ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η Pfizer είπε ψέματα σχετικά με τα αποτελέσματα στις δοκιμές του εμβολίου COVID-19 για βρέφη και νήπια!!!

 
 
Στη δοκιμή συμμετείχαν 4.526 παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών. 3.000 από αυτά τα παιδιά δεν έφτασαν μέχρι το τέλος της δοκιμής. Γιατί υπήρξε αυτή η μείωση;
 
Υπήρχαν 6 παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών που είχαν σοβαρή νόσηση από covid στην ομάδα του εμβολίου, αλλά μόνο 1 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Έτσι, με βάση αυτά τα δεδομένα, η πιθανότητα το εμβόλιο αυτό να προκαλεί όντως σοβαρή νόσηση από covid είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα να μην προκαλεί.
 
Το μόνο παιδί που νοσηλεύτηκε στη δοκιμή για πυρετό και επιληπτική κρίση ήταν εμβολιασμένο.
Κατά την περίοδο των 3 εβδομάδων, μετά την 1η δόση του εμβολίου, τα 34 από τα εμβολιασμένα παιδιά νόσησαν από Covid και μόνο τα 13 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα να κολλήσεις Covid αυξήθηκε κατά 30% κατά την περίοδο των 3 εβδομάδων, εάν ήσουν εμβολιασμένος.
 
Αγνόησαν αυτά τα δεδομένα και στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό 8 εβδομάδων μεταξύ της 2ης δόσης και της 3ης δόσης, όπου και πάλι τα παιδιά κόλλησαν covid στην ομάδα του εμβολίου. Αγνόησαν αυτά τα δεδομένα.
 
Στη συνέχεια, υπήρχαν αρκετές εβδομάδες μετά την 3η δόση, τις οποίες επίσης αγνόησαν, πράγμα που σήμαινε ότι στο τέλος είχαν αγνοήσει το 97% του covid που συνέβη κατά τη διάρκεια της δοκιμής και συνέκριναν 3 παιδιά στην ομάδα του εμβολίου που είχαν covid με 7 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου και είπαν ότι αυτό έδειξε ότι το εμβόλιο ήταν αποτελεσματικό.
 
Τα παιδιά που θα έπαιρναν το εικονικό φάρμακο, η ομάδα ελέγχου, παρακολουθήθηκαν κατά μέσο όρο για 6 εβδομάδες και στη συνέχεια ξετυφλώθηκαν και τους χορηγήθηκε το εμβόλιο. Αυτός είναι ο έλεγχος για την ασφάλεια που χάθηκε για πάντα.
 
Η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης προορίζεται για μια κατάσταση όπου υπάρχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης ή θανάτου. Τα παιδιά κάτω των πέντε ετών δεν διατρέχουν κίνδυνο σοβαρής βλάβης ή θανάτου από την covid.
 
Το θανατηφόρο "εμβόλιο" COVID-19 της Pfizer είχε αρχικά προγραμματιστεί να εγκριθεί από τον FDA και να διατεθεί στο κοινό στις αρχές του 2022 για βρέφη και νήπια ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών.
Στις 14 Φεβρουαρίου 2022, ο Scott Gottlieb, ο οποίος ήταν Επίτροπος του FDA υπό τον Πρόεδρο Trump από τις 11 Μαΐου 2017 έως τις 5 Απριλίου 2019 πριν ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Pfizer, εμφανίστηκε στο CNBC για να εξηγήσει στο κοινό γιατί το εμβόλιο της Pfizer δεν ήταν ακόμη έτοιμο για τα βρέφη: δεν υπήρχαν αρκετά παιδιά τόσο μικρής ηλικίας που να έχουν νοσήσει από το COVID-19 ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι δοκιμές κατά τη διάρκεια των δοκιμών του εμβολίου. 
 
Ο πρώην Επίτροπος FDA και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pfizer Scott Gottlieb παραδέχεται ότι δεν έχουν αρκετά παιδιά κάτω των 5 ετών COVID για να δοκιμάσουν το εμβόλιο
Αυτό και μόνο το γεγονός θα έπρεπε να ήταν αρκετό για να σταματήσει οποιαδήποτε ανάπτυξη εμβολίου COVID-19 για τα νεότερα και πιο αβοήθητα μέλη της χώρας μας.
 
Ωστόσο, μη θέλοντας να χάσει το τελευταίο εναπομείναν μερίδιο αγοράς των ανθρώπων στους οποίους δεν είχε ακόμη δοθεί άδεια επείγουσας χρήσης για το εμβόλιο COVID-19, η Pfizer έκανε αυτό που κάνει κάθε κατασκευαστής εμβολίων όταν τα γεγονότα εμποδίζουν την εισαγωγή ενός εμβολίου που αποφέρει χρήματα: είπε ψέματα και επινόησε τα δικά της στατιστικά στοιχεία.
 
Αυτή είναι η γνώμη ενός γιατρού που διάβασε τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών που χρησιμοποίησε η Pfizer για να ισχυριστεί ότι το εμβόλιο COVID-19 ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό σε βρέφη και νήπια, υποστηρίζοντας ότι τα ακατέργαστα δεδομένα αποδεικνύουν στην πραγματικότητα το αντίθετο.
 
Τώρα εκατομμύρια αδαείς γονείς θα τραυματιστούν ψυχολογικά καθώς θα βλέπουν τα μωρά τους να υποφέρουν και πολλά από αυτά να πεθαίνουν με φρικτό θάνατο, εξαιτίας αυτού του δηλητηριώδους εμβολίου.
 
Αυτό το βίντεο 4 λεπτών θα πρέπει να είναι υποχρεωτική προβολή για όλους τους γονείς που σκέφτονται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους
 
Η Dr. Clare Craig από την ομάδα HART εξηγεί την κλινική δοκιμή που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει τον εμβολιασμό των παιδιών.
 
από τον Steve Kirsch
 
Η ομάδα HART είναι μια ομάδα ανεξάρτητων γιατρών και επιστημόνων υψηλού κύρους. Ο φίλος μου, καθηγητής Norman Fenton, είναι μέλος αυτής της ομάδας.
Σε αυτό το βίντεο διάρκειας 4 λεπτών, η Dr. Clare Craig, συμπρόεδρος της ομάδας HART, εξηγεί την κλινική δοκιμή που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει τον εμβολιασμό των παιδιών μας. Η ίδια ήταν συγκλονισμένη.
 
Το μόνο συμπέρασμα που μπορείτε να βγάλετε αφού παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο είναι ότι οι άνθρωποι που διοικούν το FDA, το CDC και τα μέλη των εξωτερικών επιτροπών που εγκρίνουν αυτά τα εμβόλια είναι είτε εντελώς ανίκανοι είτε εντελώς εξαγορασμένοι.
Όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν αυτό το βίντεο. Θα πρέπει να είναι υποχρεωτική προβολή για κάθε γονέα που σκέφτεται να εμβολιάσει το παιδί του.
 
Εδώ είναι η έκθεση που υπέβαλε η Pfizer στον FDA και αναφέρεται στο βίντεο της. Μπορείτε να δείτε τους αριθμούς στη σελίδα 39 (κοιτάξτε στις επικεφαλίδες των στηλών για τους αριθμούς N=).
Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία της Δρ. Βίκυ Σουλεϊμάνοβα, η οποία είναι παιδοχειρουργός στο νοσοκομείο Λαρίσης. Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή στην περιοχή του Βόλου, έλαβε το λόγο προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία της απ’ όσα βλέπει να εκτυλίσσονται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια της με τα εμβολιασμένα παιδιά.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις