Σβήνουν καθημερινά!!! 8 Νεκροι ακόμη μετα τον εμβολιασμό τους και δεκάδες παρενέργειες..

 

Οκτω ΝΕΚΡΟΙ μετα το μπόλιασμα με Πειραματικά σκευάσματα και

δεκάδες Παρενέργειες το τελευταίο 3ημερο αλιεύσαμε στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης..Τα Πληρωμενα (Λιστα Πέτσα) Μεσα εξαπάτησης σιωπούν για τα εγκλήματα …Σβήνουν καθημερνά συμπολίτες μας…ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ… Τα ΟΠΛΑ αντικαταστάθηκαν απο τις ΣΥΡΙΓΓΕΣ με τα σκευάσματα που δεν εχουν καμία ευθύνη οι Φαρμακευτικές ….Μας πεθαίνουν και μας το είπαν οτι θα μειώσουν τον πληθυσμό με εμβολιασμούς και με ιούς που κατασκεύασαν..

Τώρα μας λενε και για την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ ..εδω δεν εχουν απομονώσει το γονιδίωμα του ιου και εχουν βρει τρόπο να αναγνωρίζουν μεταλλάξεις??? Το ΔΟΥΛΕΜΑ και η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ πάει σύννεφο..Για να στείλουν στην ‘Ελευθερία” οσους μπορούν περισσότερους με απειλές οτι θα εκδώσουν μέτρα κατα των ανεμβολίαστων και οι επιχειρηματίες θα κάνουν τους Χωροφύλακες και θα ελέγχουν για να μπεις στα μαγαζιά τους αν εχεις κάνει το μπόλι!!

ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και μας ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ…

Δειτε και τις παρενέργειες στις  επόμενες κάρτες..

ΠΑΤΡΑ:Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγ.Ανδρέας μια γυναίκα γεγονός που προκάλεσε κινητοποίηση καθώς είχε κάνει τον εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η 65χρονη γυναίκα παρουσίασε υψηλό πυρετό, κόπωση και παράλυση στα κάτω άκρα μετά την δεύτερη δόση της AstraZeneca.

Είναι δε γεγονός ,πως το ΕΚΑΒ σήμερα εχει δεχτεί και άλλες κλήσεις σήμερα στην Πάτρα για παρενέργιες μετά τις δόσεις των εμβολίων.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:Στην Εντατική από χθες 28χρονος Μυτιληνιός στέλεχος της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος(ΝΔ) που εδώ και ενάμιση χρόνο ασχολείται με φορέα της αυτοδιοίκησης.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός Μυτιληνιός αντιμετωπίζει πρόβλημα μυοκαρδίτιδας.

Ο νεαρός είχε πραγματοποιήσει πριν ένα μήνα, στις 24 του Μαΐου μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.  Το γεγονός του εμβολιασμού εκείνη τη μέρα από ομάδα νέων της ΟΝΝΕΔ είχε δημοσιοποιηθεί σε μια προσπάθεια στήριξης της Κυβερνητικής καμπάνιας του προγράμματος «Γαλάζια Ελευθερία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2007..ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ……..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ..ΞΥΠΝΑΤΕ..

Διεθνώς καταξιωμένοι Γιατροί μας λένε οτι μας σκοτώνουν  με τα δηλητηριώδη σκευάσματα τους με κατασκευασμένους ιούς που χώνουν στα σώματα σας…Ο Μοντανιε μας ειπε προημερων πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι σε τρια στάδια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?  ΘΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ  ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ??

ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δυστυχώς όλα θα τα δεχτούν. Και μάλιστα με χαρά. Και να πω και κάτι άλλο που πιστεύω.
    Πολλοί συνάνθρωποι περιμένουν ακόμη τον τραμπ να κάνει κάτι. Φοβάμαι οτι η απογοήτευση και η ψυχρολουσία που θα δεχτούν θα είναι τεραστίων διαστάσεων. Και αυτός είναι μέρος του προβλήματος, φοβάμαι δε οτι είναι το κυρίως πρόβλημα. Γιατί αν ήταν φωτεινός άνθρωπος, δεν θα άφηνε να εμβολιαστούν εκατομμύρια άνθρωποι με τα σκευάσματα του θανάτου. Θα προέτρεπε τουλάχιστον τους ψηφοφόρους του να μην εμβολιαστούν. Δεν το έπραξε. Κυκλοφορεί μια φήμη οτι προέτρεψε το αντίθετο μάλιστα!!! Αλήθεια ή ψέμματα ο χρόνος θα δείξει. Ως τώρα όμως, το πρόγραμμα γενοκτονίας της ανθρωπότητας καλά κρατεί.
    Έχει αναδυθεί ολόκληρος ο στρατός της κολάσεως και χρειαζόμαστε τον ουρανό κοντά μας.
    Μακρυά από ψευδοσωτήρες λοιπόν γιατί χρειαζόμαστε το ψυχικό δυναμικό μας αλώβητο από πισώπλατα μαχαιρώματα για τον πόλεμο που βιώνουμε.
    Φυσικά αυτή είναι η άποψή μου, όποιος θέλει την αποδέχεται και ο καθένας ας κάνει την δική του έρευνα.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια ή ψέμματα; Η προτροπή του Τραμπ προς τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν με ασφαλή εμβόλια... https://www.lifo.gr/now/world/o-tramp-protrepei-toys-amerikanoys-na-emboliastoyn Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ενδιαφέρον σημείο του άρθρου βρίσκεται στο τέλος στο υστερόγραφο. Μήπως ο σωτήρας είναι νεκροθάφτης; Εύχομαι να κάνω λάθος. https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/2021/06/27/αρχηγειο-στρατιωτικου-σκελουσ-σ-σ-τησ/ Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρίμνηστε, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
      Έχω πει στον εαυτό μου, να κάνει υπομονή μέχρι τις 4 Ιουλίου.

      Διαγραφή
  4. Το παιχνίδι λέγεται "ο σώζων εαυτόν σωθήτω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθλητικά νέα :
    Ο ποδοσφαιριστής της Κροατίας Πέρισιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
    Όπως ανέφερε η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ο ποδοσφαιριστής είχε εμβολιαστεί κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΘΕΣ ,ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ,52 ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΣΑ ΖΕΝΕΚΑ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ,ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ , ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΗΤΑΝ ΔΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΗΣ....
    ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΕΦΗΒΟ ,ΟΡΦΑΝΟ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ,ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΎΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΗΣΘΗΚΑΝ.
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΟ ,ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ !
    ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα ρωτήσω κάτι, γιατί λέτε ότι δεν έχει απομονωθεί το γονιδίωμα του ιού ;
    Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει όλες τις σχετικές καταγραφές του γονιδιώματος του ιού σε αυτό το site. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/sars-cov-2/

    Δεν λέω φυσικά ότι όλα είναι καλά και αθώα και όπως τα έχει παρουσιάσει η κυβέρνηση, αλλά καλό είναι να έχουμε μια ολοκληρωμένη και κριτική σκέψη βασισμένη σε δεδομένα και όχι πεποιθήσεις.Λυπαμαι για όποιον έχει χάσει ένα δικό του άνθρωπο από όλο αυτό. Είτε από τον ιό, είται από κακό χειρισμό στις εντατικές, είτε από τους εμβολιασμους. Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους μας.ποσο το χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δε βρηκα πουθενα να λεει οτι εχουν το εργαστηριακο γονιδιακο απο τυπωμα....μπορει βεβαια να μην το εντοπισα.....ΑΛΛΑ...αν το εχουν οπως λες γιατι δε βαζουν στο εμβολιο dna απο τον ιδιο τον ιο και βαζουν απο αδενοιους η αλλους που θεωρουν οτι ταιριαζουν απο την οικογενεια των κορωνοιων

      Διαγραφή
    2. Ο ιός δεν έχει απομονωθεί και δεν έχει ταυτοποιηθεί, δεν έχουν διαβαστεί ποιες και σε τι σειρά είναι οι βάσεις που τον αποτελούν.

      Κάνε πιο συγκεκριμένο αυτό που λες, δώσε ένα συγκεκριμένο λινκ, αυτό που έδωσες είναι γενικό κι αόριστο, πού είναι το γονιδίωμα ;;

      Διαγραφή
    3. pote den exoune apomonosi kanenas ios....germ teory...einai mono teoria...eine adinaton na to kanoune... prepi na akoloutisoun kata grama Koch" postulate... iatroi me vari biografiko mas exigoun pos to kanoun.. aplos paizoun me tis lexeis...https://www.youtube.com/watch?v=IM_Bhl22HqQ&ab_channel=FeliPopescu 2.https://www.facebook.com/watch/?v=633040724209833 3. kapou exo diavasei iparxei enas tipos pou dinei 1.5 milion opios exei apodeixi gia apomonosei tou pseftoiou.. akoma den ta pire kanis

      Διαγραφή
  8. Διάβασα η μαρεβα έκανε εγχείρηση μηνίσκου...χμμμ λέτε να δούμε μποτιτσα ε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας το λένε κατάμουτρα σε 0:51” ...”Θέλουμε να πεθάνετε” (βίντεο)

    https://attikanea.info/%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%ce%b5-051-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις