Γι αυτο εχουμε ακαταδίωκτους …..Μετα το εμβόλιο ξεψυχάει στο δάπεδο

 

Δειτε αυτό το Video…Μόλις εκανε το εμβόλιο..Ο Άνθρωπος ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ επεσε

στα ισχυρά μπουκαλάκια του πειράματος..Στην Αγγλία σε εμβολιαστικό Κέντρο..

Τα υπόλοιπα “πρόβατα” τον ειδαν και περίμεναν στην σειρα τους…να εμβολιαστούν…Τοσο ‘πυροβολημένα άτομα’ στη σειρά τους..Παίζουν τη ζωή τους ρουλέτα ..

Θα τους τυχει ισχυρό σκεύασμα η το Νορμαλ που θα τον πεθάνει σε 1 η 2 χρόνια? Δεν τους νοιάζει..αρκει να μπορούν να πάρουν το Πιστοποιητικό για να κινηθούν ελευθέρα ..Αγοράζουν χρόνο..Αγοράζουν   ενα η δυο χρόνια ζωής και τον εξασφαλισμένο θανατο ..Δεν ερευνούν δεν έψαξαν δεν ξέρουν οτι οι Παρανοϊκοί του Πλανήτη εκτελουν ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…

Και στην Χώρα μας σαν χάνοι κοιτάνε την καταστροφή τους…και το ταξιδι στην “Ελευθερία” του Κούλη!!

Δειτε τον πως ΞΕΨΥΧΑΕΙ στο δάπεδο….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΛΗΤΕΣ! Οι κρεμάλες είναι ήδη ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά δεν μπορώ να δώ το βίντεο. Αλλα τα ζώα που περίμεναν στην ουρά ξέρεις τί σκέφτονταν; -Βρε τον δύστυχο, κάτι σοβαρό θα είχε ο άνθρωπος.. ή τώρα ή αργότερα θα έφευγε. Εμείς, τη δουλειά μας.
    Και έτσι, βρίσκουν και τα κάνουν, αυτά κ ακόμη χειρότερα, μαζί τους και οι ασυνείδητοι γιατροί. Η ψυχολογία της μάζας βλέπεις.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ βλέπω οτι ο ιός της οξείας αυτοκτονίτιδας μεταλλάχτηκε και το νέο στέλεχος είναι πολύ πιο επιθετικό και θανατηφόρο.
    Αναζητείται αντίδοτο επειγόντως. Καιγόμαστε!

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ, το βρέφος που ξεψύχαγε με τον ίδιο τρόπο, εκείνο που το βιντεοσκόπησαν οι γονείς του και κυκλοφόρησαν το βίντεο στο φεισμπουκ, όσοι το είδαν, δεν ίδρωσε το αφτί τους. Μάλλον η κατάσταση βγάζει τις μάσκες, για να φανούν ποιοι και πόσοι είναι γομάρια. Και όπως φαίνεται, είναι πάρα πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις