Αξιωματούχοι CDC: Περισσότερες νοσηλείες νέων εξαιτίας του εμβολίου παρά από τον πραγματικό ιό Covid

Αξιωματούχοι CDC: Περισσότερες νοσηλείες νέων εξαιτίας του εμβολίου παρά  από τον πραγματικό ιό Covid - Triklopodia 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το CDC παραδέχτηκε ότι

βρήκε περισσότερες περιπτώσεις σπάνιας φλεγμονής της καρδιάς σε νέους ενήλικες από ό,τι αναμενόταν μετά τη λήψη εμβολίων COVID.

Η παρουσίαση του CDC την Τετάρτη δείχνει μια αύξηση των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας σε νέους ενήλικες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου COVID.

Ο πρώην δημοσιογράφος και συγγραφέας των New York Times Alex Berenson παρακολούθησε την παρουσίαση του CDC σοκαρίστηκε με τα αποτελέσματά τους και τις επικίνδυνες συμβουλές προς τους Αμερικανούς γονείς και τα μικρά παιδιά τους.

Το ίδιο το σύστημα εθελοντικής αναφοράς παρενεργειών εμβολίων του CDC έλαβε περίπου 48.000 αναφορές για ΟΛΑ τα εμβόλια. Φέτος ο αριθμός αυτός είναι τουλάχιστον επταπλάσιος μόνο για τις περιπτώσεις εμβολίων Covid.

Ο Berenson σημειώνει στη συνέχεια ότι από τα ίδια τα στοιχεία του CDC βλέπουν περισσότερα παιδιά και νεαρούς ενήλικες να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο από το εμβόλιο COVID απ’ ό,τι είδαν ποτέ από τον ιό COVID.

Μέσω AlexBerenson:

Δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών για να σταθμίσουν με ειλικρίνεια τους κινδύνους και τα οφέλη των εμβολίων Covid για τους νέους.

Αυτή είναι η μόνη δυνατή ερμηνεία της συνεδρίασης της Τετάρτης της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τις Πρακτικές Εμβολιασμού (ACIP) του CDC σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ των εμβολίων Covid και σοβαρών καρδιακών προβλημάτων σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες…

Στη συνεδρίαση, οι επιστήμονες του CDC παρουσίασαν φρικτά στοιχεία. Έδειξαν ότι ακόμη και χωρίς να ληφθεί υπόψη η υποδήλωση, μια δεύτερη δόση των εμβολίων Pfizer και Moderna θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο προβλημάτων έως και 200 φορές στους νεαρούς άνδρες.

Αλλά οι επιστήμονες συνέχισαν στη συνέχεια να προτείνουν ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χορηγούνται ακόμα – ακόμα και σε παιδιά που ήδη πάσχουν από καρδιακά προβλήματα…

 …τα στοιχεία του ίδιου του CDC δείχνουν ότι για κάθε 100.000 εμβόλια που χορηγούνται σε νέους ανθρώπους, περισσότεροι από 25.000 θα έχουν προσωρινές παρενέργειες που θα τους εμποδίσουν από “κανονικές δραστηριότητες”, 700 θα χρειαστούν ιατρική φροντίδα και 200 θα νοσηλευτούν.

Αντίθετα, το CDC εκτιμά ότι μόνο περίπου 50 από τους 100.000 εφήβους έχουν νοσηλευτεί για ασθένεια που σχετίζεται με τον Covid.

Αυτά είναι σοκαριστικά νέα.

Γιατί λοιπόν εμβολιάζονται ξανά τα παιδιά;

Και γιατί οι ηγέτες του CDC και οι συνοδοιπόροι και υποκινητές τους, όπως ο Δρ Fauci, εξακολουθούν να κυκλοφορούν στους δρόμους;

Πρόκειται για ιατρική αμέλεια σε εθνική κλίμακα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόκειται για ιατρική αμέλεια αλλά για εγκληματική πρόθεση!

    Το ότι ο fauci και η εγκληματική συμμορία κυκλοφορούν ελεύθεροι εμένα μου λέει ότι αυτοί που παρουσιάζονται ως σωτήρες της ανθρωπότητας[δεν λέω ονόματα] είναι ελεγχόμενοι διαφωνούντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις