"ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ"

 

Λαμβανω διαφορα μειλς η σχολια

που μου γραφουν....ο ταδε ειπε αυτο....ο δεινα ειπε το αλλο....ποιον να πιστεψω και τι να κανω...

Ρε παιδια εχουν περασει σχεδον 2 χρονια που οι περισσοτεροι λογω των συνθηκων αποφασισατε ν ασχοληθειτε και με την αλλη αποψη η οπως ονομαζεται "εναλλακτικη πληροφορηση"...

Εδω δεν κανουμε κατηχηση,ουτε καθοδηγηση.ουτε πιεζουμε κανεναν σωνει και καλα να πιστεψει μια αποψη...

Για οσους ακομα και τωρα δεν μπορεσαν να το κατανοησουν....αυτο που λεω ειναι οτι παρουσιαζουμε τις αποψεις και τις πληροφοριες καποιων αλλων ανθρωπων που δε θ ακουστουν στα συστημικα μεσα παραπληροφορησης.

Δεν ειναι απαραιτητο να τα δεχθειτε...ουτε να μην τα δεχθειτε...

Ο καθενας εχει δικο του εγκεφαλο και αν θα δεχθει κατι η οχι ειναι καθε καθαρα προσωπικη του επιλογη και μονο...

Δικαιωμα του να λεει ο Τουρναβιτης,ο Γιαννης ο Σπυρου,ο Χρηστος ο Quantom οτι θελουν.(Τα ονοματα απο τους διαδυκτιακους φιλους αυτους τ αναφερω τυχαια μιας μου σχολιαστηκαν...ετσι κι αλλιως τους ανθρωπους δεν τους ξερω ουτε με ξερουν προσωπικα και τους ευχομαι υγεια κι ελευθερια)

Οι ανθρωποι αυτοι οπως κι εγω δεν πιεσαμε κανεναν να παρακολουθει με το ζορι η να ασπαζεται τις πληροφοριες που αναφερονται.

Αλλωστε ουσιαστικα δεν ειναι προσωπικες πληροφοριες αλλα μεταφορα πληροφορησης απο διαφορα καναλια του εξωτερικου που μπαινουμε στον κοπο να μεταφραζουμε και να παρακολουθουμε καθημερινα.

Η ουσια της εναλλακτικης πληροφορησης ειναι να σας δωσει την "αλλη "αποψη"ωστε να εχετε ολα τα δεδομενα ν αποφασισετε μονοι σας.

Δε θελουμε ανθρωπους ζομπι με αποχαυνομενους εγκεφαλους που τρωνε οτι σανο τους πασαρουν οπως κανουν οι κυβερνησεις κι ολα τα ξεπουλημενα ΜΜΕ.

Θελουμε κριτικη σκεψη....πολιτες με αποψη και πανω απ ολα ....ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ....!!!

Ευχομαι υγεια κι ελευθερια σε ολους τους ανθρωπους που θελουν να σπασουν τα δεσμα αυτης της παγκοσμιας τοξικοτητας...

Γιατι οπως ειπε και καποιος σοφοτερος απο εμενα...Για να εισαι υγιης και ελευθερος πρεπει να εισαι ετοιμος να αφησεις πισω σου οτι σε αρρωσταινει και σε σκλαβωνει...!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Σεβας αγάπη ευγνώμονες ντόμπρα αντρικια.μπεσα..τα ξέρς;ουρε;συνεχώς.απο πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝ ΧΑ ΧΑ ΒΡΕΣΤΟ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕ .ΚΑΝΕ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΑΛΕΓΑ ΘΕΛΕΙ ΑΓΟΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡ ΝΑΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..Κ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛ ΠΡΟΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Νικολαε η επισκεψημοτητα στις ηλεκτρονικες σελισες σου μαρτυρει την αξιοπιστια σου οσον αφορα την αληθεια του περιεχομενου των αρθρων σου!Αυτες οι φωνες που αναφερεσαι θα υπαρχουν εως οτου το ακουσουν απο τα συστημικα καναλια που παρακολουθουν!Εγω σου λεω οτι εχω κλειστη την τηλεοραση απο τον Σεπτεμβριο του 2012!Τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο κωνσταντινε.πολλη σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις