ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ...!!!

Κλοπή - Γνωμικά 

 Συμφωνα με νεοτερη πληροφορηση του Simon Parkes...

Το Κογκρεσο ειχε την επισημη επιστολη-καταθεση της Ιταλικης κυβερνησης για κλοπη,νοθεια και 

μεταφορα ψηφων πριν γινει η επικυρωση του εκλογικου αποτελεσματος στο Καπιτωλιο.

Σε καθε νορμαλ χωρα αυτο θα σημαινε χαμο και αμεσο σταματημα οποισδηποτε διαδικασιας...

Κι ομως αυτοι επικυρωσαν το αποτελεσμα...

Αυτο συνεπαγεται ενα μονο πραγμα...ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....!!!

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ευχαριστουμε και δημοσια τους ανθρωπους που μεταφραζουν και υποτιτλιζουν τα βιντεος βγαζοντας τα ματια τους και σπαταλωντας το χρονο τους σ εναν υπολογιστη ωστε ολοι να εχουν αμεση κι ευκολη πληροφορηση

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Πριν από λίγο ψήφισαν υπερ της παραπομπής του Τραμπ σε δικη για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.capital.gr/diethni/3518480/ipa-i-gerousia-den-tha-sugklithei-ektakta-gia-tin-apopompi-tramp-xekatharizei-o-makkonel

      Διαγραφή
    2. Δε θσ γινει καμια παραπομπη....στη Γερουσια οπως ειχε αποφασισει απο πριν ο υπευθυνος.Αλλωστε ηταν χαβαλες ψηφοφορια,οι μισοι βουλευτες δεν ειχαν παει να ψηφισουν.Για να καθαιρεθει ενας προεδρος χρειαζεται ενας πολυ σοβαρος λογος και τα 2/3 τηε Γερουσιας που ηξεραν εξ αρχης οτι δεν θα γινοταν.Αυτα τα εγραψε το capital η το ξεχασε?

      Διαγραφή
  2. Σας παρακολουθώ καιρό. Θα γράψω το προφανές. Ο Joe Biden είναι το μοιραίο λάθος της Cabal. Στον πανικό τους να διώξουν τον Trump πόνταραν στο λάθος άτομο γι αυτούς. 50 χρόνια στην πολιτική, 8 αντιπρόεδρος του Obama ο Δημοκρατικός αλλά και Καθολικός (δεύτερος μετά τον JFK) Joe ξέρει κυριολεκτικά τα πάντα. Ξέρει προφανώς και τί έγινε στις εκλογές. Την ώρα που οι μνυστήρες θα γλεντάνε και μεθούν την νίκη τους στην Ορκωμοσία, θα δίνουν το τόξο (Προεδρία, Κογκρέσο και Γερουσία) στον Οδυσσέα. Την επόμενη στιγμή της ορκωμοσίας θα χουν απέναντί τους Πρόεδρο, Κογκρέσο, Γερουσία, Αντιπολίτευση υπό τον Trump και στράτευμα. Όλοι κοιτάζουν τί θα κάνει ο Trump αλλά δεν κατανοούν πως ο Trump έκανε ότι ήταν να κάνει ως άλλος Τηλέμαχος, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του Οδυσσέα. Στο κάτω κάτω της γραφής το πολιτικό σπίτι των Kennedy ήταν οι Δημοκρατικοί ενώ και ο Trump ως επιχειρηματίας Δημοκρατικός ήταν. Στις 20 του μηνός δίνουν το τόξο στα χέρια του Οδυσσέα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οδυσσευς ο κριπυ Τζο δλδ. Μαλιστα... Εμενα μου μυριζει τραμπα ΗΠΑ-Ευρωπης, μεταξυ Λευκης και Μαυρης Αδελφοτητας.
      Μενει να δουμε τον Δοναλδιο με πορτοκαλι φορμα τωρα

      Διαγραφή
  3. Τραβατε πιαστε τον εβραιο αυτον απατεωνα μασωνο που σας κοροιδευει.αφου ακομα δεν μαθατε οτι εβραιο δεν εμπιστευωμαστε με καμια δυναμη καλα να παθετε.
    Ηδη εβγαλε διαγγελμα ο τραμπ και ζητησε καμια βια και οτι θα τηρηθουν οι νομοι και η αλλαγη διοικησης..
    Ισως καποτε να μαθετε να μην πιστυετε λογια και προπαγανδα αλλα πραξεις οπως λεω τοσον καιρο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην ξεχνάμε πως ο Μπάιντεν "εξελέγη" με απίστευτη καλπονοθεια και ότι απλώς δεν έχει νομιμοποίηση από τον Αμερικανικό λαό να είναι πρόεδρος. Το τι θα κάνει ο Τραμπ γι' αυτό θα δούμε, δεν το γνωρίζω. Αν πάλι δεν κάνει τίποτα, πάλι ο Μπιντες δεν είναι αποδεκτός!!! Επιπλέον και ο Τραμπ θα απαξιωθεί τελείως στα μάτια των ψηφοφόρων του και οι ΗΠΑ θα εξευτελιστουν παγκοσμίως μετά. Πράγμα που δεν νομίζω να το επιτρέψει ο Τραμπ γιατί διακυβευεται και η δική του υπόληψη και ασφάλεια. Τέσσερα χρόνια της άνετης ζωής του χαμένα. Για ποιον λόγο αν δεν υπήρχε κάτι πολύ σοβαρό για να αναλάβει τόση φασαρία στο κεφάλι του ως πρόεδρος; Θεοί και δαίμονες τον πολεμήσαμε. Αυτά ας τα έχουμε κατά νου μας...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ διαφωτιστικό το βίντεο κύριε Παππά. Είναι η αλήθεια. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη στην Αμερική διότι εμπλέκονται και άλλες δυνάμεις πια πέραν των γνωστών "περιουσιων".
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις