ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Cardinal among 10 indicted by Vatican for financial crimes 
 
Τα έχουμε πει αρκετές φορές:
Το Βατικανό ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ από καιρό και ο Πάπας, συν 300 συνολικά Καρδινάλιοι ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ & ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - 
 
Σύμφωνα βεβαια με με τα υπάρχοντα στοιχεία διαρρεουν.

Παρόλα αυτά, η ενημέρωση για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ σε σχέση με το Βατικανό, θα συνεχιστεί μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, και αναμένεται να κρατήσει αρκετά!
 
Ο Κόσμος χρειάζεται να δει για να πιστέψει, ιδιαίτερα τα όσα έχουν και να κάνουν με θέματα της Εκκλησίας - Θρησκείας, που πέρα από Οικονομικά Εγκλήματα, αφορούν Ανθρωποθυσίες, Σεξουαλική Εκμετάλλευση Παιδιών, Εμπόριο Λευκής Σαρκός, Συλλογή Ανδρενοχρώματος και άλλα! 
 
Ο καθαρισμός του Βρώμικου Βούρκου δεν θα έχει τόση αξία, εάν οι Άνθρωποι δεν μάθουν τον Σατανικό Ρόλο της Καθολικής Εκκλησίας - ή διαφορετικά, της ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗΣ, ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ/ CABAL..!
 
JPOST.COM - 02.07.2031
 
Καρδινάλιος μεταξύ 10, κατηγορείται από το Βατικανό για οικονομικά εγκλήματα.
Ο Καρδινάλιος Angelo Becciu πρώην ανώτερος υπάλληλος στη διοίκηση του Βατικανού, καθώς και δύο Ανώτεροι Αξιωματούχοι στη Μονάδα Οικονομικών Πληροφοριών του Βατικανού θα δικαστούν στις 27 Ιουλίου.
 
Ένας εξέχων ιταλός Καρδινάλιος ήταν μεταξύ 10 ατόμων που στάλθηκαν σε δίκη στο Βατικανό το Σάββατο, κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα, όπως υπεξαίρεση, ξέπλυμα χρήματος, απάτη, εκβιασμό και κατάχρηση εξουσίας.
 
Ο Καρδινάλιος Angelo Becciu, πρώην ανώτερος υπάλληλος της διοίκησης του Βατικανό, καθώς και δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της Μονάδας Χρηματοοικονομικών Πληροφοριών του Βατικανό, θα δικαστούν στις 27 Ιουλίου για ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, που αφορούσε την αγορά ενός κτηρίου σε μια απο τις ωραιότερες περιοχές του Λονδίνου.
 
Η δίκη αναπόφευκτα θα φέρει ένα κύμα ενδιαφέροντος των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τη μικροσκοπική ΠΟΛΗ- ΚΡΑΤΟΣ (Πρώην Κράτος εν κράτει..), που περιβάλλεται από τη Ρώμη και φαίνεται να υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα του Πάπα Φραγκίσκου να θεραπεύσει τη φθορά στα οικονομικά του Βατικανό, ακόμη και αν περιλαμβάνει Βρώμικες Δημόσιες Ακροάσεις.
Ο Becciu, 73 ετών, τον οποίο ο Πάπας απόλυσε από τη θέση του ανώτερου αξιωματικού από πέρυσι, για φερόμενο νεποτισμό, και ο οποίος διατηρούσε πάντα την αθωότητα του κατά τη διάρκεια διετούς έρευνας, γίνεται ο πλέον Ανώτερος Αξιωματούχος του Βατικανό που κατηγορείται για Οικονομικά Εγκλήματα.
 
Ο Πάπας (Με την μορφή ολογράμματος... ?...), έδωσε προσωπικά την απαιτούμενη έγκριση την περασμένη εβδομάδα, για να κατηγορηθεί ο Becciu, σύμφωνα με αίτημα κατηγορίας 487 σελίδων που είδε το Reuters. Το Βατικανό ανακοίνωσε τις κατηγορίες σε δήλωση δύο σελίδων.
 
Οι κατηγορίες κατά του Becciu περιλαμβάνουν υπεξαίρεση και κατάχρηση εξουσίας. Μια Ιταλίδα γυναίκα που εργάστηκε για αυτόν κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση, και ο πρώην γραμματέας του καρδινάλιου, ιερέας, κατηγορήθηκε για εκβιασμό.
 
Ο Μπιτσίου είπε σε μια δήλωση ότι ήταν θύμα «μηχανοργάνωσης» και επιβεβαίωσε την «απόλυτη αθωότητα του».
 
Δύο Ιταλοί μεσίτες, οι Gianluigi Torzi και Raffaele Mincione, κατηγορήθηκαν για υπεξαίρεση, απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Ο Τorzi, για τον οποίο οι Ιταλοί δικαστές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης τον Απρίλιο, κατηγορήθηκε επίσης για εκβιασμό. Δεν υπήρξε άμεση απάντηση σε απόπειρες προσέγγισης των δικηγόρων τους, αλλά και οι δύο άνδρες αρνούνται συνεχώς την παραβίαση.
 
Τέσσερις εταιρείες που συνδέονται με μεμονωμένους κατηγορούμενους, δύο στην Ελβετία, ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα στη Σλοβενία, κατηγορήθηκαν επίσης, σύμφωνα με το έγγραφο.
 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ
 
Η έρευνα για την αγορά του κτηρίου έγινε δημόσια την 1η Οκτωβρίου 2019, όταν η αστυνομία του Βατικανού εισέβαλε στα γραφεία της Γραμματείας του Κράτους, της διοικητικής καρδιάς της Καθολικής Εκκλησίας και εκείνων της Αρχής Οικονομικών Πληροφοριών του Βατικανού (AIF/ FinancialInformationAuthority).
 
Ο τότε πρόεδρος του AIF, Rene Bruelhart, ένας 48χρονος Ελβετός και ο πρώην Ιταλός διευθυντής του AIF, Tommaso Di Ruzza, 46 ετών, κατηγορήθηκαν για κατάχρηση εξουσίας, για φερόμενη αποτυχία να προστατεύσουν επαρκώς τα συμφέροντα του Βατικανό και δίνοντας στον Torzi το αίτημα κατηγορίας που ονομάζεται "αδικαιολόγητο πλεονέκτημα".
 
Ο Di Ruzza κατηγορήθηκε επίσης για υπεξαίρεση σχετικά με φερόμενη ακατάλληλη χρήση της επίσημης πιστωτικής του κάρτας και για αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ακριβως όπως στη Χούντα και την Κατοχή οι πολιτες μαθαιναν τις ειδησεις από το εξωτερικό ετσι και σήμερα μαθαίνουμε τι συμβαίνει στη χώρα από το εξωτερικό.
    Η γαλλική Liberation γράφει ότι ο Καραιβαζ ερευνούσε υποθέσεις μελών της κυβέρνησης

    .
    https://twitter.com/Marka149133376/status/1411574109830631424


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις