Οι μυστηριώδεις συμπτώσεις του Bill Gates με την "πανδημία"

 

Προβλέπουμε αλυσιδωτές

πτώσεις κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο!

 

Bρισκόμαστε στο 2015.

Ο  Bill Gates δίνει μία “προφητική” ομιλία στο TEDx στη διάρκεια της οποίας περιγράφει το ξέσπασμα μίας πανδημίας για την οποία η ανθρωπότητα έπρεπε να προετοιμασθεί. Το 2015 ο Bill Gates στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την πανδημία επενδύει στην γερμανική CureVac συμφερόντων του Γερμανού μεγαλοεπιχειρηματία Dietmar Hopp.

CureVac ήταν μία από τις εταιρίες βιοτεχνολογίας που προσπαθούσαν να αναπτύξουν την περίφημη τεχνολογία mRNA.

Τον Μάρτιο του 2015 ο Bill Gates μέσω τρίτης εταιρίας σπεύδει να αγοράσει μετοχές τόσο στη Moderna όσο και στη Novavax που ετοιμάζουν mRNA εμβόλια.

(Τα δις ευρώ που έχουν πέσει στα mRNA εμβόλια είναι τρομακτικά και εκτός από τα δις πρόκειται και για ένα παιγνίδι παγκόσμιας εξουσίας μέσω της υγείας για το οποίο έχουμε γράψει αναλυτικά σε άλλες αναρτήσεις μας. Όχι τα mRNA εμβόλια δεν αλλάζουν το DNA του οξυδερκούς Μπάμπη και της Σούλας ή του Τζιμ και της Κάρεν από το Αιντάχο. Ούτε μας βάζουν τσιπάκι. Είναι όμως πολύ πιθανό να προκαλούν βλάβη σε άλλα όργανα του σώματος ενώ αντιμετωπίζουν την Covid-19. Aυτό θα το δείξει ο χρόνος. Οσο αφορά τα λεγόμενα πιο παραδοσιακά εμβόλια όπως αυτό της AstraZeneca ενέχουν τον εξής κίνδυνο σύμφωνα με το Αμερικανό ιολόγο κ. Ralph Baric ο οποίος συμμετείχε σ΄αυτά άθλια πειράματα των εργαστηρίων τύπου Wuhan: Mε το που μπαίνει διά μέσω του εμβολίου στον λήπτη ο απενεργοποιημένος ιός αυτός μπορεί να επανέλθει στη πρότερη μορφή του να ζωντανέψει και να εξελιχθεί σε ιό δολοφόνο! Είναι μία από τις αιτίες που τόσο στην Ελλάδα όσο και στον κόσμο χάνονται άνθρωποι μετά το εμβόλιο της ΑZ.)

Το 2015 επίσης στο σκοτεινό εργαστήριο της Wuhan ο αμερικανός ιολόγος κ. Ralph Baric και η ομάδα του με πειράματα gain of function θα κατασκεύασαν επίσης έναν ιό δολοφόνο (ιό χίμαιρα) παρότι πολλοί συνάδελφοί του μίλησαν για την επικινδυνότητα του προγράμματος. Το “επίτευγμά” τους θα το ανέβαζαν ως μελέτη στον επιστημονικό ιστότοπο Nature.

Το 2017 η Moderna έχοντας το rna στο όνομά της ( Mode-rna) αποκτούσε χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 4 δις ευρώ έχοντας πείσει τους μετόχους ότι βρίσκεται κοντά στη παρασκευή mRNA εμβολίων που θα αντιμετώπιζαν το crigler-najjar syndrome. Δυστυχώς όμως τότε για τους επενδυτές της δεν το κατάφερε όχι γιατί το rna εμβόλιό της αλλοίωνε το DNA όπως θέλουν οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά σε βάθος χρόνου προκαλούσε βλάβες στο συκώτι και σε άλλα όργανα του σώματος. Το σε βάθος χρόνου έχει τη σημασία του.

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο-βόμβα που γράφτηκε το 2017 και αφορά τη Moderna και τις προσπάθειές της (αλλά και τη προσωπικότητα του CEO της). Τελικά τότε δεν κατάφερε να παράξει το εμβόλιο mRNA κατά του crigler-najjar syndrome. Πάπαλα. Έπρεπε με κάθε τρόπο να δικαιολογήσει τη χρηματιστηριακή της αξία. Το εάν το πέτυχε τώρα τόσο η ίδια όσο και η BioNTech θα το δείξει ο χρόνος παρότι-όπως δυστυχώς διαπιστώσαμε σε όλο το κόσμο-με την απομάκρυνση από το ταμείο (εμβολιαστικό κέντρο) σχεδόν ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Εvent 201 >Νέα Υόρκη 18 Οκτωβρίου 2019

ΕVENT 201 με χορηγία του Ιδρύματος  Gates. Θέμα του η προσομείωση πανδημίας με 65.000.000 νεκρούς.

Δηλαδή την ίδια ώρα που ξεκινούσε στον πραγματικό κόσμο η πραγματική πανδημία την οποία το 60% των πολιτών του κόσμου θεωρεί εργαστηριακή κατασκευή  (gain of function) του εργαστηρίου της Wuhan, στη Νέα Υόρκη έκαναν προσομείωση της πανδημίας με χορηγό τον Βill Gates  και το John Hopkins .

Mόλις ξέσπασε η πανδημία οι διοργανωτές διέψευσαν την σχέση του Event 201 με την πανδημία που είχε αρχίσει ήδη να εξολοθρεύει ανθρώπους στο πραγματικό κόσμο εκεί έξω. Πατήστε και δείτε το Event 201 που εξακολουθεί να βρίσκεται σε δημόσια θέα. Για την ώρα.

Wuhan 18 Οκτωβρίου 2019.

Την ίδια ακριβώς μέρα που στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα το Event 201 στη πόλη της Wuhan γινόταν η τελετή έναρξης της  7ης mini Ολυμπιάδας των στρατιωτικών με αθλητές από 109 χώρες του κόσμου που διεξάγεται κάθε 4 χρόνια.

Πριν μερικά 24ωρα ο Mike Gallagher, Αμερικανός γερουσιαστής, δήλωσε  ότι η Αμερικάνικη Βουλή προτρέπει τη διοίκηση του Joe Biden να διερευνήσει τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan,ως ένα πιθανό συμβάν υπερ-διάδοσης της Covid-19 που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019.

Ένας αρθρογράφος της Washington Post ανέφερε σε δημοσίευση ότι περισσότεροι από 9.000 αθλητές (ανάμεσά τους και 46 Έλληνες στρατιωτικοί), συμπεριλαμβανομένων 280 αθλητών και προσωπικού από τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρακολούθησαν τους Παγκόσμιους Αγώνες Στρατιωτικών στη Wuhan. Πολλοί από αυτούς ανέφεραν ότι αισθάνονται συμπτώματα τύπου COVID-19.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής ήταν ο Θοδωρής Παχατουρίδης στρατιωτικός και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Θοδωρής είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους εάν γνώριζε εάν υπήρξαν κρούσματα ανάμεσα στα μέλη της αποστολής ή σε συγγενείς τους όταν εκείνοι επέστρεψαν στην Ελλάδα. Είχε απαντήσει ότι δεν γνώριζε κάτι σχετικό. Βέβαια όπως γνωρίζουμε υπάρχουν και οι ασυμπτωματικοί φορείς οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν μεταδώσει τον ιό.

Iούνιος 2021

Άναυδη η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ παρακολουθεί τον πλέον “συστημικό” παρουσιαστή της χώρας να καταγγέλει ότι τον παρακολουθεί η NSA!

Ο Tucker Carlson ίσως ο παρουσιαστής (FOXnews) με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ανάμεσα στις ενημερωτικές εκπομπές στις ΗΠΑ απεκάλυψε ότι ένας πληροφοριοδότης της NSA του παρείχε αποδείξεις ότι η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας (NSA) τον κατασκοπεύει.

“Χθες ακούσαμε από έναν καταγγέλλοντα την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο οποίος πλησίασε για να μας προειδοποιήσει ότι η NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες και σκοπεύει να τις διαρρεύσει σε μια προσπάθεια να φιμώσει αυτό το σόου”, ” είπε ο Carlson.

“Ο πληροφοριοδότης, ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει, μας επανέλαβε πληροφορίες σχετικά με μια ιστορία που επεξεργαζόμαστε, που θα μπορούσε να προέρχεται μόνο απευθείας από τα κείμενα και τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Δεν υπάρχει άλλη πιθανή πηγή για αυτές τις πληροφορίες. Η NSA συνέλεξε αυτές τις πληροφορίες χωρίς να το γνωρίζουμε και το έκανε για πολιτικούς λόγους.

Ο Tucker Carlson είναι ο δημοσιογράφος που με σειρά εκπομπών του στο FOXnews κατήγγειλε τον Fauci για συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Δείτε ΕΔΩ. Έκανε αποκαλύψεις για τις σχέσεις Fauci-Daszak και αναρωτιόταν δημόσια μετά την δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Fauci γιατί ο τελευταίος, στη διάρκεια της πανδημίας, επικοινωνούσε τόσο συχνά με τον επιχειρηματία Bill Gates “ο οποίος δεν είναι καν γιατρός” όπως σχολίαζε.

Mία ακόμη σύμπτωση> Το Ίδρυμα Gates συνεργαζόταν επίσης με την EcoHealth του διαβόητου Peter Daszak.

 «Στις 28 Ιουνίου 2021, ο Tucker Carlson ισχυρίστηκε ότι η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες μας και σκοπεύει να τις διαρρεύσει σε μια προσπάθεια να σταματήσει αυτό το σόου.» Αυτός ο ισχυρισμός είναι αναληθής. Ο Tucker Carlson δεν ήταν ποτέ στόχος πληροφοριών του Οργανισμού και η NSA δεν είχε ποτέ σχέδια να προσπαθήσει να βγάλει το πρόγραμμά του από τον αέρα. NSA has a foreign intelligence mission. Στοχεύουμε ξένες δυνάμεις για τη δημιουργία πληροφοριών σχετικά με ξένες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με περιορισμένες εξαιρέσεις (π.χ. έκτακτη ανάγκη), η NSA δεν μπορεί να στοχεύει πολίτη των ΗΠΑ χωρίς δικαστική απόφαση που επιτρέπει ρητά τη στόχευση. ”

 

 Πρόβλεψη> Προβλέπουμε αλυσιδωτές πτώσεις κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο! Ειδικά εάν υπάρξουν παρενέργειες και στα mRNA εμβόλια αυτό που θα συμβεί θα είναι πρωτόγνωρο στην Παγκόσμια Ιστορία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις