Η ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ...!!!

Καλύτερη υγεία σπέρματος σε πέντε βήματα! 
 
Το εμβόλιο COVID της Pfizer μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων στους άνδρες, άλλη μια ανεπιθύμητη ενέργεια της τυραννίας των αναγκαστικών εμβολίων!!!
 
Σύμφωνα με μια ιατρική μελέτη που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε μια ομάδα 37 δωρητών σπέρματος, σε 220 δείγματα που συλλέχθηκαν, η επίδραση του εμβολίου mRNA COVID, BNT162b2 που παράγεται από την Pfizer, προκάλεσε στους άνδρες μείωση της γονιμότητας άνω του 20%.
Για περισσότερα από δύο χρόνια τώρα, οι ειδικοί προσπαθούν να διαψεύσουν ότι το εγκεκριμένο από τον FDA εμβόλιο της Pfizer μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. 
 
Σε μια έκθεση του NPR το 2021, οι ειδικοί αναφέρθηκαν στους ισχυρισμούς αυτούς ως "τακτική τρόμου" που αποσκοπεί στην αποθάρρυνση των ατόμων από το να εμβολιαστούν. Το άρθρο αναφέρει ότι τέτοιοι ψευδείς ισχυρισμοί "επιδιώκουν συγκεκριμένα να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη στην Pfizer... παρά τις δεκαετίες έρευνας". Αν και δεν έχουν υπάρξει δεκαετίες έρευνας που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA COVID, ένας ψευδής ισχυρισμός από το κύριο μέσο ενημέρωσης.
Έκτοτε, πολλαπλές μελέτες και εκθέσεις έχουν δείξει ότι τα εμβόλια COVID έχουν άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στον εμμηνορροϊκό κύκλο των γυναικών παγκοσμίως. 
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today το 2021, μελέτη που υποστηρίχθηκε από το CDC και δημοσιεύθηκε στο Journal of the American Medical Association, το εμβόλιο δεν έδειξε άμεσο αντίκτυπο στη γονιμότητα. Η μελέτη, ωστόσο, εξέτασε τα άτομα μόνο για 70 ημέρες, σχεδόν αμέσως μετά τη λήψη του εμβολίου, γεγονός που οδηγεί σε ασαφή στοιχεία σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου.
 
Η πιο πρόσφατη μελέτη τέθηκε σε ισχύ λόγω ανησυχιών σχετικά με τις "πιθανές βλαβερές επιπτώσεις των εμβολίων στην ανδρική γονιμότητα".
 
Στην τελευταία μελέτη, που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα, οι συμμετέχοντες μελετήθηκαν για πέντε μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου σύμφωνα με τις συστάσεις του CDC. Κάθε συμμετέχων παρείχε πολλαπλά δείγματα, κατανεμημένα σε όλη τη διάρκεια της μελέτης.
Τα αποτελέσματα έδειξαν μια συγκλονιστική πτώση της ανδρικής γονιμότητας, με τη μέση μείωση να είναι 22,1% σε όλη την ομάδα μελέτης. 
 
Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα: "Η συστηματική ανοσολογική απόκριση μετά το εμβόλιο BNT162b2 είναι μια λογική αιτία για την παροδική μείωση της συγκέντρωσης σπέρματος και της TMC".
Εν ολίγοις, το εμβόλιο COVID της Pfizer όντως μειώνει την ανδρική γονιμότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις