Ο Adam Schiff καταδικάστηκε για προδοσία

 

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου, ένα στρατιωτικό δικαστήριο στον Κόλπο του Γκουαντάναμο καταδίκασε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών του Σώματος Αδάμ Σιφ

για κατηγορίες προδοσίας και κατασκοπείας, αφού άκουσε στοιχεία που τον συνέδεαν με μια κινεζική υπόθεση που είχε ως στόχο την αποτροπή του πιο πατριωτικού προέδρου που κάθισε ποτέ στο Oval Office.

Τον Ιούλιο του 2019, ο Schiff παραποιησε κατάφωρα και χαρακτήρισε άγρια ​​την τηλεφωνική κλήση του Trump με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskiy στο οποίο φέρεται να έχει παρακρατήσει την αμερικανική βοήθεια σε αντάλλαγμα για έρευνα για τον Hunter Biden. Τόσο ο Trump όσο και ο Zelenskiy αντέκρουσαν τους ισχυρισμούς, αλλά ο Schiff κατάχραστηκε την εξουσία του πιέζοντας το Κογκρέσο να προχωρήσει με μια έρευνα κατηγορίας εναντίον του Donald Trump.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των δικαστών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει εάν οι ενέργειες του Schiff παραβίαζαν τους κανόνες κι εάν τα λεγομενα του ήταν συνταγματικά.

Η εξαμηνιαία έρευνα του JAG απέδειξε ότι ο Schiff, όπως και οι περισσότεροι πράκτορες του Deep State, είχε έναν αδιάκοπο εθισμό στην πολυτέλεια και έκανε δεκτές τις δωροδοκίες με αντάλλαγμα για να βοηθήσει τους εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν τέτοιες ενέργειες ευθυγραμμίστηκαν με τους προσωπικούς του στόχους. 

Η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτρόπων απέκτησαν αποδεικτικά στοιχεία που συνδέουν τον Schiff με μια κινεζική συνωμοσία που αποσκοπούσε στην κατάργηση του Donald J. Trump. Συγκεκριμένα, ο Schiff είχε λάβει «δώρα» από έναν Κινέζο επιχειρηματία που ονομάζεται Li Wei. Ο Wei ήταν ανώτερο στέλεχος της Bohai Harvest RST (Shanghai) Equity Investment Fund Management Co., η ίδια η εταιρεία του Hunter Biden κατέχει το 10%.

Τα δώρα περιελάμβαναν ένα σπάνιο Bao Dai Rolex του 1954 αξίας 5.000.000 δολαρίων και ένα Bugatti Chiron Pur Sport αξίας περίπου 3.000.000 δολαρίων, το οποίο δημοπρατήθηκε κρυφά στο Sothebys.

Το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών ισχυρίζεται ότι ο Schiff παραβίασε κατάφωρα τον Κανόνα...Δώρα της Επιτροπής Δεοντολογίας του Σώματος, η οποία απαγορεύει στους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους να δεχτούν δώρα για χάρη και απαιτεί να αναφερθεί στο κρατικό τμήμα κάθε αντικείμενο αξίας άνω των 166 $

Αυτά τα στοιχεία, εν μέρει, οδήγησαν στη σύλληψη του Schiff στις 24 Μαΐου και στη συνέχεια στο ταξίδι στον κόλπο του Γκουαντάναμο.

Το δικαστήριο του την Πέμπτη διήρκεσε μόνο δύο ώρες, με τον Αντιπρόεδρο John G. Hannink να καλεί την ομάδα των 3 αξιωματικών να καταδικάσει τον Schiff, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς υπερασπιση, για προδοσία.

«Η απληστία του Schiff, που επιδεινώθηκε από το μίσος του για τον Donald Trump, τον οδήγησε σε ένα δρόμο προδοτικής συμπεριφοράς. Είναι αδύναμος και εύθραυστος και προδίδει εν γνώσει του τον όρκο του, με την ελπίδα να κερδίσει χρήματα και να πραγματοποιήσει σιωπηρό πραξικόπημα εναντίον του εκλεγμένου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Σίγουρα, άλλοι πρέπει να ήξεραν ότι έλαβε αυτά τα δώρα και από ποιον προήλθαν, αλλά αυτό κρυφτηκε κάτω από το χαλί από ένα Deep State απελπισμένο να απομακρύνει τον Τραμπ από το αξίωμα. Ο Schiff χρησιμοποίησε ψευδώνυμα και πληρεξούσια για να ξεπλένει πολλά από τα δώρα του, αλλά υπάρχει πάντα ένα ίχνος », δήλωσε ο αντιπρόεδρος Hannink στο πάνελ.

Ερωτηθείς για απάντηση για τα εγκλήματά του, ο Schiff παραδέχτηκε ότι έπρεπε να είχε απορρίψει τα δώρα, αλλά είπε ότι ήταν ασχετα και δεν είχαν καμία σχέση με τη σχέση του με την Κίνα, τον Li Wai, τον Joseph Biden ή τον Hunter Biden.

«Φυσικά, ξέρω αυτούς τους ανθρώπους», είπε ο Schiff. «Όμως ο Γουάι είναι φίλος μου που μου έκανε ενα δωρο και μοιράστηκε κάτι μαζί μου, τον φίλο του. Δεν είχε καμία σχέση με τον Τραμπ. Έχω υπηρετήσει πιστά αυτό το έθνος για πολλά χρόνια και δεν αναγνωρίζω την εξουσία αυτού του δικαστηρίου πάνω μου. "

Ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ, όπως είχε στα προηγούμενα δικαστήρια, τράβηξε το παροιμιώδες "κουνέλι από ένα μαγικό καπέλο" μέσω τηλεδιάσκεψης, η σύζυγος του Schiff, Εύα εμφανίστηκε σε μια οθόνη βίντεο για να καταθέσει εναντίον του συζύγου της. Είπε στο δικαστήριο ότι ο Schiff είχε δεχθεί 20.000.000 δολάρια σε δώρα και κίνητρα για να πολεμήσει εναντίον του Donald Trump Ήταν σε θέση να παράγει αποδείξεις και καθολικά, καθώς και προσωπική αλληλογραφία μεταξύ Schiff και Hunter Biden, αποδεικνύοντας ότι οι πληρωμές του Schiff προορίζονταν ως αποζημίωση για την προσπάθεια εκτροπής του Trump.

«Τα έγγραφα που βλέπετε στην οθόνη, έχουμε αντίγραφα», είπε ο Αντιπρόεδρος Χάινκ και πέρασε τα έγγραφα στο πάνελ. "Κυρία. Schiff, έχεις πάντως εξαναγκαστεί ή αποζημιωθεί για να καταθέσεις κατά του συζύγου σου; "

«Δεν έχω», είπε η Εύα Σιφ. «Ήμουν κουρασμένη από την κακοποίηση. Χαίρομαι που τελείωσε. Ήμουν κουρασμένη από τα ψέματα, τη χειραγώγηση, το κακό που διέσχισε το σπίτι μας. Ο Αδάμ δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένος με έναν κρατικό μισθό. Μου είπε πώς ήλπιζε να απαλλαγεί από τον Τραμπ και να γίνει πλούσιος ταυτόχρονα. "

«Παίρνεις αυτό που σου αξίζει, Αδάμ», απευθύνεται στον άντρα της προσωπικά και η οθόνη έκλεισε.

Λίγο αργότερα, οι τρεις αξιωματικοί που ζυγίζουν την υπόθεση του στρατού βρήκαν τον Schiff ένοχο και συνέστησαν να λάβει τιμωρία για το έγκλημα κατά της Αμερικής. Ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ συμφώνησε και προγραμματίζει την εκτέλεση του Schiff για τις 13 Αυγούστου.















ΠΗΓΗ







Σχόλια

  1. Η Ανθρωπότητα ξεφορτώθηκε ένα ακόμα απο τα πλέον μισαρά της μολύσματα.
    Αντε και ένα Εύγε στην Εύα και μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους ενα ενα τα μιασματα να φευγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις