Σιγκαπουρη η πρώτη χώρα που σταμάτησε να μετράει τις καθημερινές περιπτώσεις COVID-19 και την αντιμετωπίζει σαν κανονική γρίπη

singapore first country to stop counting daily covid 19 cases and treat it like normal flu 

Ένα σχέδιο οργανωθηκε

από τρία κορυφαία μέλη της ειδικής ομάδας Covid-19 της Σιγκαπούρης για να τερματίσει 18 μήνες αυστηρών περιορισμών προκειμένου να αποκατασταθούν ταξίδια και δημόσιες συγκεντρώσεις χωρίς καραντίνα.

Η ελπίδα είναι να αφήσουμε τους ανθρώπους να «συνεχίσουν τη ζωή τους» με την κατάργηση σκληρών κανόνων

«Αντί να παρακολουθούμε τους αριθμούς λοίμωξης Covid-19 κάθε μέρα, θα επικεντρωθούμε στα αποτελέσματα», έγραψαν οι υπουργοί εμπορίου, οικονομικών και υγείας σε μια κοινή δημοσίευση στο Straits Times.

«Πόσοι πέφτουν πολύ άρρωστοι, πόσες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, πόσες χρειάζονται βοηθεια για οξυγόνο και ούτω καθεξής. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο παρακολουθούμε τώρα τη γρίπη.

«Δεν μπορούμε να το εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να μετατρέψουμε την πανδημία σε κάτι πολύ λιγότερο απειλητικό, όπως η γρίπη, η ασθένεια των χεριών, του αφθώδους πυρετού ή της ανεμοβλογιάς και να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

Οι πλήρεις λεπτομέρειες του χάρτη πορείας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά οι υπουργοί πρότειναν μέτρα όπως δοκιμές τύπου αναπνευστήρα, περισσότερες θεραπευτικές θεραπείες και μεγαλύτερη προσωπική ευθύνη.

Η πρόταση της Σιγκαπούρης θα μπορούσε να είναι ένα πρώιμο σημάδι του κόσμου που αρχίζει να ζει με τον Covid μετά από περισσότερο από ένα χρόνο περιορισμών σε όλο τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα γιατρών έστειλε ένα «επείγον ανοιχτό γράμμα» στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων της Σιγκαπούρης για τον εμβολιασμό Covid-19, ζητώντας να σταματήσει ο εμβολιασμός των νέων στη Σιγκαπούρη έως ότου το αμερικανικό CDC διευκρινίσει γιατί πέθανε ένας έφηβος μετα το εμβολιο.













ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. http://greeknewsondemand.com/2021/07/06/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%cf%87%cf%84%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b5/

    Η Κατερίνη μπροστά και πάλι δείχνει τον δρόμο. Ή το ραβδί κατά τον Αριστομαχο...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/original-21.html?m=1

    Μπράβο και στην Original 21!
    Μετά τους φιλάθλους του Άρη, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, τώρα και η ΑΕΚ αντιδρά στα διαβολικά σχέδια του Κούλη και της λοιπής συμμορίας.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολες οι χώρες να γυρίσουν στην κανονικότητα , όπως έκαναν ήδη η Μεγ.Βρετανία και η Σιγκαπούρη, εδώ η κυβέρνηση του Κούλη δεν κάνει πίσω μέχρι να μας πεθάνει (αυτή και όχι ο κορονοϊός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις