ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...


Το νησί Δήλος είναι ακατοίκητο .
Αυτο, ελπιζω να το γνωριζετε.


Εκει υπαρχουν αρχαιολογικα μνημεία . 


Κι αυτο, ελπιζω να το γνωριζετε.


Αν πατε να τα επισκεφθειτε μετα τη δυση του ηλίου, σας απαγορεύουν να μείνετε εκει. 


Οι αρχαιοφύλακες, θα σας πουν φυσικα, οτι το κανουν... για την ασφάλεια των αρχαιοτήτων. 


Ναι, αλλα στο ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ νησι, εκτος απο τους αρχαιοφύλακες, υπαρχει και..Αστυνομία . 


Και για πειτε μου εσεις, 


τι φυλαει η αστυνομια σε ενα ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ νησί, μήκους 6 km
και πλάτους 1300m..? 


Δεν σας αφήνουν, γιατι απλουστατα...η Δηλος ειναι το ισχυρότερο ενεργειακό κεντρο της Γης και το βραδυ γινεται της παλαβης..


Παρατηρουνται πολλα φωτεινα φαινομενα και αλλα εξωπραγματικα.. 


Στον ιερο χωρο της Δηλου, υπαρχει υπογειο τουνελ πολλων χιλιομετρων (παρομοιο με το τουνελ της πρωην Αμερικ βασης στη Νεα Μακρη, που συνδεεται με τα υπογεια της CIA και χρησιμευει ως πυλη αντιβαρυτητας). 


Το Τούνελ, για το οποίο ένας αξιωματικός - αρχαιολογος του Χίτλερ, (πιθανόν και ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ, ερευνητής), γυρίσε και ταινία, καταλήγει....


στις ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ της Αιγυπτου !!!


Ο ίδιος ερευνητής, δήλωσε μαλιστα, πως το Τούνελ, ξεκινάει κατεβαίνοντας στο Μνημείο των Δύο ΥΠΕΡΒΟΡΕΊΩΝ Ιερειων του Απόλλωνα (μου διαφεύγουν, αυτή την στιγμή, τα ονόματα τους) 


Το Τουνελ, σφραγιστηκε 


2 φορες στο παρελθον. 


Τη πρωτη φορα, το σφραγισαν οι Γερμανοί επι Χιτλερ και τη 2η όταν πήγε ο Αυστριακός, ο δικός τους άνθρωπος.


Επίσης, στη Δήλο απαγορεύεται να γεννηθεί και να πεθάνει άνθρωπος. Ενεργειακά, είναι το πιο ισχυρό σημείο του πλανήτη, σε σημειο... 


που κουρασμενοι ανθρωποι ξανανιωνουν και ασθενεις, θεραπευονται (κατι σαν τη πισινα στη ταινια Cocoon)


Οι Πυραμίδες  λοιπόν,( Πυραμίδα = ΠΥΡ+ΑΜΊΣ =Πυρ+Δοχείο=Συλλέκτης ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ) βαπτιστηκαν "Αιγυπτιακές" γιατί απλά,  βρίσκονται στην Αίγυπτο.


Πυραμίδες φυσικα, υπάρχουν σέ ολον το κοσμο, ναι, ΑΛΛΑ... διαφορετικού ΠΕΤΡΏΜΑΤΟΣ
Βλεπετε, ο γρανίτης με τον οποίο κτίστηκαν οι Πυραμίδες της Αιγύπτου, στο Πλανήτη μας,.. υπάρχει και συνεχίζει... ΜΌΝΟΝ στην ΔΉΛΟ (Πράγμα που εξηγεί, ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ είναι η Δηλος)
ΔΉΛΟΣ,= Η.. ΔΕΔΗΛΩΜΈΝΗ και στην Αρχαιότητα, ονομαζοταν Ορτυγία και...ΑΣΤΕΡΊΑ)


Κατά τα άλλα, ΌΛΗ η Ανθρωπότητα, έφαγε ΑΜΑΣΗΤΟ, πως οι Αιγύπτιοι σήκωναν σε εκατοντάδες μέτρα από το εδαφος ΠΈΤΡΕΣ βάρους εκατοντάδων ΤΌΝΝΩΝ και τις "κούμπωναν" με ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΛΕΗΖΕΡ, μεταξυ τους...


Ή, πως με ένα Πριονακι της Παλαιολιθικής εποχής, ΈΚΟΒΑΝ έναν Κύβο 294 ΤΌΝΝΩΝ, Συμπαγούς γρανιτη.


Ο Βασιλακης ο Γκειτς & το ασβοκουναβο η Μενδωνη, ολα αυτα τα γνωριζουν.  
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε, οτι η Μενδωνη μολις περυσι, πουλησε στο Βασιλακη μας, τα δικαιωματα χρησης στην Αρχαια Ολυμπια για "δυνατότητα θέασης τρισδιάστατων παραστάσεων των μνημείων" και ο Βασιλακης μας, εγκατεστησε ηδη 4 κεραιες κινητης (?)


τηλεφωνιας, στον αρχαιολογικο χωρο...


Ουτε η Μυθωδια που παιχτηκε εκεινο το βραδυ στη Δηλο, ηταν τυχαια. 


Η Μυθωδια του Βαγγελη Παπαθανασιου, ειναι ειδος αρχαιας τελετης.  Μεσα της, επαναλαμβανεται ο στιχος : ΔΙΑ ΕΛΑ. Ανοιγουν Πυλες στο ακουσμα της. ( ονομαστικη Ο Ζευς, γενικη του Διος = αυτος που εχει τη δυναμη να κανει Ζευξη και Διαχωρισμο δλδ...να ανοιγει και να κλεινει τις Πυλες)


Αλλωστε, για ποιόν λόγο, μαζι με τη Μυθωδια, η ΝΑΣΑ εστειλε στον Αρη, εικόνες όπως η προτομή του Δία, του Απόλλωνα, του Ομήρου, του Ηνιόχου των Δελφών, εικόνες τις μινωικής Κρήτης, του Αγαμέμνονα, της αρχέγονης θεάς Εκάτης, της Μέδουσας, παραστάσεις από αγγεία με τον Οδυσσέα και τις Σειρήνες, φτερωτά άρματα και αγάλματα με τα χέρια τους σε στάση ικεσίας...? 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Απο όσο γνωρίζω επτά πύλες είναι ανοιχτές σήμερα στον Ελλαδικό χώρο. Το Όρος των Αμώμων στην Πεντέλη, οι Δελφοί, ο Όλυμπος, ο Άθως, η Δήλος, η Πύλος (υποθαλάσσια) και κάποια άλλη. Στον Άθω οι λεγόμενοι "Αόρατοι Πατέρες" είναι οι "φύλακες" της πύλης. Στο όρος των Αμώμων ο προτελευταίος φύλακας ήταν ο Άγιος Πορφύριος όταν έμενε στα Καλλίσια. Όταν ανοίγει η πύλη άν είναι βράδι βλέπεις ένα θαμπό πρασινωπό φως. Μάλιστα όταν είχα αυτή την εμπειρία, πέταγα πέτρες μέσα σε αυτό το φώς και αυτές εξαφανιζόντουσαν (δεν τις άκουγα να προσγειώνονται). Τις πύλες αυτές τις χρησιμοποιούνε οι Ελοχίμ και άλλοι πολιτισμοί για να κάνουν διαστρικά ταξίδια. Οι ερπετοειδείς και τα τσιράκια τους όπως ο Bill Gates (o βασιλιάς της πύλης) προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές γι αυτό και ο Bill Gates επισκέφθηκε πρόσφατα τη Δήλο, και μάλιστα ακούγεται ότι θέλει να αγοράσει ένα νησί στους Πεταλιούς εκεί που καταλήγει το λεγόμενο "μαγνητικό μάτι". Η λέξη Πύλη προέρχεται από το γράμμα Π που έχει το σχήμα πόρτας και το ύλη. Δηλαδή σημαίνει πόρτα από και προς την ύλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις