ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ...ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ...Κυβερνητική κρίση στην Ιταλία:Παραιτήθηκαν οι υπουργοί του Ρέντσι...Καταρρέει η κυβέρνηση της χώρας ...!!!

Ματέο Ρέντσι

Κυβερνητική κρίση γνωρίζει η Ιταλία, που πλήττεται σφοδρά από την πανδημία του κορωνοϊού. Σήμερα, ο Ματέο Ρέτσι

ανακοίνωσε ότι οι δύο υπουργοί του και ένας υφυπουργός του κόμματος του αποχωρούν από το κυβερνητικό σχήμα του Τζουζέπε Κόντε.

«Δεν είναι εύκολη απόφαση, αλλά η κρίση έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες. Δεν παίζουμε με τους θεσμούς, διότι η Δημοκρατία δεν είναι τηλεοπτικό σόου», είπε ο Ρέντσι, σχετικά με την απόφαση αποχώρησής τους και σημείωσε ότι «οι παραιτήσεις αυτές στοχεύουν στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, και αν θέλουν να το πράξουν και οι άλλες δυνάμεις της κυβέρνησης, είναι κάτι το εφικτό».

Ο Ρέτσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διαλόγου, όμως, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, με νέο πρόγραμμα και με νέες προτεραιότητες για την κυβερνητική δράση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, αναμένεται ή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινοβούλιο, ή θα παραιτηθεί μεταβαίνοντας στον προεδρικό μέγαρο, για συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα.












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ακούγεται ότι είχε συλληφθεί πριν μια εβδομάδα που πήγε ο πομπεο ! Αν τελικά παραιτηθεί ο Κόντε στα ΜΜΕ πάει να πει το αυτονόητο! Το ίδιο και με τον παπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ιταλία θα εμφανιστεί ένας Μουσολίνι στη Γερμανία ένας Χίτλερ και η ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι; Σταλιν δεν εχει; Τσωρτσιλ ουτε; Ρουζβελτ μηπως; Παλι οι κακοι φασιστες θα πλερωσουν τη νυφη;

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις