ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ...!!!

Ουάσινγκτον - Βικιπαίδεια 
 
Η πόλη της Ουάσιγκτον στην Αμερική δεν είναι αυτό που νομίζετε, δεν είναι ακόμα μια μεγάλη πόλη. Η Ουάσιγκτον είναι μια θρησκευτική πόλη έστω και αν δεν μας το έχουν δώσει ποτέ έτσι, όπως παράδειγμα την Μέκκα ή τα Ιεροσόλυμα.
 
Για να είμαστε σε θέση να καταλαβαίνουμε τι κάνουν, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τα δικά μας σύμβολα, τα σύμβολα των αρχαίων Ελλήνων και την αληθινή τους σημασία, όπως επίσης και την αρχαία ιστορία μας ( μυθολογία). 
 
Οι σκοτεινοί δεν δημιουργούν, αλλά παίρνουν τα σύμβολα μας και τα αντιστρέφουν ώστε να τα χρησιμοποιούν στην δική τους πρακτική εναντίον των ανθρώπων.
 
Η Ουάσιγκτον είναι μια θρησκευτική πόλη, όπου τα κτίρια της είναι κατασκευασμένα με συγκεκριμένο τρόπο, σχέδιο, κατεύθυνση και αριθμολογία.
 
Τα έχουν κατασκευάσει με βάση την αριθμολογία τους για να ευχαριστήσουν τον θεό τους διότι έτσι είναι στην δική τους θρησκεία. Όλα τα σημαντικά για αυτούς γεγονότα , τα κάνουν πάντοτε με βάση την αριθμολογία τους, όπως παράδειγμα στους αριθμούς 51, 19, 17…
 
Η πόλη της Ουάσιγκτον είναι σαν μια πόλης έθνος , σαν ένας ξένος παράγοντας, για να ελέγχει να κυβερνά και να τροχοδρομεί γεγονότα για την Αμερική.
 
Πραγματικά θα πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια για να καθαρίσει αυτή η πόλη. Στην δική μου σκέψη το πιο αποτελεσματικό θα ήταν ότι έγινε με τα Σόδομα και τα Γόμορα.
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Η Ουάσινγκτον ψήφισε 93% Μπάιντεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....

    Η Ουάσινγκτον Ντι σι μαζί με το Βατικανό και το Σίτι οφ Λόντον, είναι το ένα από τα τρία κέντρα της Νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων όπως γνωρίζουμε όλοι.

    Έχουμε τα ομιχλώδες "γεγονότα" στο Βατικανό και περιμένουμε με "αγωνία" ποια θα είναι η επόμενη συνταρακτική είδηση.

    Εμειναν 10 ημέρες για να δοθεί ένα "δυνατό" εναρκτήριο "λάκτισμα" ικανό να προκαλέσει μια ακολουθία (ντομινό) που θα απογειώσει όλες τις συνομοσιολογίες.. ως την Αλήθεια που τόσο προσπάθησαν να μας αποκρύψουν !

    "Αχνοφαίνονται" σημεία επιβεβαίωσης.

    Ως γενιά μας έβαλαν να δούμε τους βομβαρδισμούς της Σερβίας.. του Ιράκ και της Συρίας..

    Μας το "χρωστάει" Το Φώς.. να δούμε την πτώση τους !


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το όλο σχήμα της παραπάνω εικόνας είναι μια νεκροκεφαλή με μεγάλα λοξά μάτια, που αναμεσά τους υπάρχει ο σταυρός. το κάτω τραπεζοειδές μέρος είναι τα δόντια. αυτό το σύμβολο υπάρχει σε διάφορα βίντεο! φυσικά δεν είναι ότι το καλύτερο. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εαν εγω το φωτογραφισω ,αναποδα περνόντας, φαινεται κανονικότατος ο Σταυρός με ένα καπελο μάγειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις