Αμυντικά πυραυλικά συστήματα τοποθετημένα στις στέγες της Μόσχας

Αμυντικά πυραυλικά συστήματα τοποθετημένα στις στέγες της Μόσχας 

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

ξεκίνησε πέρσι τον Φεβρουάρι. Οι περισσότεροι Αμερικανοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι μια μάχη μεταξύ των δυνάμεων του Κιέβου και των δυνάμεων της Μόσχας. Η Ουκρανία είναι απλώς ένας Υβριδικός παίκτης. Η Ρωσία πολεμά το ΝΑΤΟ και η Ρωσία το κατανοεί όσο καλύτερα θα μπορούσε. Η Ρωσία συνειδητοποιεί ότι έχει να κάνει με μια υπαρξιακή απειλή και ενεργεί ανάλογα. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι δυτικοί ηγέτες πιστεύουν ότι η Ρωσία μπλοφάρει και θα αποχωρήσει εάν βρεθεί αντιμέτωπη με αρκετή διεθνή πίεση. Αυτού του είδους η βλακεία απειλεί έναν παγκόσμιο πόλεμο, σύμφωνα με τον Larry Johnson.


Μέχρι στιγμής, η Ρωσία έχει περιορίσει τη στρατιωτική της απάντηση στο χτύπημα ουκρανικών στόχων και Ουκρανών και ξένων μισθοφόρων στο πεδίο της μάχης. Αλλά οι πρόσφατες αποφάσεις των ΗΠΑ και των χωρών του ΝΑΤΟ να στείλουν περισσότερα όπλα και οχήματα στην Ουκρανία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποτρέψουν την ήττα της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης κινδυνεύουν με δραματική επέκταση της σύγκρουσης πέρα ​​από τα σύνορα της Ουκρανίας.

Εικόνα: Ένα σύστημα αεράμυνας Pantsir ανυψώνεται στην κορυφή ενός κτιρίου στη Μόσχα.

Όπως επισημαίνει ο Helmholtz Smith στο τελευταίο του άρθρο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη κάνουν ό,τι μπορούν για να παραδώσουν μια νέα αποστολή όπλων και οχημάτων (εξαντλώντας τους δικούς τους πόρους). Υπάρχει μια ατμόσφαιρα απόγνωσης και η πρόοδος της Ρωσίας στο Ντονμπάς την περασμένη εβδομάδα ενίσχυσε τους φόβους τους. Νομίζω ότι ο Πούτιν και η ομάδα στρατιωτικών του ηγετών κατανοούν ακριβώς τι διακυβεύεται και κάνουν πολύ ορατά βήματα για να δείξουν ότι προετοιμάζονται για το χειρότερο. Η Guardian δημοσίευσε αυτόν τον τίτλο σήμερα:

 

Αμυντικά πυραυλικά συστήματα τοποθετημένα στις στέγες της Μόσχας

Το PANTSIR είναι ένας πύραυλος εδάφους-αέρος και ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο. Η Ρωσία διαθέτει αρκετά μοντέλα, με το PANTSIR SM να είναι το πιο ικανό σύστημα στο απόθεμά της. Η Ρωσία είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο η Ουκρανία, με την ενθάρρυνση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, να εξαπολύσει επίθεση στη Μόσχα με πυραύλους ή μη επανδρωμένα αεροσκάφη που παρέχονται από τη Δύση. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι μια τρομερή καμπή για μια κλιμάκωση σε αυτόν τον πόλεμο.

Εάν ή όταν αμερικανικά ή ευρωπαϊκά πυρομαχικά χτυπήσουν έναν στόχο στην Κριμαία ή τη Μόσχα, η Ρωσία θα εντείνει τα πράγματα και πιθανότατα θα χτυπήσει αμερικανικούς ή ευρωπαϊκούς στόχους στην Ουκρανία. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της επίθεσης, νομίζω ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να επιτεθεί σε βάσεις στην Πολωνία ή στη Γερμανία που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση των ουκρανικών στρατευμάτων. Αλλά πριν το κάνουν, νομίζω ότι θα κλείσουν τις πρεσβείες στο DC, το Λονδίνο και τη Γερμανία και θα βεβαιωθούν ότι η Δύση δεν μπορεί να κρατήσει ομήρους Ρώσους διπλωμάτες και αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών. Το χειρότερο σενάριο, χτυπήσαμε τη Μόσχα και η Μόσχα χτυπά την DC. Αυτό μπορεί γρήγορα να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Δεν προσπαθώ να σας τρομάξω, αλλά ο τρόπος που αντιδρά η Δύση δεν είναι ορθολογικός και σίγουρα δεν βασίζεται σε στρατηγικό όραμα. Η Ρωσία αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για θερμό πόλεμο. Η Δύση εξακολουθεί να έχει την αυταπάτη ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν είναι σε πόλεμο. Όχι, απλώς παρέχουν τα εργαλεία, τις πληροφορίες και τον σχεδιασμό που χρειάζεται η Ουκρανία για να σκοτώσει Ρώσους. Εάν επρόκειτο για υπόθεση δολοφονίας, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να κατηγορηθούν ως συνεργοί.

Θα ήθελα να ρωτήσω τους πολιτικούς και τους ειδικούς στην Ουάσιγκτον που θέλουν να στείλουν περισσότερα όπλα στην Ουκρανία, πώς θα αντιδρούσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες εάν η Ρωσία εξόπλιζε μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών με όπλα που σκοτώνουν Αμερικανούς πολίτες; Ξέρεις την απάντηση. Το αμερικανικό κοινό θα ούρλιαζε με θυμό και θα απαιτούσε αντίποινα. Αν νομίζετε ότι οι Ρώσοι, των οποίων η ιστορία είναι γραμμένη στο αίμα αιώνων εισβολέων, αγνοούν την απειλή που θέτει το ΝΑΤΟ στα δυτικά τους σύνορα, τότε δεν γνωρίζετε τίποτα για την επιμονή της Ρωσίας στην απόκρουση τέτοιων απειλών. Είναι πολύ επικίνδυνες εποχές.

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ: Αυτά τα γράφει ο αμερικανός Larry Johnson και σαν γιανκις έχει καποιες συγκεκριμένες γνώσεις και εκπαίδευση, με αυτά που γράφει να ευσταθούν αλλά δεν είναι η μοναδική προοπτική τους σημερινού πολέμου.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο άσχημα διότι ο εχθρός των αμερικανών, του βαθέους κράτους, είμαστε εμείς οι πολίτες και όλα τα έθνη. Αυτοι που κυβερνούν πίσω απο τον ηλίθιο Μπιντέ είναι πολύ πιο ανώμαλοι από τον παιδεραστή Μπιντέ. Αυτά δεν θα τα γράψει ο φίλος μας Λάρυ. Οι μαύροι έχουν δώσει εντολή για ισοπέδωση της Δύσης ωστε ισχυρή να βγει η Κίνα.

Μην ξεχνάτε ότι στο κουκλοθέατρο που σας δείχνουν στην Λουγκρανία, ο σκηνοθέτης είναι ένας! Τους ελέγχει όλους και τους κατευθύνει όλους μέσα απο το μονοπώλιο των ΚΤ. Κόβουν ότι θέλουν και όσο θέλουν. Δυστυχώς εσείς και εμείς, ο ένα λίγο περισσότερο απο τον άλλο είναι κοιμησμένος σε ένα σύστημα κανιβάλων που μας βιάζει κάθε μέρα μέσα απο το μονοπώλιο του.

Δεν θα μείνει τιποτε όρθιο σε λίγους μήνες στην Ευρώπη των πιο ηλίθιων πολιτών στην ιστορία του κόσμου εφόσον έχουν μάθει στην ιστορία τους για 2 ΠΠ και τον αφανισμό της Ευρώπης και εκατοντάδων εκατομμυρίων άβουλων και πανηλίθιων πολιτών που χεσμένοι παρακολουθούν πως οι εξουσίες τους ξεφτιλίζουν κάθε μέρα με όλο και περισσότερους φόρους, λιγοτερςε ςελευθερίες και ιατρική των Μέγγελε.
Επειδή η ανθρωπότητα κατάντησε να είναι ανώμαλη σε όλους τους τομείς της, θα εξαφανιστεί από μόνη της.

Κουνσέρβες, λάδι, δημητριακά και να μάθετε άμεσα να καλλιεργείτε την τροφή σας…

Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Sinomosiologe
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΏ ΣΕΝΑ ΣΧΌΛΙΟ:ΜΑΤ.
    ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DJT
    ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ...ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΤΕ? ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΖΒΑΜΠΕΕΕΝΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ.

    ΠΊΣΤΗ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΧΡΙΣΤΌ, ΑΠΌΛΛΩΝ ΤΥΑΝΕΎΣ...

    DJT JFK ΟΤΑΝ ΔΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΆ...
    ΤΌΤΕ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΎΜΕ.

    ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ... ΠΊΣΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΘΈΛΗΣΗ ❗
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΌΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΔΩ...

    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ flexibility...
    ΕΊΧΕ ΠΕΙ Ο DJT.
    KAI NAI ΤΟΝ ΤΡΈΜΟΥΝ!!!

    Ο ΝΑΌΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΊ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΊΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΆΛΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΌ ΜΈΡΕΣ... ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΧΑΝ ΔΕΊΞΕΙ.

    Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΉ ΑΓΑΠΆΤΕ ΑΛΛΉΛΟΥΣ (ΟΧΙ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ) ΑΛΛΉΛΟΥΣ ΛΈΕΙ ΛΈΜΕ. ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΑΓΑΠΗ ❗


    Ι'Μ ΠΩΣ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις