Ο Ρώσικος στρατός κατηγορεί το CNN ότι έστησε ψευδείς σημαίες με το Ναζιστικό Τάγμα Αζόφ..


Η ρωσική MIL αναφέρει ότι έχει πληροφορίες που δείχνουν ότι "δύο ρεπόρτερ από το ειδησεογραφικό κανάλι CNN, συνοδευόμενοι από 10 στρατιώτες από το εθνικιστικό ναζιστικό τάγμα Azov, έφτασαν στην Οδησσό για να κινηματογραφήσουν προετοιμασμένες τρομοκρατικές επιθέσεις σε αστικές εγκαταστάσεις και να κατηγορήσουν τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί απαγορευμένες μεθόδους πολέμου. προειδοποιήστε εκ των προτέρων τη λεγόμενη πολιτισμένη Δύση ότι τα παραπάνω και άλλες προκλήσεις των ουκρανικών αρχών σχετικά με τις «ωμότητες που διέπραξαν οι Ρώσοι» σύντομα θα δημοσιοποιηθούν ευρέως στα δυτικά μέσα ενημέρωσης και σε διάφορες πηγές του Διαδικτύου».. Μόνο το CNN συνεργάζεται με τους Ναζί στην Ουκρανία για να κινηματογραφήσει μια προγραμματισμένη τρομοκρατική επίθεση και να την πλαισιώσει στη Ρωσία για να καλύψει τους αρχηγούς του Deep State που πιάστηκαν να κατασκευάζουν βιοόπλα στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ παιδιά.


Στο υπόλοιπο της δήλωσης, η Ρωσία παραθέτει άλλες πληροφορίες πληροφοριών σχετικά με σκηνοθετημένες φάρσες, όπως: Β. Νοσοκομεία παιδιών στα οποία τα ουκρανικά εθνικιστικά τάγματα έχουν εφοδιάσει νάρκες για να ανατινάξουν όταν η Ρωσία σύντομα επιτεθεί σε ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Χάρκοβο, ώστε να μπορούν να κατηγορήσουν τη Ρωσία για εγκλήματα πολέμου. Η Ρωσία έχει επανειλημμένα ισχυριστεί ότι δεν επιτίθεται σε αμάχους. Έχουν κατηγορήσει επανειλημμένα τους Ουκρανούς ότι βομβαρδίζουν και σφάζουν τους δικούς τους ανθρώπους για να δημιουργήσουν μια αφήγηση για προπαγάνδα.

 Έχουμε να κάνουμε κυριολεκτικά με Ναζί εδώ, και αν η Ρωσία ήθελε να σφάξει αμάχους θα μπορούσε να το κάνει πολύ πιο αποτελεσματικά και με πολύ λιγότερες απώλειες για τους στρατιώτες της, αλλά τηρεί αυστηρούς κανόνες εμπλοκής. Αν ο στόχος της Ρωσίας ήταν να σκοτώσει αμάχους, θα είχαν ισοπεδώσει την Ουκρανία σε 48 ώρες. Αυτό είναι ένα ανησυχητικό ζήτημα, αλλά λογικά ωφελεί την Ουκρανία πολύ περισσότερο όταν πεθαίνουν Ουκρανοί άμαχοι παρά ωφελεί τη Ρωσία. Όταν οι πολίτες πεθαίνουν, μπορούν να εμπλακούν σε συναισθηματική προπαγάνδα, ο κόσμος έρχεται να βοηθήσει την Ουκρανία και ο Πούτιν θεωρείται δικτάτορας. Τι θα συμβεί όμως αν ο Πούτιν δεν σκοτώσει αμάχους και εκθέσει το δίκτυο βιοεργαστηρίου; Οι Ναζί αναλαμβάνουν να σκοτώσουν τους αμάχους.


Η Ρωσία κατηγόρησε την Ουκρανία ότι διενεργεί ψευδείς επιθέσεις εναντίον του λαού της προκειμένου να συγκεντρώσει παγκόσμια υποστήριξη και να χαρακτηρίσει τη Ρωσία ως εγκληματία πολέμου. Εννοώ ότι η Ουκρανία είναι πλέον ευρέως αποδεκτή ως πληρεξούσιος για τις ΗΠΑ. Από πού πιστεύετε ότι η Ουκρανία πήρε την ιδέα; Να εξαπολύουν επιθέσεις στον άμαχο πληθυσμό τους για να δικαιολογήσουν την υλοποίηση πολιτικών στόχων. 9/11 μαζικοί πυροβολισμοί. C19.

 Είναι πραγματικά τόσο μακρινό να πιστεύουμε ότι οι Ναζί θα έκαναν κάτι παρόμοιο; Πόσο ακόμη μπορεί η Δύση να αγνοεί αυτές τις κατηγορίες; Πόσο καιρό μπορεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέπει τη συνεργασία με το DNC, το οποίο εγκατέστησε ένα καθεστώς πληρεξουσίου στην Ουκρανία και προμηθεύει περήφανα όπλα σε τρομοκράτες Ναζί; Πόσες ζωές θα μπορούσαν να σώσουν οι ΗΠΑ αν σταματούσαν την παρωδία που έβαλε στη θέση τους τους ουκρανικούς στρατούς, σταματούσε να προμηθεύει όπλα και κεφάλαια και διεξήγαγε ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία; Οι ζωές αθώων δεν είναι παρά ένα πιόνι στα μυαλά των παραγόντων της βαθιάς πολιτείας. Θυσιάζουν ευτυχώς όσους χρειάζονται για να καλύψουν τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας. 

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις