Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο που λέει "HAMM ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ. HELLENIC POST HELLAS 2021 100€ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ. HELLENIC POST HELLAS 2021 100€ አapopት ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ HELLENIC POST HELLAS 2021 1,00€ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ SA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ. HELLENIC POST HELLAS 2021 1,00€" 
 
Παρουσιάζουν ως εμβληματικές μορφές τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας....
 
Για ποιο λόγο η σεξουαλική προτίμηση
 
 πρέπει να κυκλοφορήσει σε γραμματόσημο;
 
Τι αλλο θα δουμε;
 
Ποσο ακομη θα ξεπεσουν...?
 
Τι θελουν να μας πουν και δεν τολμανε να το πουν...?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Η ανάρτηση αυτή δεν είναι μομφή απέναντι στο διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος από την αρχή έντιμα δήλωσε ότι αναρτά πληροφορίες που δεν βάζουν τα συστημικά ΜΜΕ.

    ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3-4 ΜΗΝΕΣ.

    Δηλαδή μιλάμε για τέλη Σεπτεμβρίου με μέσα Οκτώβρη. Αν ξεκινήσουν σε μαζική κλίμακα οι εμβολιασμοί παιδιών τότε δυστυχώς GAME OVER.

    Όσοι θα έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στον Τραμπ και σε απροσδιόριστες...φωτεινές δυνάμεις, θα έχουμε υποστεί ένα κορυφαίο και επαγγελματικό psy-op το οποίο το καταβροχθήσαμε.

    Φωτεινές δυνάμεις με το φρέντο στο χέρι να βλέπουν την ευθανασία μικρών παιδιών με τα εμβόλια , μάλλον φωτεινές δυνάμεις από τα LIDL είναι.

    Δεν με ενθουσιάζει η περίπτωση Τραμπ ότι δήθεν είναι ο σωτήρας μας.
    Στο μεταξύ οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αδρανοποιηθεί περιμένοντας το σωτήρα.

    Δεν είναι κακό να έχει κάποιος ευσεβείς πόθους, το πρόβλημα είναι όταν μας οδηγούν στην αδράνεια , όπως και συμβαίνει.

    Έχω όλη την καλή διάθεση να δεχθώ ότι οι πληροφορίες που αναρτάτε έχουν βάση , αλλά δυστυχώς τεκμηρίωση δε βλέπω. Και δε εννοώ επιβεβαίωση από σκουπιδί-ΜΜΕ όπως CNN, NBC , BBC κλπ. Αλλά αν τα επιβεβαίωναν το newsmax, AON, epochtimes που είναι συντηρητικές εκδόσεις τότε θα λέγαμε κάτι γίνεται εδώ.

    Σε ότι αφορά την περίφημη δίκη της Νυρεμβέργης Νο2 που λέτε συνιστώ να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας. Η πρώτη που έγινε με τη λήξη του ΒΠΠ έγινε και επιβλήθηκαν οι αποφάσεις γιατί οι Ναζί ηττήθηκαν .

    Σήμερα η περίφημη καμπάλ (εγκληματική υπερδομή) όπως την λέει ο μαρκήσιος από την Μαύρη Φατριά) ΖΕΙ και βασιλεύει. Νομοθετεί, αποφασίζει και εφαρμόζει αποφάσεις.

    Επομένως η δικαιοσύνη για την δίκη της Νυρεμβέργης Νο2 είναι ιδιοκτησία τους.

    Μακάρι να έχετε δίκιο και να έχω άδικο, χαίρομαι να κάνω τέτοια λάθη, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας και να σταματήσουμε την αδράνεια.

    Το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Από εκεί ξεκινούν όλα.
    Πέρα από αυτό , πληροφορούμαι ότι γίνονται μαζικές μηνύσεις στα δικαστήρια , μιλάμε για βουνά από φακέλλους οι οποίες θα ξεκινήσουν να εκδικάζονται από Σεπτέμβριο. Βέβαια και η “Ελληνική δικαιοσύνη” είναι από το κορυφαία ανέκδοτα αυτή τη στιγμή αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθούν οι δίκες.

    ΙΔΩΜΕΝ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω τις λογικές σκέψεις σας. Θα έλεγα όμως ότι ο Σεπτέμβριος είναι μακριά. ΤΩΡΑ, με τα αποτελέσματα από την Μαρικοπά, θα φανεί ο ρόλος του Τραμπ και θα αλλάξει το σκηνικό με τα εμβόλια.

      Αν υπάρξει καθυστέρηση στην υλοποίηση των αποτελεσμάτων, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή πράγματι η καμπάλ εκβιάζει τον Τραμπ, με πυρηνικά ανατίναξη μεγαλουπόλεων στην Αμερική, ή ο Τραμπ και οι περί αυτόν μας δουλεύουν. Το δεύτερο δεν το πιστεύω.

      Είναι όλα αλληλένδετα. Δεν έχει να κάνει με τις εκλογές στην Αμερική. Το εμπόριο ανθρώπων και η μείωση του πληθυσμού ενδιαφέρει την καμπάλ. Με τις εκλογές βάζουν τους δικούς τους, είτε μικροέμποροι ανθρώπων είτε εκπροσώπους τρίτου φύλου που είναι χειραγωγήσιμοι, πχ κούλης.

      Απορήσαμε όλοι, γιατί ο Τραμπ προπαγάνδισε τα εμβόλια. Η αλήθεια είναι ότι το έκανε, διότι πληροφορήθηκε ότι η καμπάλ, σκόπευε να φιμώσει με τις μάσκες όλον τον πλανήτη, να παραλύσει οικονομικά η οικουμένη, όλοι να είμαστε στα σπίτια μας λόγω ψευτο-ιού και να ζούμε με επιδόματα. Μετά από 2 με 3 χρόνια θα έβγαζαν τα εμβόλια και θα άρχιζε η μείωση του πληθυσμού.

      Όταν όμως ο πρόεδρος μιλά για την ανάγκη των εμβολίων, αναγκαστικά οι εταιρίες τα κυκλοφόρησαν νωρίτερα. Ο Τραμπ πίστευε ότι οι παρενέργειες των εμβολίων θα ξυπνούσαν τον κόσμο, θα άρχιζαν όλοι να βλέπουν τι γίνεται. Όμως δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος κοιμάται ολόρθος.

      Υπάρχουν και αρνητικά καταγεγραμμένα για τον Τραμπ. Ότι πχ είναι κρυπτοεβραίος (υπάρχουν αποδείξεις, ο χώρος εδώ είναι μικρός για να καταγραφούν) και όλο το υπουργικό του συμβούλιο ήταν εβραίοι- σιωνιστές. Είναι δε γεγονός, ότι και οι δύο γονείς του ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ στο εβραικό νοσοκομείο της Ν. Υόρκης και μόνο. Είχαν προβλήματα υγείας πολλά και κατέληξαν μέσα στο νοσοκομείο αυτό. Δεν υπήρχαν άλλα νοσοκομεία;

      Δεν είναι το χειρότερο να είσαι εβραίος. Γνωρίζουμε όμως κρύβονται πολλοί από αυτούς, όταν είναι σε διατεταγμένη αποστολή. Ίσως όμως, αν ισχύει τα περί περιούσιας καταγωγής του, να αισθάνεται ότι βοηθώντας τον κόσμο να απαλλαγεί από την καμπάλ, θα τα έχει καλά με την συνείδηση του, διότι προφανώς γνωρίζει τι έχει υποστεί ο πλανήτης από την ράτσα του.

      Τα ερωτήματα είναι πολλά για πολλούς και είναι αναπάντητα.

      ΙΔΩΜΕΝ. :)

      Διαγραφή
  2. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τραμπ και οι φωτεινές δυνάμεις «από τα LIDL» περιμένουν από εσένα να ενεργοποιηθείς, να διαδώσεις αυτά που ξέρεις και να παλέψεις γι' αυτά που θέλεις, γιατί αν σου πολεμήσουν όλες τις μάχες δε θα μάθουμε τίποτα σαν είδος συλλογικά... Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Ένα αυτό και επιπλέον μερικοί «άνθρωποι» ότι και να δούνε απλά δεν έχουν αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να ξυπνήσουν από την πλάνη (εν μέρει δεν το κάνουν εσκεμμένα, είναι και γονιδιακό το ζήτημα) και γι' αυτό πρέπει να φύγουν. Άρα ακόμα και το οργανωμένο έγκλημα των εξουσιαστών εξυπηρετεί κατά βάθος τη συμπαντική νομοτέλεια σε ένα βαθμό... Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ και θαρρώ και αρκετοί άλλοι.
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φιλε μου. Δεν θα προσπαθησω να πεισω κανενα 2ποδο να σκεφθει σαν εμενα. Κριση και μυαλο διαθετει, ας το αξιοποιησει οπως νομιζει. Οτιδηποτε πλεον εξω απο την πορτα του σπιτιου μου κειται μακραν. Μονη ελπιδα ο Χριστος (και ειθε να τα κανει ολα ΟΠΑ!)

      Διαγραφή
  4. Ανέκδοτο σχετικό:
    Ναυαγός ένθερμος πιστός παλεύει με τα κύματα.
    Περνάει μια βάρκα. Ανέβα, του λένε!
    Όχι, απαντά. Θα με σωσει ο Θεός.
    Περνάει πολεμικό πλοίο. Ανέβα του λένε.
    Όχι, απαντα ξανά, θα με σώσει ο Θεός.
    Τέλος, τον προσεγγίζει ελικόπτερο. Ανέβα, επαναλαμβάνουν.
    Όχι, θα με σώσει ο Θεός, ανταπαντά.
    Τελικά πεθαίνει και μπροστά στον Θεό παραπονιέται ότι δεν τον βοήθησε.
    Ο Θεός αποκρίνεται: σου έστειλα βάρκα, πλοίο, ελικόπτερο και αρνήθηκες να σωθείς. Αν είσαι μ@λ@κας, εγώ δεν φταίω!
    Συν Αθηνά και χείρα κίνει λοιπόν.

    Το Φρικιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. "Για ποιο λόγο η σεξουαλική προτίμηση

    πρέπει να κυκλοφορήσει σε γραμματόσημο";

    Γιατί απλώς εκεί κολλάει καλλίτερα, ότι δεν κολλάει σε πρωκτούς κυνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις