ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 19/06/22


Την Παρασκευή, ο Πρόεδρος Μπάιντεν προσπάθησε να υποβαθμίσει την πρώτη του πρόσωπο με πρόσωπο συνάντησή του με τον διάδοχο διάδοχο και de facto κυβερνήτη του βασιλείου, λέγοντας ότι οι συζητήσεις με τον Μπιν Σαλμάν (MBS ) θα πραγματοποιηθούν ως μέρος μιας ευρύτερης «διεθνούς συνάντησης». "Δεν πρόκειται να συναντηθώ με τον MBS. Θα πάω σε μια διεθνή συνάντηση. Και θα συμμετάσχει σε αυτήν, όπως ήταν άνθρωποι που συμμετείχαν στη συζήτηση σήμερα", ισχυρίστηκε ο Μπάιντεν. Τόνισε ότι ο λόγος του ταξιδιού στο Ριάντ δεν είναι να συναντήσει τον διάδοχο και μόνο αυτό. Αυτό, επίσης, μετά από τους αμφίβολους ισχυρισμούς του Λευκού Οίκου ότι δεν πρόκειται να πιέσουν τους Σαουδάραβες να αντλήσουν περισσότερο πετρέλαιο. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ… ΕΙΔΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "AZ OSINT @AZmilitary1 US STRATEGIC OIL RESERVES RUNNING LOW- Bloomberg US strategic petroleum reserves have been plunging amid Washington's attempts to curb skyrocketing crude prices RM Oil please Who dis? 6:32 PM Jun 19, 2022 Twitter Web App"
 
Όλα αυτά με τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ να βυθίζονται εν μέσω των προσπαθειών της Ουάσιγκτον να περιορίσει τις εκτοξευόμενες τιμές του αργού, όπως αναφέρει το Bloomberg.
>>Ο Τάκερ Κάρλσον ξεμπροστιάζει τον Μπάιντεν μιλώντας για το ημερολόγιο της κόρης του και τι γράφει μέσα για πατρική παρενόχληση (να το θέσουμε ευγενικά…)
 
 
TO ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…
 
>>Ο Μεντβέντεφ βάσει τα πράγματα στη θέση του και μια για το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.: «Το πραγματικό χρονοδιάγραμμα για την αποδοχή της Ουκρανίας ως μέλος της ΕΕ είναι γύρω στα μέσα του αιώνα, του 2050. Η ΕΕ θα πάψει να υπάρχει πριν από αυτό».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "ASB Military News Medvedev: "The real timeframe of EU accepting Ukraine as a member is around mid century 2050. The EU will cease to exist before that." 521 254 25 24 5 3 16.9K 12:21PM" από το Twitter
 
>>Οι δηλώσεις Αμερικανών και πολιτικών του ΝΑΤΟ για μια αναπόφευκτη παρατεταμένη σύγκρουση στο έδαφος της Ουκρανίας στοχεύουν στο να παρακινήσουν τη ρωσική πλευρά να ξεκινήσει μια διαδικασία διαπραγμάτευσης που είναι βολική για τη Δύση για τον τερματισμό των εχθροπραξιών. Παράλληλα, σύμφωνα με δυτικούς αρχιτέκτονες της ουκρανικής σύγκρουσης, οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου! Στην πραγματικότητα, με την έναρξη του κρύου καιρού (από το φθινόπωρο του 2022), η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει δραματικά υπέρ της Ρωσίας. Η Δύση και η Ουκρανία δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την πίεσή μας σε συνθήκες κρύου καιρού, ούτε οικονομικά (τις συνέπειες των κυρώσεων που επιβλήθηκαν) ούτε στρατιωτικά. Η Δύση θα αναγκαστεί να υποστεί τεράστιες απώλειες, οι οποίες θα οδηγήσουν στην έναρξη ενός «κατωφλίου πόνου» για τη λήψη απόφασης για μια αναγκαστική άρνηση υποστήριξης του καθεστώτος του Κιέβου.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Πάνω από 50 Ουκρανοί στρατηγοί και αξιωματικοί σκοτώθηκαν σε πυραυλική επίθεση. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είπε ότι οι πύραυλοι Kalibr χρησιμοποιήθηκαν επίσης για την καταστροφή οβίδων M777 και τεθωρακισμένων οχημάτων που προμήθευσαν από τη Δύση.
Ο επικεφαλής της περιοχής Ingulets (Ουκρανία), επιβεβαίωσε τις σημαντικές απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων και την καταστροφή ως αποτέλεσμα μιας πυραυλικής επίθεσης στην περιοχή Dnipropetrovsk.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "RI News Over 50 Ukrainian generals and officers killed in missile strike- Russia The Russian Defense Ministry said Kalibr missiles were also used to destroyed Western-supplied M777 howitzers and armored vehicles. MORE DETAILS to come: http:/wwwt.om/rusa/58-50- ukrainian- Subscribe to RT .me/rtnews RT Over 50 Ukrainian generals and officers killed in missile strike- Russia DETAILS ΤΟ FOLLOW BREAKING NEWS 471:28PM"
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σκοτώθηκαν 50 στρατηγοί - στην πραγματικότητα, ολόκληρη η νότια διοίκηση. Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ-ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ… ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 3 άτομα και κείμενο που λέει "Victorvicktop55 @vic_top55 2m The head of the Ingulets region (Ukraine), confirmed the significant losses of Ukrainian troops and destruction as a result of a missile attack on the nipropetrovsk region. According to the Ministry of Defense of the Russian Federation, 50 generals were killed in fact, MicTo жиTTR Mic Micto жиTTR M 0:00 28 views MicTo жиTTR 3 MicTo Victorvicktop55 @vic_top55 the entire command of the southern district. t.me /vicktop55/4657 1:44 PM Jun 19, 2022 Twitter for Android" από το Twitter
 
>>Οι συμμετέχοντες στην επερχόμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη θα ανακοινώσουν ότι η Ρωσία δεν είναι πλέον εταίρος της συμμαχίας, αλλά «απειλή για την ειρήνη και τη σταθερότητα», ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…
 
>>Ο Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη ανακοίνωσε ουσιαστικά το [ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ]. ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
1. [[[Η ρήξη με τη Δύση είναι μη αναστρέψιμη και οριστική]]]. Καμία πίεση από τη Δύση δεν θα το αλλάξει αυτό.
2. Η Ρωσία ανέκτησε την κυριαρχία της και δεν θα την επιστρέψει σε κανέναν. Η ενίσχυση της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες.
3. Ο παλιός κόσμος καταρρέει και η εποχή της αμερικανικής κυριαρχίας έχει τελειώσει. Τώρα σχηματίζεται ένας νέος κόσμος.
4. Παρά την όλη υποστήριξη από τη Δύση προς την Ουκρανία, η επιχείρηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.
5. Οικονομικά, η Ρωσία δεν θα σταματήσει - η έμφαση θα δοθεί στην εγχώρια οικονομική ανάπτυξη και στον επαναπροσανατολισμό του εμπορίου σε χώρες ανεξάρτητες από τις ΗΠΑ.
6. Η ΕΕ δεν θεωρείται πλέον ως υποκειμενικός παίκτης - αποκλειστικά ως μια συλλογή Αμερικανών υποτελών χωρίς στρατιωτικό-πολιτικό υποκειμενισμό.
7. Οι μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρονται για άλλη μια φορά να κάνουν μια επιλογή - είτε «εθνικοποίηση» στη Ρωσία, είτε στέρηση περιουσιακών στοιχείων στη Δύση.
>>Η Ευρώπη έχει αρχίσει να ξοδεύει χειμερινά αποθέματα φυσικού αερίου, σύμφωνα με την Gas Infrastructure Europe. Λόγω της μείωσης των προμηθειών από τη Ρωσία, ο όγκος του φυσικού αερίου στην αποθήκευση μειώθηκε για πρώτη φορά από τα μέσα Απριλίου. Επιπλέον, σε ορισμένες χώρες, έχει έρθει η πρώιμη ζέστη, επομένως πρέπει να χρησιμοποιείτε τα κλιματιστικά πιο ενεργά. Με την εξάντληση των αποθεμάτων και την πενιχρή αναπλήρωσή τους το χειμώνα, μπορεί να συμβεί μια καταστροφή, σημειώνει η εφημερίδα.
 
>>Η Γερμανία ανακοινώνει νέα μέτρα για τη μείωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτιά και κείμενο που λέει "Giovanni Staunovo @staunovo #Germany announces fresh measures to cut gas consumption reuters.com Germany announces fresh measures to cut gas consumption Germany on Sunday announced further steps boost gas storage levels to prepare for the next winter season, when it fears Russia could reduce or even 1:28 PM Jun 19, 2022 Twitter Web App"
 
>>Η Γερμανία λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να εξαλείψει τα τεχνικά προβλήματα που εμποδίζουν την πλήρη λειτουργία του Nord Stream, λόγω των οποίων οι προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη έχουν μειωθεί δραστικά. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να παρακάμψουμε τους δικούς μας περιορισμούς κυρώσεων, οι οποίοι εμποδίζουν την προμήθεια γερμανικού εξοπλισμού στη Ρωσία (ο εξοπλισμός της Siemens έχει κολλήσει στον Καναδά λόγω κυρώσεων). Μάλιστα, η Γερμανία υπογράφει ότι πρόκειται να κάνει τα πάντα για να παραβιάσει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Αν θέλεις να ζήσεις, δεν θα στεναχωρηθείς τόσο.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Στην περίπτωση της Γερμανίας, η λέξη «ζωντανά» υποδηλώνει την επιβίωση ενός μέρους των βιομηχανιών που δεν μπορούν να αρνηθούν το ρωσικό αέριο τα επόμενα χρόνια. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Ε.Ε.
 
>>Οι Ρώσοι ετοιμάζονται για κάτι στη Συρία. Ακούγοντας πολλές κουβέντες από τους δρόμους Idlib & Afrin.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Aquila " The Russians are preparing or something in Syria Hearing a lot lotof of talk from the streets Idlib & Afrin. 3701 9:16AM"
 
>>Η κουβεϊτινή εφημερίδα Al-Qabs δημοσίευσε δημοσίευμα την Κυριακή λέγοντας ότι σημειώθηκε μια μυστηριώδης έκρηξη στη δυτική Τεχεράνη το βράδυ του Σαββάτου μετά από επίθεση με drone σε ιρανική στρατιωτική βάση ανάπτυξης βαλλιστικών.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Defcon Level Warning System Current 2022 Status @Defcon_Level Kuwaiti newspaper Al-Qabs put out a report Sunday saying that there was a mysterious explosion in western Tehran on Saturday night after a drone attack on an Iranian military ballistic development base. Read More: "*Developing* Kuwaiti newspaper AI-Qabs put out a report Sunday saying that there was a mysterious explosion in western Tehran on Saturday ni..." Drone Attack On Iranian Missile Develop... Posted by Donald patreon.com Drone Attack On Iranian Missile Development Base Donald on Patreon Official Post from Donald 1:45 PM Jun 19, 2022 Twitter Web App"
 
>>Η Ιρανοί μετέφεραν μια από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της… Η μετεγκατάσταση ήταν μια φυσική κίνηση μετά από μια επίθεση δολιοφθοράς στην τοποθεσία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "PST Press TV @PressTV ran state-affiliated media @gaertnh5 says Iran's relocation of one of its nuclear facilities was a natural move following a sabotage attack at the site. 7:51 PM 7:51PM Jun 18, 2022 Twitter Web App PRESST"
 
 ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ….
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις