ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 25/06/22


Μετά την ανακοίνωση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για το ζήτημα των εκτρώσεων, σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ (Βίντεο από Λος Άντζελες, Αριζόνα και Ουάσιγκτον) σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τους αντίφα και παρόμοιες ομάδες να κάνουν την εμφάνιση τους. 
 
 
 
 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΑΝΩΔΥΝΑ 
 
 
>>Η Ρωσία ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ταχύτατα τις Ουκρανικές/μισθοφορικές δυνάμεις σε όλα τα μέτωπα. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε την πλήρη απελευθέρωση του Severodonetsk, το Borovskoye, το Sirotino και το Voronovo έχουν επίσης απελευθερωθεί πλήρως. Οι απώλειες των Ουκρανικών δυνάμεων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Intel Slava z From the latest from the Ministry of Defense of the Russian Federation: 1. Konstantinovka, rocket strikes destroyed up to 80 Polish mercenaries, 20 armored combat ehicles and 8 MLRS. Also,3 Hurricanes were destroyed. 2. More than 300 soldiers of the Armed Forces of Ukraine and foreign mercenaries and 35 units of heavy weapons were destroyed in the Nikolaev region. 3. During the day, more than 780 enemy soldiers and officers were destroyed as a result of artillery, aviation and missile strikes. PM"
 
>> Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο στην συνάντηση του με τον πρόεδρο Πούτιν δήλωσε ότι η απομόνωση του Καλίνινγκραντ από τη Λιθουανία είναι κήρυξη πολέμου. Επίσης δήλωσε πως ζήτησε από τον Πούτιν βοήθεια για να απαντήσει στην πτήση αεροπλάνων του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά με την Λευκορωσία. ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Aquila BREAKING Belarusian President Alexander Lukashenko says Lithuania's isolation of Kaliningrad is a declaration of war. 1064 8:59 PM Leave a comment Aquila Aquila BREAKING Belarusian President Alexander Lukas... UPDATE have asked Putin for help in responding to the flight of ΝΑΤΟ planes near our border" Belarusian President Lukashenko. edited9:01PM"
 
>>>>Από την πλευρά του ο πρόεδρος Πούτιν αποκάλυψε πως στην Ευρώπη, οι Αμερικανοί διαθέτουν 200 πυρηνικά τακτικά όπλα σε 6 χώρες του ΝΑΤΟ και 257 αεροσκάφη για τη χρήση τους. Για το θέμα αυτό δήλωσε στον Λουκασένκο: «Συμφωνώ μαζί σας ότι είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίζουμε για την ασφάλεια του κράτους της Ένωσης. Ως εκ τούτου, προτείνω το εξής. Ο Λευκορωσικός στρατός είναι οπλισμένος με μια μεγάλη ομάδα αεροσκαφών Su-25, θα μπορούσε να επανεξοπλιστεί και να ξεκινήσει η εκπαίδευση του προσωπικού πτήσης. Και όπως συμφωνήσαμε, μέσα στους επόμενους μήνες θα μεταφέρουμε στη Λευκορωσία τα πυραυλικά-τακτικά συστήματα Iskander-M, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν βαλλιστικούς πυραύλους και πυραύλους κρουζ, τόσο σε συμβατικές όσο και σε πυρηνικές εκδόσεις» .Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Aquila BREAKING "America has prepared 257 planes in Europe for possible use of nuclear weapons" "America has kept tactical nuclear warheads in 6 European countries that are members of NATO" Russian President Putin Leave a comment 584 9:04PM Aquila Aquila BREAKING "America has prepared 257 planes BIG BREAKING NEWS "America has kept a total of 200 tactical nuclear warheads in Europe" Russian President Vladimir Putin 229:07PM"
 
>> Ο Κινέζος πρέσβης Liu Shai στη Γαλλία σε συνέντευξή του στο Livre Noir δήλωσε πως «το Πεκίνο διεκδικεί πολύ σωστά τα δικαιώματά του στην Ταϊβάν, επειδή το νησί ήταν αρχικά μέρος της Κίνας. Άρα η χώρα αγωνίζεται για την κυριαρχία και την ακεραιότητά της. Για να επιστρέψει η Ταϊβάν, η Κίνα είναι έτοιμη για όλα». Ο Πρέσβης σημειώνει ότι οι κινεζικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή. Οι θέσεις της Ουάσιγκτον και του Πεκίνου δεν συμπίπτουν σε πολλά σημεία. Το ζήτημα της Ταϊβάν δεν αποτελεί εξαίρεση. 
 
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "MAIL BD We Publish the latest News and Other Information Around the World Home Entertainment Technology Business Games News Health Anime Sports Home/ News China ready Search return Taiwan military measures News China is ready to return Taiwan even by military measures MailBD Official 1s እ mnute"
 
>>ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Q ΜΕ 3 ΝΕΑ ΝΤΡΟΠΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!
 
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, γένι και κείμενο
 
>>ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ [ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ] ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Ο ΣΚΟΤ ΡΙΤΤΕΡ (ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΟΠΛΩΝ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΊ ΜΑΚΓΚΟΒΕΡΝ (ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΣΙΑ ΕΠΙ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΗΓΚΑΝ). ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Tους ξεγυμνώνει και τους διαπομπέπει καθώς πρέπει ο γεναιόψυχος Scott Ritter,
    αλλά ποιός; από τα Ελληνικά επιτελεία τολμά να ακούσει τέτοιες φωνές.
    Ακούνε τους Γκαγκανίκους που τρέχουν με την 5η ομικρον και την 4η ενισχυτική, για να μην χάσουν τις διακοπές τους τα κ@λοβακτηρίδια του κάθε Σουάμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις