ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι και κοντινό πλάνο 

«Όμως όσο κοντά και να είμαστε μερικές φορές,

σε αυτήν τη Σκοτεινή και Τελική Άβυσσο, ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ κανέναν ανθρωπο που πιστευει στην Ειρήνη και την Ελευθερία να ...Απελπιστεί"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πώς άραγε μπορούμε να εξηγήσουμε την ανάπτυξη δυνάμεων της Εθνοφρουράς (άοπλης όμως) στην Ουάσινγκτον και γύρω από τα σημαντικά κτήρια ;
    Υπακούουν στον τοπικό Κυβερνήτη ή στον Πρόεδρο αυτοί ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ένοπλες δυνάμεις ενεργούν τώρα για την ομαλή μετάβαση της εξουσίας από τον Τραμπ στον Μπάιντεν για να μην υπάρξει ξανά άλλο Καπιτώλιο. Ο Μπάιντεν έχει πάρει εγγυήσεις από τους αρχηγούς και ειδικά από τον στρατηγό Μίλει που είναι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν είναι του χεριού του Τραμπ... Μόνο αν γίνει κάτι πολύ σοβαρό ίσως μπορεί να παραταθεί η θητεία του Τραμπ και δε ξέρω αν βάσει αμερικανικού Συντάγματος προβλέπεται κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που φοβουντε οι κουμουνιστες ειναι οτι το ιραν ανακυνωσαι εμπλοτισμο ουρανιου στο 20% που σημαινει ικανοτητα πυρινικης κεφαλης και το ισραηλ πιεζει τον τραμπ να χτυπησει το ιραν πριν φτιαξει κεφαλη .
      Αυτος ειναι ο λογος που πιασανε στο ψηστηρι τον στρατηγο και μιλουσαν για βαλιτσακια και επικυνδυνος κτλ κτλ.
      Αν ο τραμπ χτυπησει αναβαλωντε οι ορκομωσιες λογω εκτακτης αναγκης.
      Κανενας στρατηγος δεν θα βαλει το κεφαλι του στον ντορβα για τον τραμπ γιατι απλα ολα αυτα τα καραβανακια ειναι καριερας και πανω απο ολα ειναι η καριερα τους.
      Καποιοι πιστευουν σε παπαδοπουλους και αλλες τετοιες φαντασιωσεις ομως ξεχνανε οτι και ο παπαδοπουλος ηταν υποκινουμενος απο την αμερικη και την στοα P2 τοτε που εκανε την χουντα.
      Η αμερικη δεν εχει ηλιθιους παπαδοπουλους και ολοι αυτοι ειναι στις στοες που ελενχει ο σιωνισμος και προπαντων η υπερστοα μπενε μπερι των εβραιων.
      Αν λοιπον κανουν οτιδηποτε να ειστε σιγουροι οτι πισω απο ολο αυτο ειναι οι σιωνιστες δισεκατομυριουχοι 100% .
      Αν λοιπον γινει θα σημαινει την φασιστικη εγκαθιδρυση της παγκοσμιας ταξης και θα ζησουμε τον απολυτο εφιαλτη.αν δεν γινει θα ζησουμε τον απολυτο εφιαλτη με πολιτικοαστυνομικους ορους.
      Αυτη ειναι η απολυτη αληθεια και ολα τα αλλα σεναρια ειναι απλα προπαγανδα για να χασουμε την μπαλα ολοι μας και αυτοι να κανουν την δουλεια τους..δυστυχως.

      Διαγραφή
  3. προβλεπετε παραταση 40 μερες μετα τις 20 Ιανουαριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις