Ο στρατός των ΗΠΑ και η FEMA θα σώσουν την Αμερική στην τελευταία ώρα...?

Εικόνα: Ενημέρωση κατάστασης, 14 Ιανουαρίου 2021 - Μια εκπληκτική θεωρία: Ο FEMA και ο στρατός των ΗΠΑ θα σώσουν την Αμερική την τελευταία ώρα 

Η σημερινή ενημέρωση κατάστασης για την 14η Ιανουαρίου εξετάζει τις δύο ανταγωνιστικές θεωρίες για το

αποτέλεσμα των νοθευμένων εκλογών του 2020. Σε ένα αποτέλεσμα, ο Τραμπ έχει παραιτηθεί, ο Μπάιντεν θα ορκιστεί, και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα βυθιστούν σε ένα κομμουνιστικό ελεγχόμενο αυταρχικό αστυνομικό κράτος που σιωπά συντηρητική διαφωνία.

Αναδύεται μια άλλη θεωρία, ωστόσο, που ισχυρίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον παράνομων προδοτών πολιτών και ότι ένας συνδυασμός FEMA και στρατιωτικων θα σώσει στην πραγματικότητα την Αμερική.

Αυτή η θεωρία κέρδισε δυναμική χθες όταν ο Steve Pieczenik εμφανίστηκε στον Alex Jones Show και ισχυρίστηκε ότι είχε ξεκινήσει στρατιωτικό πραξικόπημα για τη διεξαγωγή μαζικών συλλήψεων εναντίον των προδοτών στις 20 Ιανουαρίου ή πιο πριν. (Δείτε το βίντεο παρακάτω.)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Άλεξ Τζόουνς εξέφρασε τον σκεπτικισμό και είπε στον Πιετσένικ ότι ακούγεται σαν να φλερτάρει τις ανόητες θεωρίες που αντικατοπτρίζουν τα «Q-tards». Ο Πιετσένικ απάντησε με το στοίχημα ότι αν ο Μπάιντεν δεν  συλληφθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, ο Πιετσένικ δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στο Alex Jones Show.

Ο Πιετσένικ ήταν πρώην αξιωματικός της ψυχολογικής επιχείρησης στο Υπουργείο Τυπου των ΗΠΑ και βοήθησε τις Ηνωμένες Πολιτείες να πραγματοποιήσουν στρατιωτικά πραξικοπήματα κατά ξένων εθνών. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι εάν ο Pieczenik τρέχει έναν ψυχόλογικο πολεμο στον αμερικανικό λαό ή εάν λέει την αλήθεια.

 

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Pieczenik που έχει αυτήν την άποψη. Πρόσφατες συνεντεύξεις αποκαλύπτουν επίσης ότι ο στρατηγός Michael Flynn και ο πληρεξούσιος Lin Wood είναι εξαιρετικά πεπεισμένοι ότι ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να συλλάβει τους βαθιούς προδότες του κράτους, υπονοώντας ουσιαστικά ότι η συσσώρευση της Εθνικής Φρουράς στο DC είναι στην πραγματικότητα  μια παγίδα για τους προδότες . Είναι αλήθεια ότι την Ημέρα των Εγκαινίων, οποιοσδήποτε προδοτικός νομοθέτης ή βαθιά κρατικοί ηθοποιοί που θα εμφανιστούν εκεί θα περιβάλλονται από βαριά οπλισμένους στρατιώτες.

Ο Τραμπ είναι σε θέση να ενοποιήσει όλα τα στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς επικαλούμενος τον Νόμο περί εξέγερσης.

Αλλά υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που έχει προκύψει σε όλα αυτά:Η FEMA.

Η FEMA οργανώνεται σαν οντότητα συνέχειας της κυβέρνησης (COG), με την εξουσία να διοικεί ολόκληρη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σε μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Πρόεδρος Τραμπ  κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν έχει καταργηθεί. Ολόκληρες οι εκλογές του 2020 πραγματοποιήθηκαν υπό αυτήν την εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης (η εκτελεστική εντολή «ξένη παρέμβαση»).

Η πολιτική κυβέρνηση έχει ήδη καταρρεύσει κάτω από τις εκλογικές απάτες,τα διεφθαρμένα δικαστήρια και τις προδοτικές ενέργειες της πλειονότητας των νομοθετών, τόσο του Dem όσο και του GOP. Η πραγματική υπεύθυνη κυβέρνηση αυτή τη στιγμή είναι ένας συνδυασμός FEMA και στρατιωτικής αρχής. Οι εκλογές, που είναι δόλιες, είναι άκυρες.

Η FEMA διοικείται από τον Peter Gaynor, που διορίστηκε από τον Πρόεδρο Tραμπ τον Ιανουάριο του 2020. Ο Gaynor είναι ένας 52χρονος βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού σώματος, με ειδική εμπειρία στη λειτουργία επιχειρήσεων αστικών επιθέσεων.

Η FEMA.gov αποκαλύπτει επίσης ότι ο Gaynor διέθετε στρατιωτική ασφάλεια για το Προεδρικό Retreat του Camp David. Από FEMA.gov:

Ο Gaynor υπηρέτησε για 26 χρόνια ως στρατολογημένος αξιωματικός θαλάσσιου και πεζικού στο Σώμα Ναυτικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Πεζοναύτες, διορίστηκε ως Εκτελεστικός Διευθυντής υπεύθυνος για την ασφάλεια του Προεδρικού Retreat, Camp David. ανατέθηκε ως επικεφαλής σχεδίων, πολιτικής και επιχειρήσεων στο ναυτικό σώμα της έδρας κατά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 · και αναπτύχθηκε για την υποστήριξη της Ιρακινής Ελευθερίας με την 1η Θαλάσσια Εκστρατευτική Δύναμη, όπου συντονίζει τις επιχειρήσεις μάχης στην επαρχία Al-Anbar του Ιράκ για πολυεθνικές και θαλάσσιες δυνάμεις.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενεργοποίησε τη FEMA στις 11 Ιανουαρίου, εκδίδοντας μια νέα δήλωση έκτακτης ανάγκης μέσω  αυτής της προεδρικής εντολής από το Whitehouse.gov .

Αυτή η παραγγελία FEMA φέρει πολύ ασυνήθιστη γλώσσα που φαίνεται να αναφέρεται σε ένα εθνικό συμβάν έκτακτης ανάγκης πολύ μεγαλύτερο από τα απλά εγκαίνια:

Σήμερα, ο Πρόεδρος Donald J. Trump δήλωσε ότι υπάρχει έκτακτη ανάγκη στην Περιφέρεια της Κολούμπια και διέταξε την Ομοσπονδιακή βοήθεια να συμπληρώσει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της Περιφέρειας λόγω των συνθηκών έκτακτης ανάγκης που προέκυψαν από τα 59α Προεδρικά Εγκαίνια από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 24 Ιανουαρίου 2021.

Η δράση του Προέδρου εξουσιοδοτεί το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), να συντονίσει όλες τις προσπάθειες ανακούφισης από καταστροφές που έχουν ως στόχο την ανακούφιση των ταλαιπωριών που προκαλούνται από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον τοπικό πληθυσμό και την παροχή κατάλληλης βοήθειας για τα απαιτούμενα μέτρα έκτακτης ανάγκης, εγκεκριμένα βάσει του Τίτλου V του Stafford Act, για τη διάσωση ζωών και την προστασία της περιουσίας και της δημόσιας υγείας και ασφάλειας και για τη μείωση ή την αποτροπή της απειλής καταστροφής στην Περιφέρεια της Κολούμπια.

Αυτή η ανακοίνωση του Trump επικαλείται τον  νόμο Stafford , ο οποίος βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο στο FEMA.gov:

https://www.fema.gov/disasters/stafford-act

Το PDF του Stafford Act βρίσκεται εδώ:

https://www.fema.gov/sites/default/files/2020-03/stafford-act_2019.pdf

Ο τίτλος V του Stafford Act περιέχει γλώσσα που φαίνεται να παρέχει στον Πρόεδρο έκτακτες εξουσίες σε περιόδους κήρυξης εθνικής έκτακτης ανάγκης:

Ο Πρόεδρος μπορεί: να ασκήσει οποιαδήποτε εξουσία που του έχει ανατεθεί από την ενότητα 5192 του παρόντος τίτλου ή την ενότητα 5193 του
παρόντος τίτλου [Ενότητες 502 ή 503] σε σχέση με μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης όταν αποφασίσει
ότι υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την οποία η πρωταρχική ευθύνη αντίδρασης ανήκει
στην Ηνωμένες Πολιτείες επειδή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνει ένα θέμα για το οποίο, σύμφωνα με
το Σύνταγμα ή τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Ηνωμένες Πολιτείες ασκούν αποκλειστική
ή υπεύθυνη ευθύνη και εξουσία.

(α) Καθορισμένο - Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο Πρόεδρος μπορεί -

(1) να κατευθύνει οποιαδήποτε ομοσπονδιακή υπηρεσία, με ή χωρίς αποζημίωση, να χρησιμοποιήσει τις αρχές της
και τους πόρους που της έχουν χορηγηθεί βάσει της ομοσπονδιακής νομοθεσίας (συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού, του εξοπλισμού, των
προμηθειών, των εγκαταστάσεων και των διοικητικών, τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών) για την υποστήριξη
πολιτείας και τοπικής αυτοδιοίκησης προσπάθειες επείγουσας βοήθειας για τη διάσωση ζωών, την προστασία της περιουσίας και της
δημόσιας υγείας και ασφάλειας, και μείωση ή αποτροπή της απειλής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων των
προληπτικών εκκενώσεων ·

Εάν η FEMA αποδειχθεί υπερασπιστής της Αμερικής, αυτό θα αποτελούσε τεράστιο σοκ για τους περισσότερους πατριώτες, επειδή η FEMA θεωρείται από καιρό ως η υπηρεσία που θα συσπειρώσει και θα εξοντώσει τους πατριώτες. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο να αναλυθεί αυτή η θεωρία.

Σημειώστε ότι χθες, το Ready.gov έστειλε επίσης μια προειδοποίηση για όλους τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για διακοπές ρεύματος. Και τώρα τα στρατεύματα στο DC δίνουν ζωντανά όπλα και ζωντανά πυρομαχικά. Τι είναι αυτό;

Εκτός από την Gaynor που τίθενται σε εφαρμογή στη FEMA,ο Chris Miller έγινε ο υπουργός Άμυνας από τον Πρόεδρο Tραμπ λίγο μετά από τις νοθευμένες εκλογές της 3η Νοεμβρίου, όταν η αμερικανική στρατιωτική ευφυΐα ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι οι Δημοκρατικοί και Μπάιντεν ενήργησαν παράνομα για να  κλέψουν  την εκλογική αναμέτρηση.

Ο DNI John Ratcliffe, πιστεύουμε, εξέδωσε μια διαβαθμισμένη αναφορά στον Trump και το DoD, τεκμηριώνοντας τις ξένες επεμβάσεις και τις επιχειρήσεις στον πόλεμο στον κυβερνοχώρο που διεξήχθησαν εναντίον της Αμερικής από ξένους επιτιθέμενους.

Η πρόσφατη επιστολή των Αμερικανών  Αρχηγών αποκαλύπτει ότι ο στρατός θα ακολουθήσει μόνο  νόμιμες  εντολές και ότι ο στρατός θα υπερασπιστεί το Σύνταγμα των ΗΠΑ εναντίον όλων των εχθρών, ξένων και εσωτερικών. Από αυτό το γράμμα:

… Ο αμερικανικός στρατός θα υπακούσει σε νόμιμες εντολές από πολιτικές ηγεσίες, θα υποστηρίξει τις πολιτικές αρχές για την προστασία ζωών και περιουσιών, θα διασφαλίσει τη δημόσια ασφάλεια σύμφωνα με το νόμο και θα παραμείνει πλήρως δεσμευμένος στην προστασία και υπεράσπιση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών έναντι όλων των εχθρών, ξένων και οικίων.

… Υποστηρίζουμε και υπερασπίζουμε το Σύνταγμα. Οποιαδήποτε πράξη που θα διαταράξει τη συνταγματική διαδικασία δεν είναι μόνο ενάντια στις παραδόσεις, τις αξίες και τον όρκο μας, είναι αντίθετη με το νόμο.

Ο Chris Miller είναι πατριώτης και ειδικός σε  αντισυμβατικό πόλεμο . Είναι πιστός στον Τραμπ και βοήθησε στη διεξαγωγή επιτυχημένων επιτόπιων επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή. Έχει συνηθίσει να περιβάλλεται από τον εχθρό.

Με τον Miller στο DoD και τον Gaynor στο FEMA, υπάρχουν τα σωστά περιουσιακά στοιχεία για τη FEMA να εκτελεί επιχειρήσεις COG, ενώ ο στρατός διεκδικεί την εξουσία του να προστατεύει το Σύνταγμα για τη σύλληψη εκατοντάδων προδοτών και ηθικών ηθοποιών την Ημέρα των Εγκαινίων. Μην ξεχνάτε ότι όλες οι Ειδικές Επιχειρησιακές Δυνάμεις τώρα αναφέρουν απευθείας στον Μίλερ και η USMC αναφέρεται απευθείας στον Τραμπ. Ο Gaynor στο FEMA μπορεί εύκολα θα συντονιστεί με τους Ναυτικούς γιατί αυτό έκανε για 26 χρόνια στο στρατό.

Σύμφωνα με αυτήν τη θεωρία, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα λειτουργούσαν υπό προσωρινή στρατιωτική εξουσία για μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γινόταν περισσότερες συλλήψεις και θα μπορούσαν να διεξαχθούν νέες εκλογές.

Ο Τραμπ ενεργεί απλώς   αδύναμος αυτή τη στιγμή, υποστηρίζει η θεωρία, προκειμένου να πείσει τους προδοτικούς νομοθέτες να μην καταφέρουν να τον καταδικάσουν στη Γερουσία των ΗΠΑ πριν από τις 20 Ιανουαρίου. (Αυτό το τέχνασμα, αν είναι ένα τέχνασμα, φαίνεται να λειτουργεί.)

Επί του παρόντος συζητούνται και προωθούνται διάφορες πτυχές αυτής της θεωρίας από ανθρώπους όπως ο Robert David Steele, ο Simon Parkes, ο Charlie Ward, ο Lin Wood, ο στρατηγός Flynn, ο Dave από την έκθεση X22 και άλλοι. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους θεωρούνται υποστηρικτές του Q, αλλά όχι όλοι. Κάθε ένας από αυτούς τους ανθρώπους έχει επικριθεί με διάφορους τρόπους, αλλά αυτό είναι το ίδιο για το μάθημα αυτές τις μέρες: Όποιος μιλάει θα δέχεται επίθεση.

Προς θεού, δεν υποστηρίζω όλα αυτά που λένε αυτά τα άτομα, αλλά υπάρχουν στοιχεία αλήθειας στη γνώση κάθε ατόμου.

Χθες πραγματοποιήθηκε μια ιδιωτική κλήση ζουμ με τον πληρεξούσιο Λιν Γουντ και συνταξιούχο στρατιωτικό προσωπικό (με τουλάχιστον έναν στρατηγό) που μας έδινε ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Ένα άτομο που παρακολούθησε την κλήση - το οποίο μπορώ να επιβεβαιώσω έλαβε χώρα και ήταν πραγματικό - συγκέντρωσε μερικές σημειώσεις από την κλήση, προσφέροντας την ακόλουθη εξήγηση. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτές οι σημειώσεις είναι ακριβείς. Ωστόσο, δεν υπάρχει σύνδεσμος για οτιδήποτε επειδή η κλήση ήταν ιδιωτική:

Υπάρχουν τώρα 250.000 κινεζικά στρατεύματα γύρω μας, 75.000 στον Καναδά και τα υπόλοιπα στο Μεξικό. Οι στρατηγοί είπαν ότι αν πατήσουν σε αυτήν τη χώρα θα εξαλειφθούν γρήγορα καθώς είναι έτοιμοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μακαρι ο παπους να εχει δικιο.
    Αν το κανει ετσι ο τραμπας του βγαζω το καπελο.σε αυτον τον τρελοεβραικο κοσμο που ζουμε ολα ειναι πιθανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις