Η FEMA καταφτάνει στο Κεντάκι που έχει πληγεί από ανεμοστρόβιλους για εμβολιασμούς...!!!

 

Η συχνά υποτονική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης

Ανάγκης (FEMA) έφτασε στο Κεντάκι λίγες μόνο ώρες μετά το ξέσπασμα ανεμοστρόβιλου στα μέσα Δεκεμβρίου που κατέστρεψε ολόκληρες πόλεις και σκότωσε πάνω από 100 ανθρώπους σε τέσσερις πολιτείες. Η υπηρεσία παροχής βοήθειας σε καταστροφές, ωστόσο, έφερε περισσότερους εμβολιασμούς για τον Covid-19 παρά κουβέρτες, τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό, ένα σαφές σημάδι ότι ο οργανισμός Deep State εξακολουθεί να προσπαθεί να εξαναγκάσει τους νομοταγείς Αμερικανούς να κάνουν το τρύπημα.

Τον Σεπτέμβριο,ανέφεραμε αποκλειστικά για ένα παρόμοιο γεγονός που έλαβε χώρα στη Λουιζιάνα, στον απόηχο του τυφώνα Ida. Οι κάτοικοι που εκτοπίστηκαν από την καταιγίδα έλαβαν ένα τελεσίγραφο της FEMA: Πάρτε το τρύπημα ή ξεχάστε να μπείτε στη ζώνη της καταστροφής για να ανακτήσετε προσωπικά αντικείμενα. Ένας πληροφοριοδότης της FEMA είπε ότι η υπηρεσία ξεγέλασε 500 Λουιζιανούς για να κάνουν το εμβόλιο.

Και επειδή η FEMA δεν αφήνει μια καλή καταστροφή να πάει χαμένη, εναπόκειται και πάλι στα παλιά της κόλπα.

Καθώς το πρωινό φως του ήλιου αποκάλυψε την καταστροφή στο κατεστραμμένο από τους ανεμοστρόβιλους Μέιφιλντ του Κεντάκι, εκατοντάδες μέλη του προσωπικού της FEMA, μερικοί ένοπλοι και νοσοκόμες που στρατολογήθηκαν για να υπηρετήσουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, εγκατασταθηκαν σε μια πόλη που έγινε εμπόλεμη ζώνη.

Έστησαν «κέντρα διοίκησης» στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, κοντά σε ένα εργοστάσιο κεριών όπου οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην καταιγίδα και ένα τετράγωνο μακριά όπου 70 σπίτια είχαν ξεριζωθεί από τα θεμέλιά τους.

Μια μεσήλικη γυναίκα με σχισμενα ρούχα και το πρόσωπό της γεματο αποξηραμένο αίμα βγήκε από τα ερείπια και βρήκε το δρόμο της σε έναν σταθμό ανακούφισης της FEMA, μια σκηνή που φρουρούνταν από ένα ζευγάρι πρακτόρων της FEMA με όπλο. Το σπίτι της, η ζωή της, τους είπε, χάθηκε, χάθηκε από τον ανεμοστρόβιλο. Είχε το ένα χέρι της τυλιγμένο γύρω από ένα κάγκελο και το άλλο σφιγμένο στο σκύλο της όταν η καταιγίδα κατεστρεψε τη στέγη. Οι στροβιλιζόμενοι, ουρλιαχτοί άνεμοι απομάκρυναν τον σκυλο της από την αγκαλιά της και αυτός στροβιλίστηκε στη δίνη. Μόλις μπορεσε να μιλήσει, ζήτησε νερό.

Όταν μπήκε στη σκηνή, ειδε ένα ψυγείο. Η νοσοκόμα στη σκηνή άνοιξε το ψυγείο, το οποίο δεν κρατούσε μπουκάλια με κρύο νερό, αλλά ήταν γεμάτο από κάτω προς τα πάνω με φιαλίδια εμβολιασμού για τον Covid-19.

«Έχετε λάβει τα εμβόλια και το αναμνηστικό εμβόλιο για τον Covid-19;» ρώτησε η νοσοκόμα κρατώντας μια σύριγγα. «Μπορεί να υπάρξει ξέσπασμα σε αυτήν την περιοχή».

Η περιπτωση της γυναίκας δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Πηγή της FEMA, υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας, είπε ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει εξουσιοδοτήσει τη FEMA να αρνηθεί την παροχή βοήθειας σε περίπτωση καταστροφής έως ότου τα άτομα δηλώσουν την κατάσταση εμβολιασμού τους, προσκομίσουν απόδειξη εμβολιασμού ή υποβληθούν σε υποχρεωτικές ενεσεις.

«Κυριολεκτικά απομακρύνουμε τους τραυματίες που περπατούν, αν δεν δεχθουν εμβολιασμο. Αν θέλετε ένα μέρος για ύπνο, μια κουβέρτα, φαγητό ή νερό, καλύτερα να μας το πείτε και να μπορέσετε να αποδείξετε ότι έχετε εμβολιαστεί ή σηκώστε το μανίκι σας. Διαφορετικά, κοιμήσου στα ερείπια. Αυτό λένε οι άνθρωποι», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται οι φωτεινές δυνάμεις έχουν χάσει το φως τους. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΟ : ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τόσο θανατικό που ακούμε στο τέλος θα απορούμε πώς και ζούμε εμείς. Αν και τόσο πρόωρα, καλό ταξίδι ψυχής ας έχει.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  4. Κάτι μου θυμίζει αυτό,μια φορά και ενα καιρό σε κάποιους σεισμούς ή πλημύρες κάποοι αφήνανε αβοήθητους έξω απο σκηνές και ξενοδοχεία κατοίκους αν δέν είχαν εμβολιαστεί.Παγκόσμια απανθρωπιά η παγκόσμιο σχέδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΖΩΗ ΣΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ Ε ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ..ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!αντισυνταγματικά λεμε η μόνο μπλα μπλαα ε;ε;τι;σκτ;ουουφουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστυνόμος Μπέεεκας14 Δεκεμβρίου, 2021 20:26

    Αυτοί της ΦΕΜΑ, δέν είναι πού είχαν παραγγείλει εκατοντάδες εκατομμύρια ειδικές σακούλες ή φέρετρα, κάτι τέτοιο για να βάλουν αμέτρητους νεκρούς από απροσδιόριστη αιτία, τοξική πάντως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις