ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΕΜΠΛΟΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "JUSTICE IS COMING" 
 
Χρήση Στρατιωτικού Βαθμού δυνατοτήτων κρυπτογράφησης κυβερνο-πολέμου, για μετάδοση και για αλλαγή ψήφων μέσω Στρατιωτικού Δορυφόρου..!
 
■ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ SIDNEY POWELL - 10.01.2021
 
Σχετικά με τον Δρ. Arturo D' Elia - Chief 
 
Technology Officer, Leonardo SpΑ
 
Υπό την απόσπαση της προσοχής και την καθοδήγηση των Αμερικανών που εργάζονται στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρώμη, ανέλαβε την επιχείρηση του να αλλάξει τα δεδομένα των εκλογών των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου 2020 - από το Σημαντικό Περιθώριο Νίκης του Donald Trump, στον Joe Biden ... σε ορισμένες πολιτειες, όπου ο Joe Biden έχασε το σύνολο των ψήφων. 
 
Ο εναγόμενος δηλώνει ότι δούλευε σε [ασαφή] χώρο του Leonardo Spa και χρησιμοποίησε Στρατιωτικού βαθμού δυνατότητες Κρυπτογράφησης Κυβερνο-Πολέμου, για να μεταδώσει και να αλλάξει ψήφους μέσω στρατιωτικού δορυφόρου. . . από [ασαφή] πύργο στη Φρανκφούρτη, Γερμανίας.
 
Ο εναγόμενος ορκίζεται ότι τα δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να έχουν αλλάξει, για να αντιπροσωπεύουν περισσότερο από τις συνολικές ψήφους [ασαφή]. Ο κατηγορούμενος δηλώνει ότι είναι πρόθυμος να καταθέσει σε όλα τα άτομα και τις οντότητες που εμπλέκονται στη μετάβαση των ψήφων από τον Donald Trump στον Joe Biden, όπου θα έχει πλήρη προστασία γιά τον ίδιο και την οικογένειά του. 
 
Ο εναγόμενος δηλώνει ότι είναι ασφαλισμένος σε άγνωστη τοποθεσία. 
 
Η σύνθεση των πρωτότυπων δεδομένων και των δεδομένων που άλλαξαν, κατόπιν εντολής, για να παρέχει αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο σε αυτό το ζήτημα. Δηλώνω και ορκίζομαι ότι τα παραπάνω αναφερόμενα γεγονότα έχουν αναφερθεί στην παρουσία μου. 

 

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτη η Παουελ δεν μας κανει κανα τσι...κι // και μπλα μπλα και μπλα μπλα και εμεις τα λαμογια οι δικηγοροι καταφεραμε να παραδωσουμε την εξουσια σε αφτους που μας την εφεραν αλβανογυφτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....

    Ο πρόεδρος Τράμπ υπέγραψε τον στρατιωτικό νόμο. ( Λέει το οπτικοακουστικό )

    https://youtu.be/awe3ab0kW0Q


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις