Σημαντικές δηλώσεις του Simon Parkes από 11/06/2022 για τους επόμενους μήνες.


 Θυμηθείτε ότι σε πολλούς από εμάς έχουν πει:

1. Ο Ιούνιος είναι στρατιωτικός μήνας.
 2. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας της αποκάλυψης. Αυτό σημαίνει από αυτή την άποψη να δούμε την αλήθεια.
3. Ο Αύγουστος είναι η ώρα της εκδίκησης και της ανταπόδοσης.
4. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της ανοικοδόμησης και της αποκατάστασης των πραγμάτων. Άρα αυτό πάει πολύ καλά με αυτό. Απλά γιατί γίνεται πραγματικότητα. Ο Ιούνιος είναι στρατιωτικός μήνας.
 

 Η εξήγησή μου: Τον Ιούνιο του 2022, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο αμερικανικός στρατός έχει προσκληθεί από την κυβέρνηση και έτσι έχει το πράσινο φως να προχωρήσει. Σύμφωνα με τον Simon, περισσότεροι στρατιωτικοί θα εμφανιστούν στους δρόμους των Ηνωμένων Πολιτειών.


Οι ανανεωμένες ταραχές όπως το καλοκαίρι του 2020 θα αποτρέπονται με συνέπεια αυτή τη φορά. Η Εθνική Φρουρά, ο στρατός των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων φυλάκων είναι έτοιμες. Τον Ιούνιο η αλήθεια θα διαδοθεί. Ο Σάιμον λέει ότι είναι πιθανό μέσα σε μια νύχτα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ξαφνικά να αναφέρουν εντελώς διαφορετικά, κάτι που θα εκνευρίσει πολλούς από αυτούς που ακόμα κοιμούνται. (Υποψιάζομαι ότι θα ειπωθεί η αλήθεια για την όλη φάρσα της πανδημίας, τις συνέπειες του εμβολιασμού, την εκλογική νοθεία των ΗΠΑ, την πύλη FISA, τον φορητό υπολογιστή Hunter Biden και ίσως την αλήθεια για την επιχείρηση στην Ουκρανία. 

Ο Αύγουστος θα είναι η ώρα της ανταπόδοσης. Είναι πιθανό ότι οι δίκες τύπου Νυρεμβέργης θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια δημόσια ή θα μεταδοθούν πλάνα από τις δίκες κ.λπ. Η ανακατασκευή θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Ό,τι έχει καταστραφεί από το 2020 θα ξαναχτιστεί ή θα ανανεωθεί. Προφανώς όσον αφορά την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις αλυσίδες εφοδιασμού, τις μεταφορές κ.λπ. Η ανθρωπότητα μπαίνει στη φάση της θεραπείας. Ίσως είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουμε τα ιατρικά κρεβάτια ήδη φέτος. (Ο Σάιμον χτίζει ένα κέντρο για αυτό στη Μεγάλη Βρετανία, τα κεφάλαια έχουν ήδη εγκριθεί από τα λευκά καπέλα.) 

Νομίζω ότι στη Γερμανία θα υπάρχουν τα πρώτα ιατρικά κρεβάτια / κέντρα θεραπείας και μετά πιθανώς σε κάθε μεγαλύτερο νοσοκομείο. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μα στήν Γερμανία όλα? Ο Ελληνικός πληθυσμός πάσχει περισσότερο απ΄όλους, απλά κάνετε μια βόλτα στίς ογκολογικές πτέρυγες να δείτε 60+++ άτομα κάθε ημέρα, να περιμένουν να κάνουν την θεραπεία τους...Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις