ΗΠΑ: Χιλιάδες στρατιώτες κατευθύνονται στην Ουάσιγκτον

 ΗΠΑ: Έτοιμη να επέμβει στη Μινεσότα η Εθνοφρουρά, λόγω των ταραχών μετά τη  δολοφονία του Floyd

Βίντεο και φωτογραφίες που κάνουν αυτή τη στιγμή τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν χιλιάδες Αμερικανούς στρατιώτες να

κατευθύνονται αυτή τη στιγμή στην Ουάσιγκτον με πολλούς από αυτούς να έχουν ήδη φτάσει και να βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας των ΗΠΑ. 

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για περίπου 7.000 στρατιώτες αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι ξεκάθαρο ποιος τους κάλεσε και για ποιο λόγο. 

Υπενθυμίζουμε πως από χθες υπήρχαν πληροφορίες για στρατιωτική κινητοποίηση, ενεργοποίηση του εθνικού συστήματος συναγερμού από τον Ντόναλντ Τραμπ και μία περίεργη απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Ουάσινγκτον.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι βρίσκονται για την τήρηση της τάξης στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, η οποία όμως θα συμβεί σε 9 ημέρες από σήμερα κι άλλοι γράφουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα επικαλεστεί τον νόμο περί εξέγερσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Να περιμενεις να σε στηριξουν τα στρατά και αυτοι να περιφρουρησουν την ορκομοσία του μπιντες! Σαχ-Ματ απο την καμπαλ...
    ΥΓ: Καλη μετανοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ιχαμε πη εδω κε πολυ κερο: ο ΤΡΑΜΠακουλας ινε του κατηχητικου, σαν τον δικο μας τον Παπαδοκολο που πεθανε μονος κε ερημος μεσα στο νοσοκομιο της φυλακης, τυλιγμενος σε μια παληα στρατιωτικη χλενη // αφτες τις καταρες πληρωνουν τωρα οι ραγιαδες εληνες // να βρασω τους Κιου-Αυναν μαζι με ολους τους Πι-ΠιΠι (Παρανοηκους Πτωματοφαγους Πατριωτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε τους βλέπω οπλισμένους και μάλλον κινούνται χαλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός είναι στρατός!!!!! Οχι Φλώρος στο κλαρί να τιτιβίζει στα πολιτικά
    ξεράσματα και να εξυπηρετεί λαθροπιθήκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις