Εκαναν πειραματόζωα τα παιδιά τους

 

Δειτε το video

μητερα Ιατρικής Οικογένειας αφησε την κορη της να μπολιαστεί με τα πειραματικά εμβόλια!! Αποτέλεσμα εμεινε ΑΝΑΠΗΡΗ…Κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξιδιο..Πίστεψε τους “επιστήμονες” τυπου Τσιόρδα Μαγιορκίνη ,Συψα κλπ που τα “αρπάζουν” απο τις Φαρμακοβιομηχανίες…

Τα παιδιά σας θα τα αφήσετε να μπολιαστούν?? Θα τα ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ? Γιατι αυτο το αποτέλεσμα στο Video είναι κατι που θα το βιώσετε στα παιδιά σας..Και αν οχι απο την αρχη στη πορεία με εκφυλιστικές ασθένειες παραλύσεις και τον θάνατο τους πριν την ωρα τους…με προβλήματα εγκυμοσύνης τεκνοποίησης κ.α

Ο Κουλης με το χαρτζιλίκι των 150 ευρω σας στελνει στη “ελευθερία” των Παρανοικών του Πλανήτη…Ποτε θα ξυπνήσει ο Έλληνας Ραγιας ???

Μια μικρή ερευνα και θα βρειτε οτι ολα ηταν προγραμματισμένα με τεχνητούς ιους και ενέσεις για την Εξολόθρευση του πληθυσμού..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Παρενέργειες της ένεσης pfizer (2 συνταρακτικές μαρτυρίες)
    .
    https://www.bitchute.com/video/2DRvPUNNUNLF/
    vasoula2908a
    —-
    Συγχωρήστε με, αλλά εγώ αυτό το δηλητηριώδες (και συχνά θανατηφόρο) κοκτέηλ
    που χορηγούν τρυπώντας αθώο κόσμο, εμβόλιο ΔΕΝ το λέω.
    Με αυτό το βίντεο που σήκωσα πρωτομηνιά, καλο τον μήνα δεν τον λες…
    τον λες όμως διαφωτιστικό…Η πληροφορία δίνει γνώσ…



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μανταμίτσα συναίνεσε ως γονέας, να συμετάσχουν τα ανήλικα τέκνα της στην λήψη πειραματικού ιατρικού σκευάσματος με υποδόρια έγχυση. Υπέγραψε ως κηδεμών πως γνωρίζει τους κινδύνους και τα συνεπακόλουθα που προσδιορίζουν σαφώς ένα ιατρικό πείραμα φάσης 3-4 σε άνθρωπο.
    Τώρα γιατί κλαίει; Και ήξερε και ρώτησε και ήταν και excited η ηλίθια. Και το κοριτσάκι δίπλα της την συμπονά που κλαίει!
    Τώρα τι να πεις; Ας το βουλώσω καλύτερα....
    Εχθές τραπέζωσα αναγκαστικά κάποια άτομα, μεταξύ τους και μια συμπαθής εμβολιασμένη κομμώτρια. Παρ ότι δεν της συμπεριφέρθηκα ως ηλίθια ή λεπρή, επιτέθηκε εκείνη σε εμένα αιφνίδια, δηλώνοντας πως δεν ενημερώνεται από πουθενά, εμπιστεύεται ότι της προτείνουν οι ειδικοί και πειθαναγκάζεται καθώς όλοι θα το κάνουν, διότι κάποιοι ισχυροτεροι από εμάς το θέλουν ετσι να γίνει....
    Με αποκάλεσε αδίκως αντιδραστική, μη σχετική με το θέμα. Όταν την ρώτησα γιατί, μου είπε πως το λέει διότι δεν κατανοεί τις εξηγήσεις μου γύρω σπό τον όρο πειραματικό σκεύασμα, mrna-dna τεχνολογία, παρενέργειες επί ενός υγιούς κι ενός καταβεβλημένου οργανισμού και το κυριώτερο θεωρούσε φυσιολογικό να λαμβάνεις ένα εμβόλιο για προστασία από ασθένεια και να παραμένεις πλήρως ευάλωτος από αυτήν!
    Έφυγε σηκωτή από τον κήπο όπου καθόμασταν, σεβόμενη τον συνοδό της απλά δεν αρπαξε και ψιλές. Έτσι σκέφτονται οι άφρονες και πλέον δεν λυπάμαι διότι έχουν Νου και δεν τον δουλεύουν.

    Το Φρικιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπονάμε και προσευχόμαστε για όλα τα ανυπεράσπιτα πλάσματα που είχαν την τύχη να τα φέρουν σε αυτόν τον κόσμο αστοιχείωτοι διπλωματούχοι και μάλιστα με πτυχία Ιατρικής και Ηλεκτρολόγων μηχανολόγων.
    Όσο για τα μυξοκλάματά της μητέρας, ούτε οίκτος γι αυτούς που γύριζαν το κεφάκι τους αλλού, όταν συναντούσαν ανθρώπους, που οχι μόνο έκλαψαν στην ζωή τους πικρά για όλα τα παιδιά του κόσμου, αλλά και το πλήρωσαν ακριβά με την ίδια τους την ζωή για την μάχη που έδωσαν, να σταματήσουν κάποιους άλλους, που με τα εγκληματά τους, τους κάνουν σήμερα και κλαίνε.
    Κυνηγημένοι και δολοφονημένοι από τους ίδιους, που οι σημερινοί κλαίοντες (και πιο πολυ οι αυριανοί) εμπιστεύθηκαν. Η λίστα είναι πολύυυυ Μεγάλη.
    Και αυτή που καίει σήμερα προτίμησε την λίστα των "Πληρωμένων σιωπών"
    Καιρός να μάθουν οι "σπουδαγμένοι" τι σημαίνει Επιστήμη και τι εννοούν όταν λένε εμβόλια. Τουλάχιστον να μην συγχέουν ανόμοια και αντιφατικά πράγματα.
    Να μην μπερδεύουν τις έννοιες τόσο απλοικά και βολικά.
    Τα εμβόλια ούτε καν έννοιες δεν μπορούν να θεωρηθούν. Επινοήσεις είναι κάποιων μισανθρώπων με σκοτεινούς και πρόστυχοτς σκοπόυς.
    Και για όσους δεν θά 'θελαν να κλάψουν στο μέλλον, ας δουν κι αυτό, μια κατάθεση ψυχής ενός εκ των προαναφερμένων που ευτυχώς βρίσκεται στην ζωή ακόμη για να μοιραστεί αυτά που θα θελε και θα 'πρεπε να γνωρίζει ο κόσμος όλος. Ένα από τα πολλά βιντεο που κυκλοφορούν ίσως, αλλά μοναδικό σε ότι παιζεται σήμερα στο Παγκόσμιο σκηνικό και πιθανόν να δίνει και κάποιες απαντήσεις η να λύνει καλλίτερα κάποιες απορίες σε αυτούς που ενδεχομένως να πιστεύουν ότι όλα τελείωσαν.
    International Tribunal for Natural Justice – Dr. Robert O. Young ITNJ Testimony
    https://www.facebook.com/weact.live/videos/2940437779350590/
    η κατευθείαν στο
    https://www.youtube.com/watch?v=lSXzZW8E_OQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις