ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "KOMMA FACEII இ EYWN 3วತaមರ ΓενςΠλότνερ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΛΕΒΕΝΤΗ "O ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ME ΑΠΕΙΛΗΣΕ οΤΙ AN ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ"" 
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΗΡΘΕ Ο #ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ"!
 
Παρόμοιες απειλές, άφησε να εννοηθεί, ότι διατυπώθηκαν και από τον Αμερικανό Πρέσβη!
 
Μιλώντας σήμερα (11-1-2019) στο "Θέμα 104,6", αποκάλυψε το φοβερό παρασκήνιο πιέσεων, απειλών και προσπαθειών εξαγοράς Βουλευτών, προκειμένου να περάσει η προδοσία:
 
«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών"...
 
Ο Τσίπρας είναι τόσο διεφθαρμένος που μπορεί να βρει και 300...
 
...H μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε Υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ.
 
 Πουλημένα κρέατα όλοι. Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη. Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στο 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει και την Μεγαλοοικονόμου που είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Δεν τα συγχωρεί αυτά ο κόσμος... 
 
... Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. Είναι πρόστυχοι που παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. Θα το πληρώσουν όλοι αυτοί, μην νομίζετε ότι ο λαός είναι ηλίθιος"!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Άλλος μπιχλας αυτός. Καλά βρε αγόρι μου τον ύποπτο ρόλο του τον γνωρίζεις;; Να σου πω λοιπόν πως αυτός ο τύπος τα έπαιρνε χοντρά απ' τον Μπόμπολα για να κάνει προπαγάνδα και να κοιμίζει τον πατριωτικό κόσμο. Ήμουν παρών σε συναντήσεις του λεβέντη και του Μπόμπολα και το τι έλεγαν δε φαντάζεσαι. Αυτά θα τα πάρω στον τάφο μου. Σκέψου μόνο αυτό οταν η νέα τάξη πραγμάτων πετάει χοντρά φράγκα σε έναν λεβέντη τι κάνει με τους πιο μεγάλους... Ξυπνάτε ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω πολυ καλα ποιος ειναι....τον γνωριζω απο κοντα απο τοτε που εβγαινε απο τα τηλεφωνα....
      Αλλο το ενα κι αλλο το αλλο...Δηλαδη εφοσον κανει μια τετοια δηλωση δε θα επρεπε να την βαλουμε?

      Διαγραφή
  2. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κακό αφού έχει "θριαμβεύσει" έναντι του καλού, αυτοκαταστρεφεται. Αυτή είναι η φύση του. Να καταστρέφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΙΝΑΒΑΤΟ ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ....ΨΗΦΙΣΕ .
    ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΗΣ ,ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΜΠΑΚΑΤΕΛΑ ΤΩΡΑ ;;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το πραμα ομως ο λεβεντης γνωστος στην πιατσα ζητουλας ξημεροβραδιαζωταν στην γερμανικη πρεσβεια και εγλυφε τους ναζι απο την κορυφη εως τα νυχια .
    Παντα φανατικος της πιο διεφθαρμενης σαπιλας που ονομαζεται ΕΕ και ξαφνικα τους κατηγορει επειδη τον πεταξανε εξω απο την βρωμοβουλη των εβραιων.
    Ο ζητουλας αυτος ειχε γινει τσιμπουρι σε ολους τους ελληνες επειχηρηματιες και ζητουσε συνεχως λεφτα για να τον στηριξουνολη του την ζωη.
    Πουλησε το καναλι που χαριστικα του το εδωσε το κρατις του πασοκ πηρε 10 εκατομυρια και συνεχισε να ζητιανευει και να γλενταει στα μπουζουκια .
    Μιλαμε ενα σκατο κατηγορει τα αλλα σκατα για την βρωμα που μοιριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις