ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ....

Ας ακούσουμε τον Αρκά :: left.gr 

 Ας ακουσουμε ολες

τις αποψεις ...

Εγω επικεντρωνομαι στο ιατρικο κομμματι

που ειναι κι αυτο που ενδιαφερει περισσοτερο 

σε αυτη τη δυσκολη εποχη που ζουμε....

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS 

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. https://attikanea.info/φαιδων-βοβολη-εχεισ-μηνυματα/?unapproved=44892&moderation-hash=8a7446ed6bc3397850dd5051bda24a96

    Μεγάλη προσοχή με δαύτον Συνωμοσιολόγε και λοιποί αναγνώστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μ ενδιαφερουν τα πολιτικα σχολια του αλλα τα ιατρικα του τα οποια συμφωνω στο συγκεκριμενο βιντεο σχεδον σε ολα.Εσυ σε τι διαφωνεις?

      Διαγραφή
    2. Για τον Βόβολη δεν έχω άποψη (ακόμα), αλλά έχω για τη Καλλιόπη, την έχω ξαναεκφράσει.
      Και είναι ειρωνεία να κατηγορεί τον Βόβολη ως ζεν-πρεμιέ και την ίδια ώρα να έχει στο σάιτ της μια προ 30ετίας φωτογραφία της.

      Διαγραφή
    3. Είναι στο dna μας τελικά ο διχασμός, δεν γίνετε ρε παιδί μου να ενωθούμε τέλος. Αυτό το εγώ του έλληνα είναι απίστευτο...ακούς την Πόπη ΕΓΩ- ακούς τον γιατρό -εγώ τσουπ κόμμα επανάσταση διορίες πορείες Μητσοτάκης έχεις γραμμα, ακούς τον δικηγόρο 28 του μήνα θα γίνει χαμος αν του πεις κάτι και τον θίξεις μήνυση, Σώρρας καζακης αυτόχθονες κτλ κτλ και η λίστα μεγαλώνει...συμπέρασμα προσοχή στις εφεδρείες!!! Την πάτησες με Χ.Α την πάτησες με λεβεντη Βελόπουλο θοδωρακη καρατζαφερη ΑΝΕΛ, τώρα θα ψηφίσεις τον Φράγκα βρε λοβοτομημενε;;;;
      Νομίζω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μυαλο δεν βάζουμε και μας διακατέχει ένα σύνδρομο Στοκχόλμης...
      Είχε αναφερει κάποτε ένας σχολιαστής για τον λαζοπουλο ότι είναι επαγγελματιας «απογοητευτής»...λένε 3 πολύ σωστά πατριωτικά και 7 λάθος προπαγανδιστικα...
      Αδέρφια νομίζω αρκετά ρε μαγκες...

      Διαγραφή
    4. Διαφωνώ εκ του συστάδην στη προβολή του, ειδικά όταν δεν έχει υπάρξει εξαρχής ειλικρινής για τα εμβόλια. Οπότε ακόμα και τη προβολή που του δίνεις εδώ τη χρησιμοποιεί πολιτικά
      για προώθηση. Εδώ πήγε στο "στην υγεία σας ρε κορόιδα" που κορόιδευε. Όποιος θέλει να πολιτευτεί, αποδεικνύεται ότι για την καρέκλα δεν θα έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

      Όσο για της φώτο της Σουφλή,άλλο καπέλο. Αλλά δεν πολιτεύεται καθ'οποιονδήποτε τρόπο, ΣΩΣΤΑ?????
      Και όλοι επιτίθεστε στη Σουφλή, αλλά στα άρθρα που αποδομεί ανθρώπους του Ελλαδικού χώρου, όλοι επιτίθενται σε άλλα πράγματα αντί να απαντήσουν στα γραφόμενα της, πρόταση πρόταση. Μέχρι και ο Αντωνιάδης σταμάτησε να απαντάει, δεν τον έπαιρνε και μετά της καταγγελίες του Μπαρδάκη.

      Η κυρία έχει άλλα προβλήματα πράγματι, με αρκετά δυσλειτουργικά άρθρα πολλές φορές, αλλά στα άρθρα αποδόμησης, ειδικά "πατριωτών", δύσκολα αντιπαρέρχεσαι. Εξ'ού και το σχόλιο μου Συνωμοσιολόγε.

      Διαγραφή
  2. Η κυρία Σουφλή στο παρελθόν είχε συνδέσεις με το καταστροφικό ΠΑΣΟΚ.
    Προσωπικά δεν με πείθει.

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν σου ζήτησε να πειστείς. Απλά να ανοίξεις το άρθρο για να μην πεις μετά "δεν ήξερα και τον στήριξα". Από κει και πέρα δικό σου θέμα το τί θα συνεχίσεις να κάνεις.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις