Ε ρε γελια...Άντονι Φάουτσι: Οι εμβολιασμένοι πρέπει να αρχίσουν να φορούν μάσκες ξανά!

Αντονι Φάουτσι: Φόβος για εκτόξευση των κρουσμάτων στις ΗΠΑ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

Νέα δήλωση «βόμβα» από τον Α.Φάουτσι. Μετά την

δήλωσή του ότι τα τεστ αντισωμάτων δεν βγάζουν απαραίτητα σωστά αποτελέσματα τώρα λέει ότι και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να αρχίσουν να φορούν ξανά τις μάσκες τους!

Σε μια δήλωση που προκαλεί σοβαρά ερωτήματα προχώρησε ο Άντονι Φάουτσι ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ ο οποίος είπε ουσιαστικά ότι οι εμβολιασμένοι πρέπει να κάνουν αυτό το επιπλέον βήμα και  ξεκινούν να φορούν μάσκες ξανά!

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνάντηση με τον Τύπο» του NBC, ο Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και Ιατρικός Σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ και πατώντας σε ερώτηση εάν θα φορούσε μάσκα όταν θα ταξίδευε στο Μισισιπή, όπου ο υπάρχει  ο χαμηλότερος δείκτης εμβολιασμένων στις ΗΠΑ ο Φάουτσι είπε:

 «Νομίζω ότι υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για το κάνω αυτό. Αυτό γιατί όπως όλοι έχουμε πει και το λέμε συχνά τα εμβόλια δεν είναι τόσο καλά και τόσο αποτελεσματικά. Τίποτα δεν είναι 100%», σημείωσε για να συμπληρώσει:

«Εάν θέσεις τον εαυτό σου σε ένα περιβάλλον στο οποίο υπάρχει μια υψηλή ιική δυναμική και αντίστοιχα πολύ χαμηλή δυναμική εμβολιασμού θα χρειαστεί να κάνεις το επιπλέον αυτό βήμα λέγοντας:

Όταν είμαι σε μια περιοχή όπου υπάρχει υψηλή κυκλοφορία ιού θα πρέπει να κάνω το πρόσθετο αυτό βήμα, να είμαι προσεκτικός και να αυξήσω το επίπεδο άμυνας απέναντι στον ιό έστω και έχω εμβολιαστεί».

Αυτό είπε ο Φάουτσι λέγοντας ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει «πάσο ελευθερίας» με τον εμβολιασμό όπως ισχυρίζονται οι εδώ κυβερνώντες και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να φορούν μάσκες όταν κυκλοφορούν σε μέρη όπου υπάρχει ο ιός.

 

 

 

Στη γραμμή Φάουτσι και η Παπαευαγγέλου

Στη γραμμή Φάουτσι και η καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία τώρα λέει ότι δεν συνιστά να βουν οι μάσκες.

«Μας κατηγορούν (σ.σ. μα δεν τους κατηγόρησε κανείς!) ότι είπαμε νωρίς να βγει η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους.

Δε συμφωνώ. Το συζητήσαμε εκτενώς και είπαμε ότι δεν συνιστούμε να βγει η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους. Συνιστούμε να παραμείνει η μάσκα, γιατί η πανδημία είναι εδώ αλλά μπορούμε να βγάλουμε την μάσκα όταν δεν έχουμε συνωστισμό», διευκρίνισε εξάλλου η ίδια.

«Η οδηγία ήταν σαφής», επέμεινε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Διπλη μασκα φορα το ουφο στην φωτο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ06 Ιουλίου, 2021 23:25

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ;;;;;
    ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ .
    ΑΡΑ .....Ο ΚΛΩΝΑΡΙΟΣ .
    ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ;;
    ΕΝΤΑΞΕΙ ! .
    ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ! .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζει ακόμα ο γιος του πατέρα Τερέζα;
    Νόμιζα οτι τον είχαν μαζέψει.
    Μας έχουν τρελάνει στις μ@λ@κίες δεν αντέχονται άλλο.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε καραγκιόζηδες το παραχ..τε, Αντε σε κανα τσίρκο καλύτερα να κάνετε το νούμερό σας γιατι δεν είστε για τίποτα καλύτερο, το παίζετε κ κάποιοι για να γελάει ο κόσμος με την κατάντια σας. Αντε εξαφανιστείτε απο τις ζωές μας τώρα κ πηγαίνετε στον πατέρα σας τον Λούσι να παίξετε μ αυτόν την κολοκυθιά, λοιμωξιολόγοι της πλάκας που τρελάνατε τον κόσμο με την απύθμενη βλακεία σας. Αρκετά πιά.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και βέβαια Διπλή του την φορέσανε. Τα αυτιά του γέρνουν πιο πολυ τώρα.
    Κατι τέτοιο δεν λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι του πέσανε τ' αυτιά;
    Πολυ μάγκας ο σχεδιαστής της μάσκας με τους πιγκουίνους να χορεύουν.
    Αν Θυμάμαι καλά οι ερσενικοί πιγκουίνοι δεν είναι κείνοι που κλώθουν τα αυγά; Tώρα τι συμβολίζουν όλα αυτά και αν η μάσκα είναι παραγγελία, η την διάλεξε σε κάποιο μαγαζί το γελοίο καθικοτσόγλανο, το ζουμί ενός τετοιου φασκιώματος είναι ο αυτοεξευτελισμός τους.
    Είναι δυνατόν να τα πάρει κάποιος αυτά τα αναίσθητα ψυχρόαιμα στα σοβαρά, που κάνουν και τα νήπια να γελάνε;
    Τώρα θα εμφανιστούν Μωαβίτες και χαρδαλιάδες με τρεις μάσκες και με μαιμουδάκια, η με κουνελάκια, ακόμη και με ευκανόνιστα στριγκάκια.
    Ο εκφυλισμός τους δεν έχει πάτο.
    Έρχονται κι άλλα ευτράπελα.
    Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις