Δεν τα λεμε εμεις... Τα λεει ο παθων...

Self Test στα σχολεία - Υποχρεωτικό και στους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς  - ΥΓΕΙΑ Ειδήσεις 
 
Φυσικα οι λαμογιοι ακαταδιωκτοι δεν προκειται να απαντησουν....
 
12 ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου (Pfizer) θετικός στον κορονοϊό με συμπτώματα όπως πυρετός, κομμάρες και ερεθισμένο λαιμό.. 
 
Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα σας πω πηγαίνετε να κάνετε εμβόλιο ή όχι.. 
 
Σκεφθειτε απλά ότι δεν κόλλησα τον ιό πριν μερικούς μήνες που ήταν θετικά και τα δύο μου παιδιά και κόλλησα τώρα.. 
 
Καταθέτω απλά την εμπειρία μου και ο καθένας ας την αξιολογήσει.. 
 
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ..
 
 
 
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΕΧΛΙΖΟΓΛΟΥ
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Εδώ ένα αξιόλογο βίντεο με ειδήσεις, που τις περισσότερες απ' αυτές δεν τις έχουμε ακούσει εδώ στην Ελλάδα :

    https://www.bitchute.com/video/kLhd9X1tFuBO/

    "Κανείς δεν πρόκειται να έρθει να μας σώσει, εκτός από εμάς τους ίδιους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βγουν τα πρόβατα που εμβολιάστηκαν να μιλήσουν. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.
    Όλα τα κωθώνια που δεν μιλάνε, όπως οι πρώτοι ασθενείς του aids που διέπονταν από βλακεία, ασυδωσία κι εκδικητικές τάσεις. Αφού εγώ κι εσύ....
    Όλες οι γυναίκες εμφανίζουν μασχαλιαία λεμφαδενίτιδα ποικίλου βαθμού, τραχηλική λεμφαδενίτιδα, υπαισθησία δε ή αρ ημιμόριο σώματος, καύσο κάτω άκρων, αρθαλγίες, χωλότητα, υπνηλία, θρομβοεμβολικά επεισόδια.
    Αυτά είναι τα απλά.
    Οι άντρες μυοκαρδίτιδα, έκπτωση ή και αιφνίδια ανεπάρκεια νεφρικής και ηπατικής λειτουργίας, θρομβοεμβολικά επεισόδια κάτω άκρων, ήπατος, σπληνός, απλαστική αναιμία και ο κατάλογος είναι ατελείωτος, πνευμονικές κύστεις, υπεζωκοτικές συλλογές υγρού, πνευμονικό οίδημα.
    Όλοι το αποδίδουν στο εμβόλιο, δεν κινήται κανείς και μοιρολατρικά αποδέχονται πως είναι παρενέργειες του εμβολίου.
    Οι γιατρούληδες απ την άλλη, παρ'ότι είναι εμφανέστατο και στατιστικά πασιφανές πως έχουν μπροστά τους την επιτομή του male practise, απλά διαγιγνώσκουν το πρόβλημα, αποσιωπώντας την αιτιολογία.
    Είναι ντροπή, είναι αίσχος αυτό.
    Και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Πως μέσα στην ίδια οικογένεια, ενώ βλέπουν τον δικό τους ανθρωπο να νοσηλεύεται συνεπεία παρενεργειών πειραματικού φαρμακευτικού σκευάσματος, συνεχίζουν κομπολόϊ να μπολιάζονται και οι υπόλοιποι, ελπίζοντας πως θα είναι τυχερότεροι απ τον πατέρα ή την μητέρα τους.
    Ή ακόμα χειρότερα, τα ίδια τα παιδιά, αυτοί οι νεολαπάδες των 45 μπολιάζονται πρώτοι μη χάσουν το πάσο στο αερούπλανο και το βρεφοπήδημα στην Ταυλάνδη, τα τραβέλια στο Ντουμπάϊ και οδηγούν στον θάνατο και τους γονείς τους.
    Αν η βλακεία έχει χτυπήσει κόκκινο σε τετοιο βαθμό, αν ο όχλος σέρνει το καράβι ισα για τα βράχια, είναι απορίας άξια η ανθρώπινη βλακεία και κατάντια.


    Το Φρικιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φρικιό, σωστά όσα λες.
      Η εξήγηση όσων περιγράφεις είναι ότι οι περισσότεροι αφ' ενός έχουν εμποτιστεί από τη πολιτική κορεκτίλα, αφ' ετέρου είναι κατά βάθος αυτοκαταστροφικοί.
      Η αυτοκαταστροφή χαρακτηρίζει πολλούς (ή σε ένα βαθμό όλους), γιατί ο βίος μας περιλαμβάνει το γήρας και τον θάνατο, δηλαδή τη καταστροφή των κυττάρων μας.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν ακόμα χειρότεροι, Φρικιό. Αυτοί που δεν το έχουν κάνει, που λένε «έλα μωρέ, όλοι οι άλλοι βλάκες είναι που το κάναν; Δεν ρισκάρω να κολλήσω κορονοιό», οπότε ακόμη κ στον δικό σου άνθρωπο σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Οι ξεπουλημένοι πολιτικοί κ δημοσιογράφοι έχουν κάνει μεγάλο κακό στην ψυχολογία του κοινού. Σημειωτέον, όσους εμβολιασμένους ξέρω θεωρούνται ευφυείς άνθρωποι, αλλα είναι θέμα ατομικής ιδιοσυγκρασίας. Δεν μπορείς να αποτρέψεις κάτι αν δεν το θέλει ο ίδιος ο άνθρωπος.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν θα σας κουράσω ίσως με μια μακροσκελή απάντηση για την κατάσταση που βιώνουμε.
      Πρωτα να σας πω πως είμαι σχετική με την υγεία κι εχω τριάντα χρόνια εμπειρίας. Δευτερον εχω γνώση από νοσοκομείο της Αθηνας τώρα.
      Με το χέρι στην καρδιά σας δηλώνω πως αυτή η ίωση είναι μια ιογενής λοίμωξη, μια γρίππη με βαρύτητα ισάξια, ίσως και λίγο βαρύτερη από την κοινή εποχική γρίππη τύπου Β που ενδημεί στην χώρα μας. Επειδή όμως σέρνετε και Α τύπος, που μας ερχεται απο το άλλο ημισφαίριο, ίδια βαρυτητα.

      Η αντιμετώπιση οποιασδήποτε λοίμωξης αναπνευστικού διαχρονικά στην ιατρική αντιμετωπίζεται με γνώμονα την αναπνευστική λειτουργία και μηχανική, σε συνάρτηση με την συμπεριφορά των πνευμόνων, την καρδιαγγειακή υποστηριξη, τα συνοδά προβλήματα υγείας και τους κανόνες που διεπουν την ανταλλαγή αερίων στον οργανισμό μας.
      Η φαρμακευτική προσέγγιση γίνεται με ποικιλια φαρμάκων οπως βρογχοδιασταλτικά, διουρητικά, λευκώματα, οξυγονοθεραπεία και φυσικα αντιβιοτική αγωγή.
      Η ολιστική προσέγγιση, δεν είναι ποτέ ίδια από ασθενη σε ασθενή. Δεν δίνεις για παραδειγμα ένα νεφροτοξικό αντιβιοτικό σε εναν ασθενή με χρονια νεφρικη ανεπάρκεια! Θα το στείλεις αδιάβαστο με οξεία νεφρικη ανεπάρκεια που δημιουργησες ιατρογενώς. Επιλέγεις μια αντιβιοτική αγωγή λοιπόν που είναι μεταβολίσημη απο το ήπαρ, για να μην επιβαρύνεις τους νεφρούς.

      Η οξυγονοθεραπεία παίζει τεράστιο ρόλο στην προσέγγιση μιας αναπνευστικής λοίμωξης καθώς και τα κορτικοστεροειδή. Οι κορτιζονη που λέμε.
      Ένας ασθενής λοιπόν με ΧAΠ (χρονία αποφρακτική πνευμονοπάθεια) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, διότι εχει μάθει ο οργανισμός του να δουλεύει με χαμηλή περιεκτικοτητα οξυγόνου στο αίμα, το λεγόμενο saturation. Θα το αναφέρω satO2.
      Εμείς λοιπόν οι υγιείς παίζουμε με satO2 98-99%.
      Ένας όμως με ΧΑΠ στα καλά του και υγιής, μπορεί να δουλεύει με satO2 92% και να ζει ήρεμα κι ομαλά έτσι.
      Αν τωρα αυτός ο ανθρωπος αρπάξει μια λοίμωξη ιογενή ή μικροβιακή κατωτερου αναπνευστικού(πνευμονια δηλαδή) αρχιζει να δυσπραγεί και το satO2 μπορει να πεσει, ειδικα οταν κοιμάται στο 82% για παραδειγμα.
      Εκεί τον ενισχύεις με οξυγονάκι χαμηλής περιεκτικότητας, για να φτασει στο 92-95% satO2, διοτι αν τον πας με φουλ οξυγόνο θα του καψεις τα πνευμόνια. Διότι λειτουργεί διαφορετικά από έναν υγιή.

      Πάμε τωρα να δουμε τι εδωσε σαν οδηγία το διευθυντηρίο.... και χωρις να γνωριζετε τα γιατρικά, πειτε μου εσείς τι εχουν τα ερμα και ψοφούν.

      ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ SATO2 αγγιξει το 88% με φουλ οξυγόνο.
      Αντιβίωση κατευθείαν τριτης γενιάς, ούτε πρώτης, ούτε δεύτερης,με μακρολίδα της ιδιας εταιριας που παραγει και το μπόλι απο αλεμάνια.
      Αδιαφορη βεβαια η ηπατοτοξικότητα ή νεφροτοξικότητα του συγκεκριμενου αντιβιοτικού σε συναρτηση με τη νεφρική ή ηπατική λειτουργία του πάσχοντα! Πάρτο γιατι το ειπε ο θεουσος ο βρωμοφανέλας!
      Υπηρξε αποφυγη χρησης κορτικοστεροειδών την χρονια που μας περασε, τα οποία εξομαλύνουν ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΟΣΟΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΚΟViντ!
      Αποφυγή επαφης με τον ασθενή, μόνο τα απαραιτητα. Δηλαδή νοσηλεία, σιτιση, ξεσκατισμα. Με απλά λογια γνωρίζοντας οτι η νοσηλεία γίνεται 6-12-6-12 ή 8-4-12 και η σίτιση 8-1-6 xoνδρικά σαςς δηλώνω απερίφραστα οτι οι δόλιοι αυτοί πάσχοντες βλέπουν άνθρωπο 6 φορές την ημέρα. Αν λερωθούν δεν έχουν κανέναν δίπλα τους, είναι μόνοι βρεγμενοι, φοβισμένοι, χεσμένοι, ιδρωμένοι και αν αυτο λαβει χώρα αμεσως μετά την επισκεψη νοσηλευτή, θα περιμενουν δύο ώρες.
      Ετσι ορισε το οφίτσιο με οδηγία. Απαραίτητες επαφές.
      Με τόσο τρόμο κι εγκατάλειψη η ανοσοκαταστολή είναι βέβαιη. Η υπεροξυγόνωση καίει το πνευμονικό παρεγχυμα και η αντιβίωσεις σακατεύουν τα απεκκριτικά όργανα. Γιατί μαζί με το σκεύασμα από αλεμάνια, που είναι ίδιας εταιρίας με το μπόλι, βάζουν και κάνα δυο ακόμα. Τόμπολα.

      Δεν σας κουράζω άλλο. Σε όλα αυτά ερχεται να δέσει το γλυκό και με ένα μπόλι πειραματικής φύσεως που ενας Θεός ξερει τι θα βγαλει το κουτί.





      Το Φρικιό


      Διαγραφή
    4. Ευχαριστούμε αγαπητή Φρικιό. Βάσει όσων ξέρουμε όμως εδώ κ δυό μήνες οτι η νόσος Covid-19 δεν είναι αναπνευστική αλλα αγγειακή νόσος (Ινστ.Βιολογίας Salk, California), ισχύει λοιπόν η θεραπεία με οξυγόνο; Αν ξέρεις. Γιατι γιατροί στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο αποκάλυψαν οτι ήταν σοβαρό λάθος η παροχή οξυγόνου. Ελπίζω οτι χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά κ φάρμακα για την ελονοσία (υδροξυχλωροκίνη) καθώς κ μονοκλωνικά αντισώματα. Ευχαριστώ πολύ.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    5. Η πρώτη εισβολή γίνεται από την αναπνευστική οδό. Ξεκινάει σαφέστατα ως λοίμωξη κατωτέρου αναπνευστικού ξεκαθαρα.
      Τώρα ένας κοινός ιός γρίππης κάνει ακριβώς το ίδιο, μόνο που στην εξέλιξή του λόγω ανοσοκαταστολής, δίνει χώρο σε παθογόνα μικρόβια να δράσουν. Γι αυτό σε όλες τις πνευμονίες δίνουν αντιβίωση, ενώ κανένας ιός δεν πιάνεται από αντιβιοτικό.
      Στον νέο ιό συμβαίνει κάτι περίεργο. Πρωτίστως όπως προανέφερα ξεκινά σε όλους σαν μια αναπνευστική λοίμωξη. Εδώ όμως δεν εχουμε επιλοίμωξη και με παθογόνα, ως η φύση κάνει, αλλά λόγω manmade material, δευτερευόντως κάνει αγγειακές βλάβες και διαταραχή πηκτικότητας.
      Αν υποστηρίξεις επαρκώς το καρδιοαναπνευστικό, οι δευτερεύουσες βλάβες είναι αντιμετωπίσιμες σε μεγάλο ποσοστό.
      Εδώ σε εμάς φεύγουν κυριως από οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, πριν προλάβουν να προκληθούν αγγειακές βλάβες!!!
      Περίεργο ε;

      Το Φρικιό

      Διαγραφή
  3. Αυτό θέλω να πω κι εγώ φίλε Kapa Mi τόσο καιρό. Ευτυχώς που τα λένε κι άλλοι.
    Το λένε επίσης και οι καταδρομείς χιλιάδες χρόνια τώρα. Ο ΤΟΛΜΏΝ ΝΙΚΆ.
    Ο δε αδρανών ηττάται.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αρίμνηστε, σαφώς και τα έχεις πει.
      Από τη μεριά μου θα περιμένω λίγο ακόμα και μετά θα γράψω πολλά, που τα πνίγω μέσα μου.
      Πάντως η Ανθρωπότητα αυτή την εποχή βρίσκεται σε μια πάρα πάρα πολύ δύσκολη φάση της ιστορίας της.

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ;
    ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    Ο ΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ
    Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
    ΧΑΣΑΠΟΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προ εμβολιου εποχη: Πηγαινες απο τροχαιο ατυχημα σε εγραφαν με Κοβιντ.
    Μετα εμβολιου εποχη: Πηγαινεις ξαφνικα μετα απο εμβολιασμο αλλα το εμβολιο δεν φταιει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια ξαδέρφη πήρε σήμερα Κυριακή το παράσημο, ενώ πριν 10 μέρες μου είχε πει μετά την συνομιλία μας πως αποφάσισε να μην το κάνει. Γιατί άλλαξε; Διότι βρέθηκε με μια παρέα μορφωμένων πριν μερικές μέρες, όλους μπολιασμένους, με τους οποίους πείστηκε πως οι καλοί γιατροί προτρέπουν τον πληθυσμό να κάνει το καλό μπόλι, ενώ εκείνοι που το αποτρέπουν είναι οι αποτυχημένοι γιατροί μαζί με τους συνωμοσιολόγους. Κι αισθάνεται καλά, ήρεμη και δεν έχει καμμιά παρενέργεια. Όπως είπε ο λιάκος του Λονδίνου, οι μορφωμένοι εκτιμούν την ανάγκη να συμβάλλουν στο τείχος της ανο(η)σίας, που λέει ο χαρισματικός πορδυπουργός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΥ -ΚΑΚΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις