Αντιο James Comey

 

Το πρωί της Δευτέρας ο πρώην διευθυντής του FBI James Comey

πέθανε αφου η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει μολις η λεπίδα της γκιλοτίνας έκοψε το κεφάλι του.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στις 4 Ιουνίου το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτρόπων εκρινε τον Comey ένοχο για φόνο και προδοσία και αποφάσισε να αποκεφαλιστεί πριν από την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Στις 11:00 π.μ. Δευτέρα, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ εκπλήρωσε αυτή την υπόσχεση, με τον Αντιπρόεδρο John G. Hannink να προεδρεύει μιας σύντομης τελετής πριν από την εκτέλεση.

Σε αντίθεση με τις εκτελέσεις της Κλίντον και του Ποντέστα, μόνο μισή ντουζίνα στρατιωτικού προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου του Στρατηγού Θαλάσσιου Σώματος Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, έδωσε μαρτυρία για τον θάνατο του Comey.Αφού δύο ενστολοι συνόδευαν τον Comey και έβαλαν το κεφάλι του στην γκιλοτινα.Ο Αντιπρόεδρος Ναύαρχος Hannink τράβηξε προσωπικά το μοχλό που έριξε τη λεπίδα των 88 κιλών από ύψος 14 ποδιών. Το κεφάλι του Comey έπεσε σε ένα καλάθι, το οποίο στη συνέχεια σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία.

Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε κοντά στο φάρο Windward Point στο νότιο άκρο του κόλπου του Γκουαντάναμο. Μια πηγή εξοικειωμένη με την εκδήλωση είπε ότι η γκιλοτίνα που χρησιμοποιηθηκε για να τερματίσει τη ζωή του Comey ήταν αυτή που είχε και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ «Χουσεΐν» Ομπάμα που σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν σε πατριώτες. Υπό αυτήν την έννοια, η συσκευή εκτέλεσης ήταν συμβολική του μίσους του Comey απέναντι στην Αμερική και τους ανθρώπους της.

Στις στιγμές που οδήγησαν στο θάνατό του, ο Comey άρχισε να κλωτσάει και να φωνάζει καθώς οι ενστολοι τον έσυραν στη γκιλοτίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες φώναξε, «Ω, Θεέ, σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις. Δεν έκανα τίποτα λάθος. Ακολούθησα μόνο τις εντολες. Εχω παιδιά. Δεν θέλω να πεθάνω. Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη. " 

«Είχατε πολλές ευκαιρίες να αποδεχτείτε μια συμφωνία. Τώρα είναι πολύ αργά », απάντησε ο Αντιπρόεδρος

«Δεν το αξίζω αυτό. Δεν το αξίζω », συνέχισε ο Comey.

Οι ενστολοι εξασφάλισαν έναν μηχανισμό κλειδώματος στο λαιμό του που τον άφησε ακίνητο. Τα χέρια του απλώθηκαν και τα δεσμά τους στερεώθηκαν στους καρπούς, τον καρφώνοντας στην πλατφόρμα. Όταν η λεπίδα έπεσε, ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ πήρε λίγο χρόνο για να μιλήσει στο μικρό συγκρότημα.

«Δεν μας αρέσει αυτό. Είχε αρκετές πιθανότητες να αποφύγει αυτή τη μοίρα, και τις αρνήθηκε όλες. Η δικαιοσύνη εξυπηρετήθηκε σήμερα », είπε.
















ΠΗΓΗ








Σχόλια

  1. Λέτε στα emergency alert messages να τα δούμε άραγε αυτά τα βιντεάκια...;;; #popcorn
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά σαν άλλος άπιστος Θωμάς δεν πιστεύω σε τέτοιες ειδήσεις όταν δεν ξέρεις κάτι χειροπιαστο.Τα σχεδια των κακών συνεχιζοντε αυτό το βλέπουμε καθημερινά περιορίζοντας τις ελευθερίες του κόσμου εκβιάζοντας να γίνει πειραματόζωο και αυτό φαινετε πως θα κρατήσει μέχρι να μειώσουν τον πληθυσμο να μετατρέψουν σε κινούμενους πομποδέκτες τους πιο μικρούς ώστε να γίνει η επανεκκίνηση με αχρηματη κοινωνία και απόλυτο έλεγχο ακόμα και της σκέψης του μετανθρωπου.Δυστυχώς δεν βλέπω αλλαγές σε αυτό το σχεδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις