«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» στην Ευρώπη! Βγάζουν τον ΣΤΡΑΤΟ για να εφαρμόσει την ΧΟΥΝΤΑ!!!

 

Μετά και τις δηλώσεις του Γερμανού Καγκελάριου, η Ευρώπη είναι

έτοιμη να ζήσει ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!! Μετά και την δήλωση του νέου Γερμανού Καγκελαρίου πως τα μέτρα που θα επιβληθούν στους ανεμβολίαστους δεν θα έχουν ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ», στην Ευρώπη έχει απλωθεί μαύρο πέπλο δικτατορίας!!!

O Sajid Javid, Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας από τον Ιούνιο του 2021, ανακοίνωσε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Στρατός θα εξαπλωθεί στην χώρα, προκειμένου να εφαρμοστεί η πολιτική για τον COVID, τα εμβόλια και τα συν αυτώ μέτρα περιορισμού της ελευθερίας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στο βρετανικό κοινοβούλιο:

«Ανοίγουμε περισσότερα κέντρα εμβολιασμού συμπεριλαμβανομένων κινητών μονάδων που θα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα.

Εκπαιδεύουμε χιλιάδες εθελοντές εμβολιαστές, ζητάμε από τους Γενικούς Ιατρούς και τα φαρμακεία να κάνουν περισσότερα και ετοιμάζουμε 42 στρατιωτικές ομάδες σε κάθε περιοχή της χώρας μας.

Αυτή η συλλογική εθνική αποστολή θα πετύχει μόνο εάν παίξουμε όλοι τον ρόλο μας».

Δείτε το βίντεο, καθώς περαιτέρω σχόλια περισσεύουν!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Τα SS ξανά εν δράσει!!!
    Μετά θα φταίνε οι Ρωσικές βόμβες που θα τους έρθουν στα κεφάλια.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΟΥΛΤΖ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ (ΩΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΧΑΝΟΒΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ)ΑΓΓΕΛΑΣ ΔΩΡΟΘΕΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΟΠΟΤΕ;ΤΙ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟ,ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΔΟΥΛΟ ΝΑΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΠΟΥΜΠΗ.ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΖΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΧΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΚΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΤΡΑΓΙΚΟ!;!ΕΝΩ ΤΟ 4ο ΡΆΙΧ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ,ΤΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ GUIDELINES ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ.

    ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗ ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ;

    ΗΡΘΕ Ο ΠΑΝΤΡΟΝΙΤΟ ΕΔΩ;ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ;
    Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο ΜΠΟΥΛΗΣ,ΚΙ Η ΚΑΤΙΓΚΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ/ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΑΪΜΟΎ ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ,ΕΞ ΟΥ ΚΙ Ο ΘΩΚΟΣ,ΣΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ 2 ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ.

    Η ΜΑΡΕΒΑ ΕΙΝΑΙ MATRIX 5.ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.Ε ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΠΕΝΕ ΓΚΕΣΕΡΙΤ ΤΟΝ ΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ EΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ....

    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ Η ΒΛΕΠΕΤΕ.

    ΡΙΤΑ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sajid Javid.
    Mας ξεγέλασε ο διπλός νάνος Δαβιδ. Τρομάρα του!
    Η άτριχη κεφαλή του, συμβολίζει τον Κρανίου τόπο που οραματίζεται.
    Να το κατασκεύασαν έτσι το άθλιο, ή οι τρίχες τον εγκατέλειψαν απο ντροπή, όπως θα το "δάγκωνε" η μάλλον έλουζε ο Διογένης ο κυνικός;
    Η ουρά του απ' ότι φαίνεται έχει χωνευτεί κιόλας, εξ ού και ο πόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλύπτεται τεράστιο σκάνδαλο! – “Οι Big Pharma δεν εμβολιάζουν «πρόσφυγες» γιατί φοβούνται αποζημιώσεις λόγω παρενεργειών – Οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται!
    Οι Big Pharma δεν εμβολιάζουν τους «πρόσφυγες» γιατί φοβούνται μηνύσεις που θα προκληθούν από τυχόν παρενέργειες των εμβολίων”, αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το Reuters.
    Τις μηνύσεις και τις ΜΚΟ φοβούνται ή κάτι άλλο και δεν τολμούν να το πουν;
    Μήπως φοβούνται τα “ανήλικα ασυνόδευτα” τζιχάντια που θα τους κόψουν τους λαιμούς αν αρχίσουν παρενέργειες στους δικούς τους;
    Γιατί άραγε τα “ασφαλή” εμβόλια να έχουν παρενέργειες στους εισβολείς; Στους Ευρωπαίους δεν υπάρχουν παρενέργειες, μόνο υποκείμενα νοσήματα!
    Γιατί βέβαια, αν αρχίσουν οι παρενέργειες και οι “ξαφνικίτιδες” στους εισβολείς το τελευταίο που θα κάνουν είναι να πάνε σε δικηγορικά γραφεία να χαλάνε λεφτά για μηνύσεις!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις