ΚΑΝΑΔΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο που λέει "Sputnik Σοκ στον Καναδά: Νέος μαζικός τάφος εντοπίστηκε σε πρώην σχολείο 30.06.2021,.." 
 
Μια νέα δήλωση από το The Storm Rider μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στον Καναδά αυτή τη στιγμή (ανακάλυψη μαζικών τάφων δολοφονημένων παιδιών και πυρκαγιών για να εκτρέψουμε την προσοχή).
 
Αν θυμάστε, πριν λίγες μέρες είχα ήδη πει ότι οι επιχειρήσεις κατεδάφισης των σηράγγων και των υπόγειων βάσεων είχαν περάσει τα σύνορα των Μεγάλων Λιμνών με τον Καναδά.
 
Σε αυτή τη νέα δήλωση επιβεβαιώνει ότι τα εν λόγω δίκτυα εμπορίας παιδιών ήταν επικεφαλής της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Φίλιππου του Εδιμβούργου και του Βατικανού.
 
 Εδώ επιβεβαιώνει ότι αυτές οι μαζικές επιχειρήσεις έχουν εξαπλωθεί στο Μόντρεαλ της Νέας Υόρκης και συνεχίζονται στην Ουάσιγκτον DC. Το τελευταίο 10 % αντιστοιχεί σε Καλιφόρνια, Τέξας και Βορειοανατολικά, που συνορεύουν στον Καναδά.
 
Είναι πιθανό, λοιπόν, να εμφανιστούν περισσότεροι μαζικοί τάφοι, δηλαδή, οι τάφοι που αναδύονται είναι προϊόν αυτών των επιχειρήσεων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ MARKET PLACE ΤΟΥ YORKTON ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟΥΣ 600 ΝΑΤΙΒΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 480 ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΑΓΑΝ 800.000 ΣΕΡΒΟΥΣ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις