Να σου πω μια ιστορία...

 

«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα,

ο κόσμος μας βρισκόταν υπό την αυξανόμενη επιρροή μιας τεράστιας εγκληματικής μαφίας πολλών γενεών που κατάφερε να ανέβει στα υψηλότερα επίπεδα εξουσίας. Δεν το ξέραμε, γιατί μιλούσαν και ενήργησαν όπως εσείς Νομίζαμε ότι μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε τους πραγματικούς εγκληματίες από τα λόγια και τις πράξεις τους, αλλά εξαπατηθήκαμε από τη λεπτή γλώσσα, τον πλούτο, τη μόρφωση, την ομορφιά και τη δύναμή τους. 

Μέσω ενός συστήματος απειλών, εκβιασμών και δωροδοκιών, ανήλθαν στα υψηλότερα επίπεδα εξουσίας στην κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Μπορεί να τους γνωρίζετε με τα ονόματα Deep State ή Cabal. Το πιο επικίνδυνο από όλα, απέκτησαν σχεδόν πλήρη επιρροή στα μέσα ενημέρωσης - το βασικό τους μέσο ελέγχου των καλών ανθρώπων στον κόσμο που απλώς προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Χρησιμοποίησαν αυτή τη δύναμη για να μας πείσουν σιγά σιγά ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα, ότι είμαστε απειλή ο ένας για τον άλλον. Χρησιμοποίησαν τη φυλή, το φύλο και τη θρησκεία για να μας ξεχωρίσουν και έγραψαν ξανά την ιστορία για να επιβεβαιώσουν αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς. 

Χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές των πολέμων μόνο και μόνο για να καταστρέψουν τις δυνατότητές μας να ευδοκιμήσουμε και να ευδοκιμήσουμε ως μια ειρηνική και δημιουργική δύναμη για το καλό στον κόσμο. Τώρα που έπιασαν σταθερά τα μέσα ενημέρωσης, ήπιαμε στη διασκέδαση και τα ψέματά τους καθώς ξεκίνησαν την τελική τους φάση - την ολοκληρωτική διάλυση της Αμερικής. Ήμασταν οι φωτεινότεροι εναπομείναντες φάροι ελευθερίας και η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας. Ήξεραν ότι αν μπορούσαν να κατακτήσουν την Αμερική, θα ακολουθούσε και ο υπόλοιπος κόσμος. Έκαναν συμφωνίες που μας οδήγησαν να παραχωρήσουμε τον πλήρη έλεγχο του νομισματικού συστήματος σε μια ιδιωτική κεντρική τράπεζα, την Federal Reserve. Αυτό τους επέτρεψε να αποκτήσουν επιρροή στην Ουάσιγκτον D.C. και οι περισσότεροι από τους προέδρους μας από τότε ήταν δεσμευμένοι στους εγκληματίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα πράγματα πήραν μια πολύ άσχημη τροπή όταν συγκέντρωσαν την τεράστια δύναμή τους στα χέρια των πολλών υπηρεσιών πληροφοριών σε όλο τον κόσμο. 

Είπαν ότι ήταν εκεί για να μας προστατέψουν. Αντίθετα, αυτές οι υπηρεσίες έχουν οπλιστεί καταστροφικά για να ενισχύσουν καρτέλ ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπων, να δολοφονήσουν πολιτικούς αντιπάλους, να ανατρέψουν τον στρατό και να αλλάξουν καθεστώτα ξένων κυβερνήσεων που αρνήθηκαν να υιοθετήσουν αυτό το συγκεντρωτικό σύστημα ελέγχου του χρήματος. 

Κάποιος θα πίστευε ότι θα προτιμούσαν απλώς να παραμείνουν στη σκιά και να συνεχίσουν τις εγκληματικές δραστηριότητές τους όσο εμείς συνεχίζουμε τη ζωή μας - αλλά όσο υπήρχε ελευθερία για τους ανθρώπους να ευδοκιμήσουν, η κόλα ήταν πάντα σε κίνδυνο, ανακαλύφθηκε και απενεργοποιημένο. Δεν υπήρχε τρόπος να προχωρήσουν χωρίς ένα σχέδιο για την εξάλειψη όλων των απειλών για την επιβίωσή τους, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε τη δημιουργία μιας ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης υπό τη δικαιοδοσία τους – όπου καμία εθνική ταυτότητα, αστυνομική δύναμη ή στρατός δεν θα μπορούσε να τους σταματήσει. Το έλεγαν παγκοσμιοποίηση! 

Εκμεταλλεύτηκαν τα συναισθήματά μας και τα συμπονετικά μας ένστικτα για να δικαιολογήσουν την καταστροφή πολιτισμών, συνόρων και εθνικών ταυτοτήτων υπό το πρόσχημα της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δημιούργησαν ψευδείς αφηγήσεις ρατσισμού, αποικιοκρατίας και καπιταλισμού για να αποσταθεροποιήσουν και τελικά να καταρρεύσουν τις κοινωνίες, έτσι ώστε να μην είναι πλέον αρκετά ασφαλείς για να απορρίψουν αυτό το σκοτεινό σχέδιο για τον κόσμο. 

Όπου δεν υπήρχε ιστορία για να διαστρεβλωθεί, χρησιμοποίησαν πολέμους για να αναγκάσουν την καταστροφική μετανάστευση πέρα   από τα σύνορα για να αποσταθεροποιήσουν και να αποδυναμώσουν την πολιτιστική ταυτότητα. Όταν δεν το δεχτήκαμε, μας έλεγαν μισαλλόδοξους και μας φίμωσαν με περιφρόνηση και ντροπή. 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις