ΗΠΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ D. J. TRUMP ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ - 20.01.2021

He's gutted': Trump suffers another embarrassing blow 
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει αποχαιρετιστήρια τελετή πριν από τα εγκαίνια του Τζο Μπάιντεν. 
 
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φύγει από την Ουάσινγκτον, μετά από μια αποχαιρετιστήρια τελετή, το πρωί της τελετής εγκαινίων του εκλεγμένου Προέδρου Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 
 
Ο πρόεδρος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο είτε στο Marine One, είτε με αυτοκινητοπομπή για τελευταία φορά, το πρωί της Τετάρτης πριν από τα εγκαίνια του Μπάιντεν. Η αποχαιρετιστήρια τελετή του Τραμπ θα πραγματοποιηθεί στο Joint Base Andrews, όπου βρίσκεται η βάση του Air Force One. Οι πλήρεις λεπτομέρειες της τελετής δεν έχουν καθοριστεί. 
 
Ο Τραμπ και η οικογένεια του σκοπεύουν να πετάξουν με το Air Force One στο κλαμπ του Mar-a-Lago, όπου θα ξεκινήσει την μετα-προεδρία του. 
 
Μια αποχαιρετιστήρια τελετή δεν είναι πρωτοφανής, καθώς ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένεια του πραγματοποίησαν επίσης μια εκδήλωση και μια ομιλία για το προσωπικό του Λευκού Οίκου, πριν επιβιβαστούν στο Air Force One για το αποχαιρετιστήριο ταξίδι τους. 
 
Ο Τραμπ είπε ότι δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια, μια απόφαση με την οποία ο εκλεγμένος Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συμφώνησε. 
 
«Ένα από τα λίγα πράγματα που εκείνος και εγώ έχουμε συμφωνήσει ποτέ», απάντησε ο Μπάιντεν

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "B BREITBART NEWS Donald Trump Plans Farewell Ceremony Before Joe Biden's Inauguration BY CHARLIE SPIERING 15 JANUARY 2021 MIN READ President Donald Trump plans to leave Washington, D.C., after a farewell ceremony on the morning of President-elect Joe Biden's inauguration ceremony," 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Που πήγατε όλοι, σας τέλειωσε το ποπ κορν? Που είναι οι αποκαλύψεις και τα στοιχεία που θα έδινε ο τραμπ? Μα καλά, ολοι δεν λέγατε ο τραμπ θα βγει και εχει τα blue print στις ψηφους και έχει και τα mail και εχει και εχει ... Απαντήστε αν μπορείτε ποπκορνακηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συλλυπητήριά μου για τον θάνατο του Ρότσιλντ

      Διαγραφή
  2. Τωρα για να πουμε και του στραβου το δικιο, ο προλαλησαντας δεν εχει και αδικο, γιατι μεχρι και πριν λιγες μερες λεγονταν πραγματα οπως οτι το τελευταιο κομματι του παζλ που ηταν ο τροπος που εγινε ολοι η νοθεια βραθηκε στην ιταλια και πλεον υπαρχουν ολα τα στοιχεια, οτι ο στρατος ειναι με τον Τραμπ και πως θα επεμβει την καταλληλη στιγμη, πως οι κυβερνησεις Ιταλιας και Ολλανδιας επεσαν γιατι ηταν μερος της σκευωριας και αλλες πληροφοριες που για λογους συντομιας δεν τις αναφερω. Μακαρι να κανω λαθος αλλα τα πραγματα δειχνουν να μην πηγαινουν καλα. Δυστυχως ο χρονος μαζευτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που είσαστε εσείς οι πεφωτισμένοι άνθρωποι και μας ανοίγετε τα μάτια, ενώ εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα

      Διαγραφή
    2. Εγω δεν σε προσεβαλα, ουτε και κανεναν αλλο απλως ερωτηση κανω. Εσυ δεν απαντας επι του θεματος απλα ειρωνευεσαι. Αν εχεις καποια πληροφορηση σχετικα με αυτα που συμβαινουν ειλικρινα θα ηθελα να την ακουσω. Και δεν το λεω ειρωνικα.

      Διαγραφή
    3. Ποια είναι η ερώτηση που λες ότι απλώς έκανες ;
      Ποια πληροφόρηση θες να σου πώ ;
      Όλοι την ίδια πληροφόρηση έχουμε.
      Κι εσύ για πληροφόρηση μπαίνεις στο μπλογκ.
      Μετά όμως το αμφισβητείς το ιστολόγιο.
      Τότε γιατί μπαίνεις ;
      Είναι σαν να αγοράζεις ένα προϊόν και συγχρόνως να το κατηγορείς.

      Διαγραφή
    4. Θέλω να πω δηλαδή, ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αυτό δεν είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του μπλογκ, ώστε να τον εγκαλείτε.

      Διαγραφή
    5. Κανε τον κοπο και ξαναδιαβασε το αρχικο μου σχολιο και θα δεις οτι ρωταω για τις πληροφοριες που δινονταν και αν αλλαξε κατι σχετικα με αυτες. Πριν απο εμενα ειχε ανεβασει καποιος αλλος σχολιο το οποιο ηταν οντως επιθετικο απεναντι στους διαχειριστες του blog. Εγω σε αυτο που συμφωνησα μαζι του ηταν στο οτι τα πραγματα φαινονται να μην πηγαινουν συμφωνα με τις πληροφοριες που μας ειχαν δωσει. Και επειδη δεν ειναι μονο ενας που ανεβαζει αρθρα. Ο συνομοσιολογος ειναι σοβαρος και προσεκτικος στις πληροφοριες που δινει αλλα υπαρχουν και αλλοι που δινουν πληροφοριες λεγοντας οτι ειναι απολυτος βεβαιοι και να ειμαστε σιγουροι οτι τα πραγματα θα πανε βαση σχεδιου. Μονο που σε συντομο χρονικο διαστημα διαψευδονται απο τα γεγονοτα. Και εκει αρχιζουν οι αμφιβολιες μας για την εγκυροτητα των λεγομενων τους.

      Διαγραφή
  3. Φίλε kapa mi, σαν τα μανιτάρια ξεφύτρωσαν όλοι και έλεγαν και έλεγαν για τον τραμπ λες και ειχαν τις αποκρυφες πληροφορίες και σαν τα μανιτάρια θα εξαφανιστούν πάλι. Ερε δούλεμα που πέφτει. Αλλά να υποθέσω οτι ολα ειναι μερος του σχεδιου σωστά? Εντάξει λοιπόν ας μείνω επαναπαυμενος οτι ολα πανε καλά, μια χαρα, γιατι να σκαμε ρε παιδια ? Εδω ερχεται πλεον ο μπαιντεν. Παραμύθια και ψέματα, θεατρο και υποκρισία σε ολο της το μεγαλείο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι θα κάνουμε εμείς και το πώς θα σκεφτούμε δεν έχει καμιά σημασία, απλοί παρατηρητές είμαστε, που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις εξελίξεις.

      Διαγραφή
    2. Αν όχι στο διεθνές, τοτε στο εθνικό επίπεδο μπορούμε και έχουμε την υποχρέωση, με το να μην φοράμε τις γελοίες μάσκες, με το να μην κάνουμε το εμβόλιο, με το να χρησιμοποιουμε κριτική σκέψη και να μην δεχόμαστε οτι μας λενε τα μμε. Δεν μιλάω για τους λίγους που ειναι ενημερωμένοι και γνωρίζουν τι γίνεται, μιλαω για τους πολλούς ανεγκέφαλους και κλειστομυαλους συνελληνες ... Εχουμε καθηκον και υποχρέωση να ειμαστε ενημερωμένοι και να αντιδραμε σε οτι μας υποβιβάζει, καταπιεζει ή καταστρέφει... Δεν βλέπουμε ταινία που περιμενουμε να τελειώσει, είμαστε υπευθυνοι για το οτι μας συνεβει, συμβαίνει κα θα συμβει στην Ελλάδα μας, στην Ελλάδα που κατοικούμε...

      Διαγραφή
  4. Εγώ θέλω να απαντήσουν τύποι σαν τον αναξιμαδρο και τον αριστομαχο, ελανιοι δηλαδη που τα ξέρουν ολα και βγηκαν να ενημερώσουν. Απο ποτε εγιναν γνωστες των σχεδιων, προ-κοβιντ ή μετα-κοβιντ εποχη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις