Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην ΕΜΑΚ με τη «βούλα» του ΣτΕ

ΕΜΑΚ 

Για «λόγους δημοσίου συμφέροντος» το ΣτΕ απέρριψε

την αίτηση των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Πιο συγκεκριμένα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση ανδρών που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) για αναστολή εκτελέσεως της 28550 Φ 215.2/18.5.2021 πράξης του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, που επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους κατά του COVID-19.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ με πρόεδρο τη Μαίρη Σάρπ και εισηγήτρια τη σύμβουλο Επικρατείας Παναγιώτα Καρλή, με την υπ΄ αριθ. 133/2021 απόφαση του σχηματισμού Αναστολών, απέρριψε την αίτηση κρίνοντας ότι την έκδοση της προσβαλλόμενης πράξης «επέβαλαν επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι συνίστανται στην ανάγκη διασφάλισης της αδιάλειπτης και ακώλυτης λειτουργίας των Ειδικών Μονάδων του Πυροσβεστικού Σώματος που είναι επιφορτισμένες με την αντιμετώπιση καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.)».

Ενδεικτικά επισημαίνει το ΣτΕ, ότι η λειτουργία της Ε.Μ.Α.Κ. «δεν αρκεί να είναι μόνο συνεχής, αλλά πρέπει, ενόψει του ειδικού και κρίσιμου χαρακτήρα των εν λόγω υπηρεσιών για την αντιμετώπιση καταστροφών, να στηρίζεται στην πλήρη διαθεσιμότητα του υπηρετούντος προσωπικού τους, η οποία είναι δυνατόν να διαταραχθεί σοβαρά σε περίπτωση που τα μέλη του προσβληθούν και νοσήσουν από τον κορωνοϊό Covid-19».

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα...!!!

Οσοι δεν συμφωνειτε αρνηθειτε και ζητηστε μεταθεση σε αλλη υπηρεσια...

Αντε να δουμε που θα βρουν αλλους με τετοια εκπαιδευση καλοκαιριατικα...

Αν υποκυψετε εναντια στις αρχες σας για ενα επιδομα....τοτε ειστε προσκυνημενοι...!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μηπως και αυτη η κυρια(εννοω την προεδρο του ΣΤΕ)ορεγεται την προεδρικη καρεκλα?Δεν μπορω να καταλαβω κατι,πως αγνοουν διεθνεις συνθηκες και προ παντων το Ιατρικο δικαιωμα του καθε πολιτου να επιλεγει την καθε ιατρικη πραξη για το σωμα του!Τελικα μηπως εχουμε καποιον Μεγγελε στο γκουβερνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πας στο συμβούλιο της επικράτειας.. Πας στο σπίτι τους.. Στημένη η δική αυτή ήταν για να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουλημένα κρέατα είναι σχεδόν όλοι τους. Κοτούλες. Θα χάσω την δουλειά μου πως θα ζήσω; Γιατί με το εμβόλιο θα ζήσεις; Ελάχιστοι κατάλαβαν ότι διανύουμε πολεμική περίοδο. Και στον πόλεμο έχει θύματα. Μόνο που σε αυτόν τον πόλεμο τα θύματα είναι από την μια πλευρά και μάλιστα αυτόχειρες! Όποιος δεν είναι ικανός να αντισταθεί να αντιδράσει, δεν αξίξει να ζει ελεύθερος. Μπολιασμένοι και αμπόλιαστοι, ο Κούλης υποσχέθηκε στους εβραίους να μας ξεκάνει όλους!!! Και αυτό πράττει. Εμείς τι πράττουμε; Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αποφαση αυτη δινει πατημα για να προσφυγεις στο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων.Πρεπει πρωτα να πας στο Εθνικο Δικαστηριο...να μην δικαιωθεις για να εχεις δικαιωμα να προσφυγεις εκει.Το θεμα ειναι οτι τωρα που τους δινεται η ευκαιρια να παγκοσμιοποιησουν το θεμα θα το τολμησουν...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δω πότε θα ισχύσει το πόθεν έσχες για τους δικαστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με εισηγήτρια τη σύμβουλο της Επικρατείας Παναγιώτα Καρλή, με πρόεδρο την Μαίρη Σάρπ, με αρχηγό του Σώματος Πυροσβεστικής Κολοκούρη, αρχηγό Στρατού τον Φλώρο..και..............,ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.
    Με τέτοια ονόματα ο Αριστοφάνης θα έπλεκε την καλλίτερη Κωμωδία που θα κατέληγε σε τραγωδία, δηλαδη σε ιλαροτραγωδία αν και με αντίστροφη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις