ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ CHARLIE WARD

Pin on Subscribe 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ

CHARLIE WARD

 ''ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΟΧΗ, 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ'' .....

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ07 Ιουλίου, 2021 18:02

    Aυτό πάντως που με στενοχωρεί είναι γιατί άφησαν τόσους συνανθρώπους μας να πέσουν στην παγίδα του εμβολίου. Εδώ στην Ελλάδα π.χ., αν είναι αληθινά τα νούμερα που λέει η κυβέρνηση, αναμένουμε μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να πεθάνει περίπου ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας. Αυτό είναι μια παγκόσμια γενοκτονία που αυτές του Αλάριχου, των Αρμενίων και των Ποντίων φαντάζουν σαν παιδική χαρά απέναντί της. Πως άφησαν οι Q να γίνει όλο αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους Q τους ενδιαφερουν μονο οι ΗΠΑ και μετα ολοι οι αλλοι...

      Διαγραφή
    2. Τόσοι και τόσοι προειδοποίησαν για τα επερχόμενα! Όμως αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που λέει η παραβολή με τον πλούσιο και το Λάζαρο.: οι άνθρωποι ρέπουν στην αυταρέσκεια: όσο τους έβρισκε σύμφωνους η τάδε πρόρρηση, την ασπάζονταν. Αν, πάλι, δεν τους αρέσει, την αντιπαρέρχονται. Είναι άξιοι της μοίρας τους.
      Δεν στενοχωριούνται αυτοί οι ίδιοι! Στενοχωριέσαι συ, που θα σου λείψουν, ε; Τι να κάνουμε; Κατά πώς φαίνεται, τον αποπληθυσμό δεν θα τον αποφύγουμε.
      Πάντως, μη νομίζεις... Λένε ότι οι Κιού παρενέβησαν σε πολλές περιπτώσεις και άλλαξαν τις παρτίδες με πλάσεμπο. Ίσως κάποιοι τη σκαπουλάρουν. Ρώσικη ρουλέτα με πιο γεμάτο Κολτ.

      Διαγραφή
    3. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΥΛΟΓΟ ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΣΟΥ ΩΣΤΟΣΟ ΑΦΕΝΌΣ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΈΡΟΥ ΖΟΥΜΕ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΪΚΌ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΕ 5d ΚΑΙ ΠΡΌΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΊΣΘΗΣΗ ΜΑΣ !!!

      Διαγραφή
    4. Πρέπει να καθαρίσουν με τους ηλίθιους πρώτα, για αυτό. Η μεγαλύτερη προσφορά της Νέας Τάξης άλλωστε τα εμβόλια

      Διαγραφή
  2. Ακουμε ,ακουμε,ακουμε και τιποτα δεν γινεται .Αντισκεκομαστε οσο μπορουμε στα σχεδια της Νεας Ταξης αλλα ως ποτε ? Πρωτα θα μας αφανισουν και μετα θα αλλαξει ολο το συστημα αυτο που λενε για το καλο της ανθρωποτητας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως το είχα προβλέψει. Όσο θα περνάει ο καιρός και δεν συμβαίνει κάτι ανατρεπτικό, τόσο περισσότεροι θα γίνονται οι αμφισβητίες. Ας γίνουμε εμείς η φωτεινή συμμαχία που θα σώσουμε τους εαυτούς μας. Μην περιμένουμε απαθώς από άλλους. Όταν χαθεί και η τελευταία ελπίδα, τότε αρχίζει η αντίσταση.
    Τα κάναμε πολλάκις στο παρελθόν...

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις