Τα σκοτεινά μυστικά της FEMA: Φέρετρα, γκιλοτίνες και στρατόπεδα συγκέντρωσης

Τα σκοτεινά μυστικά της FEMA: Φέρετρα, γκιλοτίνες και στρατόπεδα συγκέντρωσης (Βίντεο)


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης δημιουργήθηκε το 1976 για να διαχειριστεί εγχώριες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά οι ομαδες συνωμοσίας
ισχυρίζονται ότι η αποστολή της FEMA είναι οτιδήποτε άλλο παρά καλοπροαίρετη.
Απο την FEMA παραγγελθηκαν «500.000 πλαστικά αεροστεγή φέρετρα και τα τοποθετησε στη μέση της Ατλάντα στην Georgia. Προφανώς, η κυβέρνηση αναμένει ότι θα πεθάνουν σχετικά γρήγορα μισό εκατομμύριο άνθρωποι,το αεροδρόμιο της Ατλάντα είναι ένας σημαντικός κόμβος της αεροπορικής κυκλοφορίας, ίσως ο μεγαλύτερος στην χώρα, πράγμα που σημαίνει ότι η Georgia αποτελεί σημαντικη βάση για τη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων και το συντονισμό τους.
Η Georgia είναι επίσης το σπίτι του CDC, του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών. Δεν θέλω να τρομαξω κανέναν, αλλά συνήθως οταν καποιος αγοράζει 500.000 πλαστικά φέρετρα «ακριβώς για την περίπτωση που συμβεί κάτι», τα αγοράζει επειδή γνωριζει ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Αυτά τα αεροστεγή δοχεία-φερετρα ειναι τέλεια για να θάψουν τα θύματα της πανώλης ή του βιολογικού πολέμου, οταν αυτος θα συμβει; »

Τα μαύρα προϊόντα πολυπροπυλενίου που φέρονται ως φέρετρα είναι βαριές κατασκευες ή θόλοι, που κατασκευάζονται από την Vantage Products της Convington, Ga. (Σε αυτή την περίπτωση, αποτελούν παραδείγματα του μοντέλου Standard Air Seal της εταιρείας.) Η χρήση ενός ταφικού καταφυγίου, που εμποδίζει την κατάρρευση του εδάφους του νεκροταφείου και προστατεύει το πτωμα, είναι μια κοινή απαίτηση όταν ένας οργανισμός εχει πεθανει απο μολυσματικη αιτια.
Τα βιντεο παρακατω θα ριξουν περισσοτερο φως στο σκοτεινο θεμα των σχεδιων της FEMA….
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις