Ο εμβολιασμός φαίνεται να αυξάνει ΕΞΑΠΛΑΣΙΑ τον κίνδυνο θανάτου από την παραλλαγή DELTA-Corona...!!!

 RKI - Delta-Anteil an neuen Corona-Infektionen erneut verdoppelt

Το b.1.617.2 ονομάζεται πλέον Delta, γνωστό ως

ινδική παραλλαγή, γνωστό ως ινδικη μεταλλαξη ...

 Η τελευταία ανακάλυψη της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με το SARS-CoV-2 Variants of Concern, από σήμερα, κυκλοφόρησε το ακόλουθο αξιοσημείωτο εύρημα. 

 

17.656 από αυτούς που λέγεται ότι έχουν μολυνθεί με την παραλλαγή Delta, 33%, έχουν εμβολιαστεί και εξακολουθούν να έχουν μολυνθεί. Αυτή είναι μια από τις εκρήξεις στον παραπάνω πίνακα. Το δεύτερο είναι τα ποσοστά θανάτου.

    Το ποσοστό θανάτου μεταξύ μη εμβολιασμένων ατόμων είναι 0,1%.
    Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά πριν από λιγότερο από 21 ημέρες εμβολιάστηκε ως εξής: 0,02%.
    Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά και εμβολιάστηκαν πριν από 21 ημέρες είναι: 0,1%.
    Το ποσοστό θανάτου μεταξύ δύο φορές εμβολιασμένων ατόμων είναι: 0,64%.

Ο διπλός εμβολιασμός συνεπώς σχετίζεται με τον ΕΞΑΠΛΑΣΙΟ κίνδυνο θανάτου για την παραλλαγή του δέλτα σε σύγκριση με τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αυτός είναι ο σχετικός κίνδυνος θανάτου, το απόλυτο για τα διπλάσια εμβολιασμένα άτομα είναι 0,2%, δηλαδή είναι διπλάσιο από τον κίνδυνο θανάτου για ένα μη εμβολιασμένο άτομο. Μέχρι στιγμής, η επίσημη ιστορία είναι ότι ο εμβολιασμός μειώνει τις πιθανότητες θανάτου από το COVID-19. Το αποτέλεσμα, το οποίο παρέμεινε χωρίς περαιτέρω αξιολόγηση στις τακτικές εκθέσεις της βρετανικής κυβέρνησης, δείχνει ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί δύο φορές έχουν τον διπλάσιο κίνδυνο θανάτου όταν μολυνθούν με την παραλλαγή Delta / b.1.617.2 από εκείνα που δεν έχουν εμβολιαστει....!!!

Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο απο την απόδειξη της δηθεν αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού, ακόμη και αν το αποτέλεσμα βασίζεται σε μικρούς αριθμούς περιπτώσεων, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι στη φύση των πραγμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις