Ο ALPHA στους εργαζόμενους του: «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ γιατί θα απολυθείτε!»

 

Το email που φέρεται να εστάλη στους εργαζόμενους...  

Ηλεκτρονικό μήνυμα στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Alpha φέρεται να έστειλε η διοίκηση, με το οποίο τους καλεί να εμβολιαστούν άμεσα.

«Η εταιρεία έχει την υποχρέωση να προστατεύσει την υγεία των εργαζόμενων /συνεργατών. Ως εκ τούτου, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 θα εξαντλήσει το περιθώριο που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Επισημαίνουμε τέλος ότι η εταιρεία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες», αναφέρει μεταξύ άλλων το email που εστάλη.

Σε άλλο σημείο, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΡΙΝ», επισημαίνεται ότι θα απαιτηθεί προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης αν συντρέχει λόγος μη εμβολιασμού: «Σε περίπτωση που ιδιαίτεροι λόγοι υγείας δεν σας επιτρέπουν να εμβολιαστείτε θα πρέπει να προσκομίσετε γραπτή βεβαίωση από τον θεράποντα ιατρό σας … μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021».”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Άντε ψώφο κακό τώρα και σε όλα τα δημοσιογραφόσκυλα που πήραν στον λαιμό τους εκατομμύρια κόσμο με τα πληρωμένα ψέμματά τους και την τρομοκρατία τους. Νομίσατε οτι θα σας την χάριζε ο βελζεβούλης εσάς.
    Ε προδότες;

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που υπονοείς, έχουν τον τρόπο τους, να γλυτώσουν το εμβόλιο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις