Ο Κλάους Σβάμπ και η Κριστίν Λαγκάρντ υπο τις εντολες των λευκών καπέλων

 

Ο συνασπισμός που μάχεται για

την απελευθέρωση του πλανήτη γη από τον σατανικό έλεγχο σημείωσε μια σημαντική νίκη την περασμένη εβδομάδα καταλαμβάνοντας τον de facto έλεγχο του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, λένε πηγές της Μοσάντ και της Διαστημικής Διοίκησης των ΗΠΑ (USC). Αυτό κρύβεται πίσω από τις επισκέψεις στην Ανταρκτική από τον διευθυντή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab και την επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕΕ Κριστίν Λαγκάρντ την περασμένη εβδομάδα. 

 

 

Οι Schwab-Lagarde και οι ομάδες τους νόμιζαν ότι πήγαιναν στο νησί Rothschild στην Ανταρκτική για να λάβουν νέες εντολές πορείας της Χαζαρικής μαφίας. Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι το νησί Rothschild έχει καταληφθεί από τη συμμαχία για την απελευθέρωση της γης.

 


 


 Αυτό είπε μια πηγή του USC:

Η ομάδα Schwab δεν ήξερε τι ήταν το ταξίδι. Ακολουθούσαν εντολές από τ αφεντικα τους, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Παίχτηκε μια μικρή εξαπάτηση. Τους δόθηκε η επιλογή είτε να συμμετάσχουν στη συμμαχια είτε να εξαλειφθούν. Επέλεξαν το πρώτο. «Η απόδειξη θα είναι στον λογαριασμο» όπως λέει και η παροιμία.

Μας είπαν να προσέχουμε την αλλαγή όταν επιστρέψουν. Θα υπάρχουν αρκετοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι που θα βγουν θετικοί και θα μπουν σε «αυτοκαραντίνα» μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες περίπου. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.

Υπάρχουν ήδη ενδείξεις ότι ο Schwab, μέλος της οικογένειας Rothschild που είναι ιδιοκτήτης του ΟΗΕ, έχει ήδη δώσει νέες εντολές πορείας σε αυτήν την υπηρεσία. Το μεγαλύτερο σημάδι είναι η προφανής χαλάρωση της εκστρατείας «πανδημίας» φόβου και εμβολιασμού, όπως δείχνουν τα ακόλουθα νέα:

Οι Epoch Times ανέφεραν την Παρασκευή ότι ο ΠΟΥ είχε επιτέλους επιτρεψει τα αιτηματα για σχολιασμό και επιβεβαίωσε ότι ο οργανισμός δεν μπορούσε να προσδιορίσει ούτε έναν θάνατο που να αποδίδεται στο omicron.

Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky επιβεβαίωσε την Παρασκευή το απόγευμα ότι οι ΗΠΑ έχουν δει μόνο έναν ασθενή να νοσηλεύεται λόγω όμικρον

 https://www.zerohedge.com/covid-19/only-1-american-has-been-hospitalized-omicron-variant-spreads-22-states

 Έτσι ξαφνικά μια «500 φορές πιο θανατηφόρα νέα παραλλαγή» αποδεικνύεται επίσημα ανοητη

Αυτή η είδηση ​​υπαινίσσεται επίσης τις νέες εντολές πορείας που δόθηκαν στη Λαγκάρντ:
Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Κρίστιαν Λίντνερ έκανε το ντεμπούτο του ως υπουργός Οικονομικών, ανακοινώνοντας μια ένεση 60 δισεκατομμυρίων ευρώ για το κλίμα. Τα κεφάλαια θα προέρχονται από προηγουμένως αχρησιμοποίητο χρέος.


https://www.dw.com/en/germanys-new-finance-minister-announces-billions-in-climate-investments/a-60085847



Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η γερμανική κεντρική τράπεζα έχει εξαγοραστεί και το «αχρησιμοποίητο χρέος» είναι πλαστά χρήματα που τυπώνονται για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος.

Έτσι, βλέπουμε τους ηγέτες να υποβαθμίζουν τους φόβους της πανδημίας ενώ τυπώνουν χρήματα για άλλους λόγους εκτός από τον πόλεμο και τις ασθένειες.

Θυμηθείτε, αυτό με το οποίο τελικά έχουμε να κάνουμε είναι μια μάχη για την ψυχολογική διαδικασία να αποφασίσουμε τι κάνουμε ως είδος στο μέλλον. Η μάχη είναι μεταξύ εκείνων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το φόβο και το μίσος για να μας υποδουλώσουν και εκείνων που θέλουν να οικοδομήσουν ένα καλύτερο μέλλον μαζί. Σε αυτό το μέτωπο, έχουμε πολλαπλές επαφές σχετικά με έναν μαζικό διαλογισμό στις 21 Δεκεμβρίου για να προωθήσουμε τη θετική σκέψη. Αυτοί οι διαλογισμοί δεν είναι θρησκευτικοί, αλλά μάλλον έχουν σκοπό να αυξήσουν τη θετική σκέψη γιατί ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα αρνητικό είναι με ένα θετικό.

Μιλώντας για θετικά, υπάρχουν ενδείξεις ότι τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας πρόκειται συντομα να καταληφθούν από τα Λευκά καπέλα.

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δεν ξέρω...
    Πριν από λίγο διάβασα ότι στον Καναδά σε πολλές επαρχίες δεν επιτρέπουν να αγοράζουν τρόφιμα οι ανεμβολίαστοι από σούπερ μάρκετ και στην Αυστραλία καλούνται όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις να απασχολούν προσωπικό μόνον εμβολιασμένους...
    Μεθαύριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί παιδιών και τρελαίνομαι, δεν μπορώ να σκεφτώ...
    Ικετεύει ο Μπαγκντί για μη εμβολιασμό των παιδιών, αλλά πολλοί ανεγκέφαλοι γονείς θα σπεύσουν να τα εμβολιάσουν!
    Πολύ συνταρακτικές οι αποδείξεις που έφερε όλη η ομάδα ιατρών στην δημοσιότητα και μακάρι να διαδοθούν παντού.
    Το ευχάριστο που διάβασα είναι ότι ο εισαγγελέας πρωτοδικών στην Θεσσαλονίκη διέταξε έρευνα για την αλλοίωση των διαγνώσεων που κατήγγειλε γιατρός. Ο γιατρός είχε κρατήσει αντίγραφα από τις διαγνώσεις 58 εμβολιασμένων ασθενών που εμφάνισαν παρενέργειες από το εμβόλιο και μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και εκεί διέγραψαν ότι ήταν εμβολιασμένοι και κατέληξαν...
    Για να δούμε...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Καναδά μένω δεν ισχύει αυτό
      Σε μια επαρχία του Καναδά η υπουργός Υγείας νομίζω προτείνε στα σούπερ μάρκετ αν θέλουν να μην δέχονται ανεμβολιαστους. Ξεκίνησαν αμέσως πορείες. Απλά πέταξαν το τυρί να δουν ποιος θα μασήσει. Το 30% του πληθυσμού του Καναδά δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Σύνολο πληθυσμού 38 εκατομμύρια. Τι θα κάνουν θα μας βάλουν φυλακή? Θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι σύντομα.

      Διαγραφή
    2. Κεντρικο Καναδα βρισκομαι ,δεν ισχυει κατι τετοιο.Μαλιστα ο Premier Scott Moe ανεφερε οτι δεν πρεπει να στιγματιζουμε αυτους που δεν εχουν κανει το μπολι .Σε καποια φαση ηρθε σε μια ας το πουμε λεκτικη αντιπαραθεση γιατι ειχε τηλεφωνικη εποικινωνια με καποιον ανεμβολιαστο . Μεσα απο τον χωρο του ,του ειπαν οτι ειναι πολυ ελαστικος με τους ανεμβολιαστους .

      Διαγραφή
  2. Ο ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΨΕΎΔΕΤΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ.

    ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΑ DUMBS ΚΑΘΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ PORTALS ΟΠΟΥ TΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ "ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΛΑ" Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΚΛΑΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ GREAT GENOCIDAL RESET ΧΘΕΣ ΗΔΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;
    ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;ΟΧΙ.

    ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΑΛΛΑΓΗ,ΣΕ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ROBERT DAVID STEEL.

    MEGALI MARKA TO FOOLISHLY MOCKING BIRD.

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομιζω να φευγει κανεις σε αλλο πλανητη

      Διαγραφή
  3. Ριτα ριτακι υπομονη κοπελαρα μου. 16 και σημερα απομενουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΉ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    Ο ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις