell weapons a André Wüstner Chairperson of German Armed Forces Association: 'The Bundeswehr IS actually naked! We are expected to have a severe shortage of weapons by 2025 due to the energy crisis.What kind of delivery of tanks to another country can we even talk about?" 36 QuantumLi... 11:38AM QuantumLight1111 ""
 
>>Η πρώην υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Κριστίν Λάμπρεχτ, μια εβδομάδα πριν αποχωρήσει από τη θέση της, φέρεται να ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ LEOPARD & LEOPARD 2 σε υπηρεσία με Γερμανικό στρατό. Αυτό ανέφερε το Σάββατο το Business Insider, επικαλούμενη πηγές του γερμανικού υπουργείου Άμυνας.
 
 
Σύμφωνα με το Business Insider, μιλώντας για τους πιθανούς λόγους μιας τέτοιας απόφασης, το υπουργείο Άμυνας επεσήμανε ότι ο γερμανός καγκελάριος δεν θα πρέπει να τεθεί υπό πρόσθετη πίεση για το θέμα της πιθανής προμήθειας αρμάτων μάχης σε Κίεβο. Έτσι, γράφει η εφημερίδα, αν αποδεικνυόταν ότι «Ο στρατός μετράει άρματα μάχης, αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως προθυμία να προμηθεύσει εξοπλισμό» στην Ουκρανία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic f.me/IntelRepublic IntelRepublic Insiders claim Former German Defense Minister Lambrecht BANNED checking number of German tanks mere 1 week before her resignation Lambrecht reportedly feared that examination of tank numbers could indicate that Berlin would also deliver tanks to Kiev, and wanted to avoid this impression. Current Defense Minister Pistorius says he wants to have availability of tanks checked before Berlin makes decision on sending Leopards to Ukraine. Lambrecht: resigned or removed? Subscribe @IntelRepublic QuantumLig...."
 
Εάν η πρώην επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Άμυνας έδωσε πράγματι μια τέτοια οδηγία, όπως σημειώνει η πύλη, τότε αυτό θα είχε σοβαρές πολιτικές συνέπειες όχι μόνο για την ίδια. Ο Scholz και το τμήμα του θα είχαν βρεθεί σε μια κατάσταση στην οποία «θα έπρεπε να εξηγηθούν», δεδομένης της προγραμματισμένης συνάντησης των υπουργών Άμυνας στην αμερικανική βάση Ramstein στη Γερμανία, όπου πολλές άλλες χώρες περίμεναν Η απόφαση της Γερμανίας για το θέμα της προμήθειας τανκ στο Κίεβο.
 
 ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ… ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΡΜΑΤΑ… ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΑΜΠΡΑΑΜ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΛΤΑ… ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΒΚ… ΟΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ, ΕΠΕΙΔΗ [[[ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ]]] ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ; ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
>>Μεντβέντεφ (για τις χθεσινές δηλώσεις Μπορέλ): «Μπράβο, τελικά, αυτός ο Μπορέλ με το ξεθωριασμένο πρόσωπο, θυμήθηκε ότι η χώρα μας νίκησε τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ. Σημειώστε ότι την αναλογία την έκανε ο ίδιος. Κατά συνέπεια, οι Ουκροναζί και η Δυτική Ευρώπη είναι οι άμεσοι κληρονόμοι εκείνων που πολέμησαν με τη Ρωσία. Και ο πόλεμος, λοιπόν, μαζί τους είναι ένας νέος Πατριωτικός. Και η νίκη θα είναι δική μας. Όπως το 1812 και το 1945».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Deyushka Dmitry Medvedev @MedvedevRussiaE Russia government official Borrell has remembered that our country defeated Napoleon and Hitler. Meaning, the Ukronazis and Western Europe are the direct heirs of those who fought against Russia. And the war against them is the new Patriotic one. The victory will be ours; like in 1812 and 1945 21Jan23" από το Twitter
 
>>ΤΕΛΟΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
Τα ΜΜΕ στο Κίεβο επικαλούμενα τον επικεφαλής του Ταμείου Κρατικής Περιουσίας της Ουκρανίας.
Αναφέρουν πως έχουν προετοιμαστεί για την επίθεση της Ρωσίας τον Φεβρουάριο "από τρία μέτωπα".
«Η επίθεση θα γίνει από το βορρά από τα σύνορα με τη Λευκορωσία, από τα ρωσικά προπύργια στην ανατολική Ουκρανία και από το νότο», δήλωσε ο Ρουστέμ Ουμέροφ, μέλος της ουκρανικής διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας και επικεφαλής του Ταμείου Κρατικής Περιουσίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ρωσικά στρατεύματα περικυκλώνουν την Ουκρανία από τη Μαύρη Θάλασσα, τη Λευκορωσία, το Λουγκάνσκ και Ντονμπάς.
 
>>ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ (ΕΔΩ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΡΕΣΤΟΒΙΤΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!!), ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΣΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΝΑ <<ΜΕΓΑΛΟ (ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)>> ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΥΠΟΥ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΡΟΟΥΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑΣ… ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ; Η ΜΟΣΧΑ… ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ [ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ] ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις