Προγνωστικός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ | Καρτούν Simpsons & Αδωνης Γεωργιαδης

 

 

Για να καταλάβουμε ποσο Matrix είναι η ζωή μας , και ποσο σχετικά είναι όλα, δείτε

τα καρτούν που πριν πολλά χρόνια περιγράφουν με ανατριχιαστική ακρίβεια το πως θα διασπείρουν τα μεγάλα ΜΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ και παράλληλα δείτε έναν άλλον Αδωνη Γεωργιάδη ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ να κατηγορεί κάποιους για ψευτοπανδημια και να Μιλάει Για ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!

Προγνωστικός προγραμματισμός: Όταν γεγονότα προβλέπονται... και αργότερα γίνονται πραγματικότητα!

Τι είναι ο προγνωστικός προγραμματισμός;

Έχουν υπάρξει τόνοι άρθρων και άπειρες θεωρίες σχετικά με τον προγνωστικό προγραμματισμό. Ο προγνωστικός προγραμματισμός είναι όταν γεγονότα απεικονίζονται σε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή και αργότερα γίνονται πραγματικότητα.

Μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε εκατοντάδες αναφορές για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα- από τον χάρτη του”Sandy Hook” στο Dark Knight Rises μέχρι το The Simpsons που προβλέπει την επιδημία Ebola, τον θάνατο του Prince και την εκλογή του Trump.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ 

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δδύσκολες ερωτήσεις για μπουμπούκους βολευτές.
    Μία μία τις λέξεις και ποτές δύο μαζί, σε κάποιον που πήγε στην σχόλή για δέκα χρόνια απλώς για να μην τον φωνάζουν βλάκα.
    Οι δύο λέξεις που έμαθε να χρησιμοποιει μαζί είναι ΒΡΙΣΕ και ΓΛΥΨΕ.
    Αμα ακούσει Προγνωστικός και Προγραμματισμός μαζί θα αρχίσει να βρίζει δίχως σταματημό και τότες ποιός έχει όρεξη γιά το γλύψιμό του.
    Η προσωποποίησις των Ψυχασθενειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις