Η ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ και ο επιστήμονας!

 

«Πόνεσα πολύ γιαγιά», είπε

το παιδάκι!!! 

«-Πόνεσα πολύ!

-Λες την αλήθεια;;;

-Ναι, γιαγιά»!

Έτσι απάντησε ένα παιδάκι στην κάμερα, όταν ρωτήθηκε για τον εμβολιασμό του.

Παρά τους όποιους πιθανούς κινδύνους γονείς έσπευσαν να εμβολιάσουν τα μικρά παιδάκια, παίρνοντας τα εύσημα από γνωστό δημοσιογράφο: «Έκαναν το αυτονόητο, εμβολίασαν τα παιδιά τους», είπε.

Στην αρχή μάλιστα του βίντεο, θυμίζοντας την κακιά μάγισσα από το παραμύθι  «Χάνσελ και Γκρέτελ», μιλάει γλυκά για τα παιδιά: «Θα δείτε φατσούλες τρισχαριτωμένες που πάνε για να εμβολιαστούν». Πού τις είδε άραγε τις φατσούλες κάτω από την μάσκα;;;

Δείτε:

 

Από την άλλη, ο Σύμβουλος Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τομέα Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής, Peter A McCullough, αναφέρει: «Φοβάμαι ότι ένα 13% παιδιών που θα εμβολιαστεί θα αναπτύξει καρδιακές παθήσεις μη αναστρέψιμες». Δεν υπάρχουν πολλά να γράψει κανείς!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Στο μεταξύ κανείς δεν ξέρει γιατί πεθαίνουν οι αθλητές.
    https://news.sky.com/story/siobhan-cattigan-scottish-rugby-player-dies-aged-26-12483852
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι ξέρουν. Κανείς δεν μιλάει, θέλεις να πεις.

      Διαγραφή
    2. Ναί, ειρωνικά το λέω εννοείται. Αλλα βλέποντας γύρω μου έξυπνους και καλλιεργημένους ανθρώπους να επαίρονται οτι εμβολίασαν παιδιά, εγγόνια, αναρωτιέμαι αν αγνοούν, είναι συνένοχοι ή βλάκες. Δεν ξέρω τί τους τιμά. Καλημέρα φίλε.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει, Αιγόκερε, ότι η πολιτική αντίληψη δεν έχει να κάνει με τη μόρφωση και τη καλλιέργεια.

      Διαγραφή
  2. Αρχικά δεν πίστευα ότι υπάρχει γονιός που θα έβαζε φίμωτρο στο παιδί του. Τώρα βλέποντας ότι τα μπολιάζουν με χαρά διαπιστώνω πόσο "οπισθοδρομικός" και στον κόσμο μου ήμουν. Το χάος που έρχεται δεν μπορεί κανείς να το φανταστεί.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ? ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις