Καλό χειμώνα αδέλφια


Το "Παγκόσμιο Δίκτυο Υγείας" κήρυξε "πανδημία" την ευλογιά των πιθήκων.
 
Θ΄ακολουθήσει μάλλον και η ίδια απόφαση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
 
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!
 
Οι ευκαιρίες για καραντίνες και άχρηστα εμβόλια, που πλουτίζουν τις Φαρμακοβιομηχανίες και εξοντώνουν, οικονομικά, τα κράτη, πολλαπλασιάζονται.
 
Πριν καν προλάβουμε να σηκώσουμε κεφάλι, από την ψευτοπανδημία του κόβιντ, νάσου και ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων. Νάσου και τα κρούσματα της ξεχασμένης, προ 40 ετών, πολυομυελίτιδας, στην Βρετανία.
 
Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ "επιστήμονας" δεν έχει αναφερθεί στην προέλευση αυτών των ιών, αν είναι κατασκευασμένοι ή όχι και από ποιους εξαπολύονται στην ανθρωπότητα. Τα βιοχημικά εργαστήρια των ΗΠΑ, ανά τον κόσμο, κουκουλώνονται, από τα ΜΜΕ, την Δικαιοσύνη, τις εξουσίες.
 
Τώρα που οι κοινωνίες "βράζουν" από φτώχεια και ανέχεια, τώρα που οι λαοί αρχίζουν να κατανοούν ότι το σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει και αγωνίζεται με κάθε αντιδημοκρατικό μέσον να κρατηθεί στην εξουσία, τώρα ετοιμάζεται μια νέα καραντίνα, για να κλειστούν όλοι στα σπίτια τους. 
 
Για να μην ακουστεί καμία φωνή. 
 
Για να προβατοποιηθούν οι πολίτες.
 
 Για να διχαστεί ξανά η κοινωνία. 
 
Για να υπάρχουν μόνο κυβερνήσεις του ενός, που θα υποδείξει ο Σβάμπ, ή ο Σόρος, ή οι τραπεζίτες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. "Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ "επιστήμονας" δεν έχει αναφερθεί στην προέλευση αυτών των ιών, αν είναι κατασκευασμένοι ή όχι και από ποιους εξαπολύονται στην ανθρωπότητα".
    E όχι και κανείς!
    Εκαντοντάδες αν όχι χιλιάδες Επιστήμονες και ερευνητές έχουν βρεθεί νεκροί με τους συνήθεις τρόπους των ΦΑΡΜΑμαφιόζων και για τους "ευλόγους" λόγους.
    Σ' αυτόν τον ιστότοπον τουλάχιστον έχουν αναφερθεί ουκ ολίγες Μορφές που έχουν ξεσκεσπάσει πάρα πολλά σε 'οσους διψούν για να μάθουν.
    Τώρα το ΠΔΥ όπως και ο ΠΟΥ και όχι μονο, πιασμένοι στις φάκες και κτυπώντας τις μούρες τους στα τοιχώμαρα αναζητώντας διεξόδους, το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν λόγω ελλείψεως θάρρους (γνώρισμα Ανθρώπων και κάτι που οδηγεί τους ιδίους στην αυτοκάθαρσιν, όπως στην περίπτωσιν του Ηρωα Οιδίποδα επί Κολωνό), είναι να συνεχίσουν του ζουρλού το τούμπανο, αφου συμπέραναν και μέσω πειράματος ότι υπηρξαν τόσοι ηλίθιοι που τους άκουσαν την πρώτη φορά.
    Το κρίμα όμως είναι ότι αντί όλοι τους να είχαν εισπράξει δισεκατομμύρια κλωτσιές απο τους εξαπατημένους και απειλημένους, υπάρχουν ακόμη φοβισμένοι που αναπαράγουν τα αποκυήματα της γεννετικής των εγκεφαλοκοπρίτιδας.
    Δείτε τώρα ποιός βραβεύτηκε από την γαλακτομάνα του, με το Εβραικό Νομπελ “Jewish Nobel” GENESIS PRIZE LAUREATE, όπως θα δείτε επίσης, ποιοί άλλοι εχουν τιμηθεί ομοίως στο παρακάτω λινκ και βίντεο.
    Απολαμβάνουν τις ιδιες τιμές γιά την αποστολή τους, που δεν είναι άλλη από την εξαφάνιση του ανθρωπίνου είδους και ειδικά της λευκής φυλής αλλά ο μεγάλος τους καυμός οι σκεπτόμενοι Ελληνικά………μία απ’ αυτούς υπήρξε και η Ρουθ που θαύμαζε η Κατίγκω.

    https://www.genesisprize.org/

    Και για να μην χάσουμε τον Μίτο τγς Αριάδνης ας δούμε και την διαχρονική τους ανθρωποβορική συμπεριφορά αρχίζοντας από την εποχή του Αντιόχου και φθάνοντας στο σήμερα, που είναι μόνο ένα κομμάτι απο τα φρικιαστικά τους
    “επιτεύματα” και φυσικά με την προστασία του Γιαχβέ.

    https://ugetube.com/watch/israel-has-no-history-only-a-criminal-record-jewish-talmudic-crimes-against-the-human-race_oD6Yzoq6wWOeUUi.html

    Και μιας και θίξαμε την γεννετική τους εγκεφαλοκοπρίτιδα, δηλαδή το "χάρισμα" που τους αυτοαναγόρευσε ως εκλεκτούς, εδώ το νόσημα:

    https://ugetube.com/watch/the-jews-talmudics-ask-us-to-get-on-thier-side-and-to-convert-to-satanism-talmud-while-they-extermin_Tunfe4VZkUM2hYm.html

    Κάποιοι ακόμη περπατούν η και οδηγούν μόνοι τους φασκιωμένοι.
    Να τους ευχηθούμε περαστικά;
    Καλή δύναμη σε όλους , γιατί τώρα η σειρά μας, που τους την χαρίσαμε προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις