Η δυτική οικονομική ψευδαίσθηση συντρίβεται στην πραγματικότητα

 

Ανεξάρτητα από το πόσο

σκληρά προσπαθείτε να αποφύγετε την πραγματικότητα, τελικά σας προλαβαίνει. 

Αυτό είναι το μάθημα που μαθαίνουν τώρα οι ιδιόκτητες στις δυτικές κεντρικές τράπεζες καθώς η ψευδαίσθηση των πλαστών χρημάτων τους πέφτει στον πραγματικό κόσμο. Η γενική κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών που παρατηρήθηκε πρόσφατα δεν είναι μια συνηθισμένη κίνηση της αγοράς. Είναι η κατάρρευση ενός συστήματος.

Ο βιομηχανικός μέσος όρος Dow Jones έχει μειωθεί κατά 11 από τις τελευταίες 12 εβδομάδες. κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Το πιο κοντινό ήταν στο μεγάλο κραχ του 1929 όταν έπεσε 10 στις 11 εβδομάδες. Κανονικά, όταν οι μετοχές πέφτουν, τα ομόλογα αυξάνονται καθώς οι άνθρωποι σπεύδουν προς την «ασφάλεια». Ωστόσο, τα αμερικανικά ομόλογα έχουν τη μεγαλύτερη κατάρρευση από τότε που ο Νίξον έβγαλε το δολάριο ΗΠΑ από τον κανόνα του χρυσού στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων από την πλευρά τους έχουν μειωθεί κατά τα δύο τρίτα από την κορύφωσή τους και έχουν εξατμιστεί 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε φανταστικό χρήμα.

Η συναίνεση μεταξύ των κορυφαίων βετεράνων του χρηματοπιστωτικού κλάδου είναι ότι οι μετοχές θα πέσει 90% πριν τελειώσει αυτό.

Σήμερα, 20 Ιουνίου, όλες οι χρηματοπιστωτικές αγορές στις ΗΠΑ είναι κλειστές, υποτίθεται για αργία της δέκατης Ιουνίου. Ωστόσο, δεδομένου ότι το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου είναι μια ημέρα κλειδί για τις σατανικές θυσίες, πηγές της CIA λένε ότι «αυτές» είναι οι υστατες προσπαθειες της πανικοβλητης ΧΜ που ικετευει τον "ανημπορο θεο της" να την γλιτωσει απο εναν βεβαιο θανατο...




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις